Onsdag

Känner mig lite smått stressad.. Jag hade ju inte så mycket att göra denna vecka, trodde jag! Nu börjar skolveckan ta slut och sånt jag trodde jag skulle bli klar med har inte ens nära blivit gjort.. Herre min skapar vad jag är lat!

Ikväll har vi haft teambuildning, men till vilken nytta? För det första om tränarna nu vill att vi ska lära känna varandra bättre så sätt ihop oss i grupper med dom vi inte känner så väl istället för dom vi känner. För det andra, det var nog ingen som lärde känna varandra bättre än vad vi gjorde innan kväll.. Men visst det var väl trevligt att göra något med hela gänget och fika lite :) Men att sitta i skytte hallen från halv 6 till halv 8 när man kunde gjort så mycket annat vettigt?

Nejnej nu låter jag så negativ här :)



Inte så länge kvar tills det ser ut sådär utanför^^ Det är iaf runt 100 minus ute om dagarna nu.. Haha nej inte så illa, men kallt är det. Har inte hört hur kallt? Jag vet bara att det känns kallt :p

Påtal om stressigt.. Jag funderar på att hoppa över fysen eller skyttet imorrn för att ta ikapp med mitt liv lite, det känns som att det verkligen behövs. Nu är klockan över halv 9 och jag har haft fullt upp hela dagen det finns liksom ingen ork kvar att varken plugga, städa eller tvätta.. En sak som måste göras ikväll är iallafall att duscha :)

Imorgon är det torsdag :D
Det betyder att imorgon kan man säga att imorgon är det fredag!
Och på fredag går jag bara på filosofin sen åker jag till boden ;)

Nu ska jag fortsätta göra något onödigt :p
Tjo!

Tänk om alla mina läsare kunde kommentera lite mer? ;)

30 september

Det är Onsdag idag :D Det betyder att det snart snart är fredag! Underbart!<3

Har religon nu, jag och serena orkar inte göra något vettigt just nu. Men vi har ju as lång tid på oss med arbetet så vi hinner nog :p På Historian kollade vi klart på pojken i randig pyjamas, har ju sett den förut så jag laddade upp mentalt för att inte gråta och jag lyckades ;) Helt otroligt!

Fryser något fruktansvärt! Hua. Riktigt kallt inne på skolan idag.. Hungrig är jag också.. Men snart mat! :) Om en halvtimme..

Klockan 12 ska jag åka till Dorotea till optikern. Hoppas jag inte blitt blind.. :p

Sen vare cooper testet på fysen och senare ikväll teambuildning? Får väl se vad det blir för trams då..

Nej nu har jag inge mer onödigt att berätta för er.
Hejsvejs.


God natt

Nu ska det verkligen bli skönt att krypa ner i sängen och sova! Hur underbart är det inte att sova? Det måste verkligen vara bland det bästa som finns :)<3

Jag och Louise gick bort till Jahn för louise skulle klipp han :p Hehe det var riktigt trevligt och han blev mycket fin i håret faktiskt :) Även Nina och en nisse till som jag nu inte kommer på vad han heter var med också :p Men han försvann sen.. Vi åt starka goa chips och så smakade jag på kuckelimuck som Louise så fint kallade det, det var inte så illa :p Sen kom även Jakob och då började de skruva massa så då kändes det som att vi tjejer skulle ta oss hem ;) Vi fick skjuts och det tackar vi för, för det är typ 100 minus ute..

Så, God natt mina vänner och ovänner!
:)


29 september

Började dagen med att väcka min arm som SOV, haha fick lyfta den och väcka den :p haha. aja det var väl inte så spännande men ändå nu vet ni, min blogg är inte heller så spännande och ändå så läser ni? ja ni fattar;)


Sådär såg jag ut idag :) Se hur kort mitt hår är :o ahu.. Men det är fint ändå :D

Gick till skolan strax före 10 och började med att ha studentkommite möte, planerade för 250 dagars på måndag. Så alla studenter på hjalmar som läser detta, bli medlem i studenter 2010 på hjalmar strömerskolan på facebook! ;D Detta året kommer bli kanon om alla är med och hjälper till :D

Sen följde jag med Louise till tandläkaren och lyssnade när hon fick skäll xD Lite skrattretande vare kan jag säga, fick sitta och försöka hålla mig för skratt :p

Tillbaks till skolan för lunch sen på religon som var min enda lektion, vi fick tillbaka våra prov. och OJ säger jag bara, jag är ingen pluggis så därför måste jag skryta med en bild :D


KORS I HELA TAKET säger jag bara. :'D
hur fan lyckades jag egentligen? äh, erik måste älska mig ;D
Det är nog mitt första MVG på prov i gymnasiet tror jag :p

På skytteträningen hade jag ont, det var varmt och alldeles för många tankar snurra runt i huvudet mitt. Men annars gick det väl skapligt.

Fysen idag var bajs skidstugen, rena fyspasset att ens ta sig dit! :p väl där så körde jag och Louise inte så seriöst men vi fick ändå bra träning :)

Nu sitter jag här intorkad i svett, mums mysigt va? ;)
Ska snart hoppa in i duschen sen får man se vad kvällen väntar :)
pusshej.

21.41

ahu mitt hår är borta :/
Haha nej så illa är det inte ;) Jag får skylla mig själv att jag inte klipper mig så ofta, så Louise var ju tvungen att ta bort allt som var slitet :p Men det blev fint ändå :) Snart snart snart får jag långt fint hår igen ;)

Haha jag känner bara för att göra en sån där riktig bloggsak just nu ;) nämligen.. dadadaa daaa, HISS och DISS lista! ;)

Jag HISSAR :D

* Min mamma! :) Bara för att hon är min mamma och alltid finns där för mig :) Fast det är skönt att slippa träffa henne varje dag, men därför får man chansen att sakna henne lite mer. Alltid lika kul att komma hem och träffa henne! <3


*Nymålad skjuthall! Så rent och ljust, riktigt nice även fast det stinker målarfärg just nu men det äre värt! :D Så nu äre mycket roligare att träna när det är snyggt och nu när vi har megalink tavlorna! :)


* SKOR, självklart. Vad ska man förklara liksom? SKOR! <3


Jag DISSAR

* Folk som inte har ett eget liv och måste göra exakt likadant som andra. Det syns så väl när någon härmar.. Det är synd om den som blir härmad och även synd om den som härmar för den visar att den inte har några egna ideér.

* Snö i september. Japp det snöade idag! Tur att det inte stannade kvar på backen.. Jag gillar snö men inte i september!

* Folk som bara pratar med en på fyllan! Grymt störande, när personerna i fråga är nyktra då existerar man inte ens men när de är onyktra är man som deras bästa vän? Inte okej!

Woho, cool jag känner mig ;)
Nu ska jag faktiskt ta och sova lite, imorrn blire en jobbig dag.
Fys uppe vid skidstugan, man är ju helt slut efter man bara tagit sig dit :p

God natt.
Jag ska till boden i helgen ;) <3


Eller?

Det gick hur bra som hellst på träningen idag:) Förutom att mina tankar flög iväg då och då så jag tappade fokus på det jag gjorde.. Har liite för mycket i min lilla hjärna just nu. Snurra runt runt runt. Rätt som det är tror jag att jag har bestämt mig men sen börjar tankarna flyga iväg igen.. (y)

Vissa dagar är man på pigg, bra humör och social. Idag vill jag bara krypa ner under täcket och sova tills.. hm? tills allt har löst sig.. Så förlåt om jag inte är så social idag, jag är inte på så dåligt humör heller tror jag. Men men sån dag idag bara.

Nu ska jag snart ta tag i denna förbaskade uppgiften i specialidrott B.. Den tar kol på mig av att jag bara tänker tanken.. Men jag SKA.

Sen följer jag nog med bort till ringarna en stund, Louise skulle klippa beccis ;D Kan ju inte missa det? :p

pusshej.

28 september

Sov runt 10 timmar inatt men var lika trött imorse för det :p
Men jag var duktig och tog mig upp ur sängen och gick till skolan iaf :) stolt över mig själv.

På samhälle så spelade jag veronica och Anders in en film, haha typ sämst :p men ändå, känns inte så noga :p

Nu har vi iallafall rättskunskap. Fick tillbaka våra vackra test som vi gjorde förra gången, 13 / 40 ;D hehe. Men just nu går vi genom svaren, hon tyckte tydligen vi var duktiga ändå ;)

Nu vill jag ner på skyttet och träna :) Det blir säkert våran första riktiga träning för förut har vi fått träna lite hur vi velat :)

hejsvejs.
Ger och ger men vad får jag tillbaka?

Känslor

Nu har jag hamnat där igen.. Där jag varit en tid förr. Oeniga jag, min kropp och själ vill inte samarbeta! Shit vad vuxet det där lät eller något, men men.

Ska man lyssna på hjärtat eller hjärnan? Jag har alltid lyssnat på hjärtat förut men det har bara blivit fel.. Kanske dags att tänka smart istället för känsla? Kanske dags att jag för engångsskull tar tag i livet och gör det så rätt som möjligt istället för att bara krångla till det.. Allt är ju bra nu! Men det är så svårt att glömma, ignonera och förtränga..

Känns som att jag ska bestämma mig nu och hålla detta!
Ja, jag ska!
Om inte annat så måste det ge sig lite tid ändå..


Ingen idé att ni ska försöka förstå mitt babbel.. Men ibland måste jag få ur allt inom mig för att jag egentligen ska se och fatta vad jag egentligen håller på med :p



Idag är man riktigt seg! Det betyder att man inte orkar plugga och göra vettiga saker.. Därför man börja tänka på så mycket konstigt :p

Var hos Louise nyss iaf och hämtade bilder från igår, blev inte så många men kan bju på några iaf :)


En jag innan vi gick till ringarna :)


Söta flickor :D


Att driva med desperata människor är ju också roande ;) Undrar varför vi alltid hamnar på golvet i köket? :p


Inne på hörnet :)


"Fredrik titta in i kameran nu då" Haha sån härlig bild egentligen :p

Ja det var lite bilder från min kväll igår.
Det blev tillslut en väldigt ja vad ska man säga? hm jag väljer konstig natt.. Bra eller dålig tänker ni nu? Jag vet inte.. Bra tror jag faktiskt, men det kanske leder till något dåligt? Eller till något bra? nej nu börjar jag svamla igen :p Kan säga en sak iaf, känns otroligt skönt att veta att vissa killar faktiskt har känslor dom också!

Och nu var det söndag igen lika fort som det nyss blev helg..
Åker kanske till Boden i helgen :) Om inte så får jag inte träffa markus på 19 dagar..

Nej nu MÅSTE jag plugga.
Om jag inte hinner somna först..
Pusshej

27 September

Hej och hå i skogen:)
Det är svårt att hålla bloggen uppdaterad under helgerna ibland, varit lite fullt upp och man har inte haft tid att skriva något vettigt.

Lite kortfattat så i fredags var det bara mys, jag och louise tog det lugnt och såg film och så här på Sörgård. Senare på kvällen gick vi ute och mötte markus som kom med bussen från Boden. Vi gick hem och fortsatte att göra så lite som möjligt sen sova :)

På Lördag var det kalas hos Erika :) För henne och Elin som fyller 18 :) Det var 5kamp, fiskedamm och äta tårta och så :) Mycket trevligt faktiskt. Gick hem i SPÖREGN, åt middag sen började fixa sig för kvällen.

Jag och Louise gick till ringarna hem till emelie, sen kom även Emma. Så jag och Louise som redan var klara hjälpte dom att fixa håret osv.. ;) Senare kom Sofi och Linnea och gjorde oss sällskap en stund innan vi alla begav oss hem till Micke där det skulle vara fest för dom nya 18åringarna ;) Hände inte så mycket där, spelade sanning och konka.. Sen drog vi ut på byn! :)

Blev mest att man satt inne på hörnet, det var inte så mycket folk men det var trevligt :)

Gick från hörnet vid stängning runt 2 men var inte hemma förrän vid 4? :p men vad gör man inte för sina vänner?

Det var lite kortfattad av min helg.
idag har det varit segt och markus svarar inte på sms, så får väl se om man hinner se honom nå mer innan han åker till boden eller om man får vänta nästan 3 veckor...

Louise kommer nog snart och hämtar sin kamera så hon kan ladda över bilderna på sin dator från igår, sen när jag får dom kan jag ladda upp lite här :)

Ciao.


Fredag 25 september

Släpper mitt system nu.. Fick ju inte vara ensam om mina rubriker så nu skiter jag i det där!

Skolan idag, vad ska man säga? Det är fredag så allting går sådär extra segt! På rättskunskapen fick vi ett oförberett  test, det var noga med att det var ett test och inge prov. Aja det gick iaf assurt! :p

På svenskan redovisa jag mitt etiska problem, sluta sälj cigaretter! Det gick väl an! :)


Brown or green? :)

Efter skolan gick jag och louise på byn, jag köpte bland annat en mössa :) Och nu får jag leva fattigt i en månad.. Men ska försöka sälja mina mobiler också. Någon som är sugen? En helt ny sony ericsson F305 och en gammal K550i men funkar bra :) ? aja iaf nu kom jag av mig.. Kan visa en bild på det jag köpte igår :)


Kofta, benvärmare, tröja, linne och örhängen :) Även ett par ljusrosa vantar :)

Ikväll blire bara att ta det lugnt, Louise kommer nog hit snart så då ska vi nog kika lite film och så :) Bara mys! Senare ikväll kommer även Markus hem! :)<3 Så får väl gå och möta honom vid bussen.

Idag har jag även fixat praktikplats, haha! På ica i gäddede ;)

Ha en trevlig fredagskväll mina vänner!
Hej svejs.

22.23

ojojoj vilken dag!!
Först skola, alla lektioner på torsdagar är pisstråkiga! Men jag överlevde och tur var väl det annars hade jag ju missat en underbar eftermiddag och kväll ;)

Efter skolan åkte jag, Louise, Beccis, Serena och Marcus till Östersund :) Vägen dit var till en början ganska tråkig och vanlig.. Tills vi åkte förbi en polisbil, innan vi åker förbi polisbilen säger jag att den kommer köra ut och åka efter oss.. Mycket riktigt!! xD


Den körde bara bakom oss ett tag sen körde den om.

Fick senare veta att medan den låg bakom oss så kollade den upp bilen ;) Tur att den var laglig och fin då fast vi inte hade satt på skattemärket än! :p


Massa bus i baksätet? Eller så ville dom nog inte vara med på kort? ;)


När vi kom fram blev det pizza! :D MUMS!!


Sen gick vi i lite affärer och sen stannade vi och börjad KÖA! ;D


Kram!! :D


smygbild på "kamerarädda personer" ;)


Jag och marcus började få tråkigt att vänta! :p


posar framför folkmassan.

Efter dom klippt snöret så rusade alla in och skrek xD Det var precis som på film ;) Fick med mig mycket fint hem iaf från både gina och cubus :)


Sen fikade vi lite på mcdonalds innan vi åkte hemåt igen :)

Och ja en mycket spännande bilsresa hem!! xD Dagens bästa var Rudis min när vi stannade till bredvid dom vid fagerdal, han var nog inte riktigt beredd på att det var jag som körde den bilen xD


haha jag och louise TVINGADE verkligen på den grymt snygga rattmuffen här om dagen, med lite styrka så passade den ;) Och Markus som sa att den var för liten, tsss ;)

Nej nu blire sängen!!
IMORGON ÄR DET FREDAG!!! :D <3

God natt!

21.26

Undra varför man är så fruktansvärt mätt och spyfärdig när man kommer hem från Serena jämt? xD

Vi bakade paj och gjorde skumma maränger :p höhö, jag blev så mätt så jag åt ju inga kakor? :/ haha men drack Serenas goda blåbärs te! :D Sen härjade vi massa som vanligt och busade med tok katterna ;)

Svammel svammel, det är jag bra på!


Jag är även duktig på att ta ego bilder! ;)

Nu är jag ruskigt trött så nu ska jag alldeles strax hoppa i säng.
Imorrn blire skola sen raka vägen till stan! :D Så nej jag är inte lat när jag tar bilen till skolan imorrn :p
Så morgondagen kommer förhoppningsvis gå fort, så det blir fredag någongång! :)<3

LYCKA TILL MIN VÄN IMORGON!
Jag vill alltid ditt bästa, hoppas du vet det<3


Seeyaaa!
bye.
PUSS!<33

10.44

Sitter på skolan och har religon.
Det är ju int mitt favorit ämne kan jag medge..

Jag och Serena ska skriva ett arbete om heliga pltaser i olika religoner, spännande va? ;)

Efter denna lektion blir mat, pannkakor!! :D
Och lååång håltimme, då blire plugg för sista lektion är psykologi prov.

nej nu kom jag inte på nå mer vettigt att skriva.
tjo!

19.21

Vad hände?
Det måste ha varit för att jag suttit i min ensamhet och pluggat nästan hela dagen.
Var nyss på teater med Louise och Serena "inte ens en fjärt i rymden" eller hur det nu va :p Lite värdelös men ändå satt man och småskrattade lite och när jag kom ut därifrån blev jag på nå fruktsvärt bra humör!! Herregud vilken vändning! :D

Och nu ska jag försöka plugga igen?
aja, får väl se hur det går ;)

Sen efter kvällsfikat blire att sola och lite avkoppling.
Så jag kommer ner på jorden igen, nu är jag så uppåt! :D

hahahahahahha
du är inte ens värd en fjärt i rymden!!
eller?

Nej nu ska jag plugga!
Meningslöst inlägg! haha.
ciao.

14.18

Vilken natt jag hade.
Jag brukar aldrig vakna på nätterna för att gå på toa eller så men inatt var jag upp 2 ggr! Haha spännande? Ja men det måste varit för att jag läste lite psykologi om sömn igår precis innan jag la mig.. Det stod då orskar osv till varför man sovar dåligt, haha tack för den liksom!

Skönt att jag hade sovmorgon idag iaf.
Fast ändå kom jag senare på min försa lektion som var halv 12.. Jag var och jobbade lite med årsboken så vi är ute och informerar i klasserna som sagt. Men religon är ju inte det roligaste som finns ändå så.


En bild från idag! :)


ego ego ego! ;)

Jo jag pluggar nu.. Skitpisstråkigt!
Har ett arbete i specialidrott B som skulle vara inlämnat igår och jag är inte ens klar med hälften, men man måste tänka så mycket och planera och bla bla bla.. Och imorrn har jag psykoligprov.. yeei, jag har varit på 3 lektioner tror jag? Så ska väl börja läsa det snart också.. Fast det var inte så jätte mycket som tur är men det är så svårt att ha prov med nya lärare för man vet inte hur dom lägger upp proven då..

Hur kommer det sig att jag är så duktig på att skriva här och inte på mina arbeten?

Matpaus halv 4 och sen gå och titta på gratis teater klockan 6. Annars blire plugg hela dagen lång!

Ciao.

19.54

Försov mig imorse, woups i nästan 2 timmar...
Men jag sov tydligen gott inatt om vi ser på det viset ;D

Så var inte på så mycket lektion idag i och med att jag missade halva samhälle sen på rättskunskapen var jag med årsboken och informerade IP och BP. Det gick bra, känns bra att folk är positiva till den iaf! :)


På skytter målade vi våra skåp :D
Jag målade nästan allt det gröna :D
Röda,blåa och gröna. Skyttehallen kommer bli så grymt snyggt!! Målarna var och började måla golvet också, sååå nice!! :D

Efter vi ätit middag for jag och Louise på dollar och köpte kakor :D Massvis av kakor, det är gott ;) Vi köpte även reflexer, det är ju mörkt ute nu..

Sen har jag städat mitt rum för jag var verkligen tvungen att plugga. Och jag kan verkligen inte plugga om det är stökigt på mitt rum :p haha. Men nu är det fint och jag har pluggat lite, bara skytte. Har nyss skrivit målsättning och håller nu på och skriver träningsfilosofi men det är så svårt så jag tog en paus! :)


Tack för att du finns! ;D
Min grubbelgubbe som ska göra mig bekymmersfri!
Dock har jag inte kommit på om han är duktig på sitt jobb eller inte ;)

Någon mer än jag och Louise som är på?
Torsdag kväll, gina trico i stan!! :D
Får vi ihop en bil så blire inge dyrt att åka heller :)
Hör av er!

Undra om jag ska gå bort till Louise nu en sväng innan det blir kvällsfika?
Joo det blir nog bra! :)
pusshej.

Älskling, kom hem nu! <3

18.03

nuså, äntligen ikapp med dagarna i bloggen så nu kan jag skriva om vad jag gjort idag och inte igår eller någon annan dag :p jaja ni fattar!

Idag ringde klockan vid 11. Då var jag bokstavligen död! Men det var bara att hoppa upp ur sängen och göra sig iordning för klockan 12.00 skulle jag vara nere i skyttehallen :)


Vi flyttade alla skåp och bord till ena sidan och vevade in alla snören till taveltransportörerna och plockade undan massa små plock som låg överallt. Imorrn kommer det målare och ska måla golvet :D Och om vi inte blir för många imorrn så ska jag hjälpa till och måla skåpen :)

Så denna vecka blire typ ingen träning. Det känns faktiskt skönt för då kan man plugga och ta ikapp. Med både skolarbete och sig själv!

Min hjärna är på högarbete nu. Bara snurrar tusen tankar! Försöker förstå mig på människor men jag blir inge klokare. Sen ska jag försöka förstå mig själv också? jaja det löser sig väl, jag strular väl till det med något så blir allting löst som vanligt.. Synd att det aldrig blir åt det positiva hållet då men.

Nej nu ska jag sluta sitta här och skriva meningslös text!
Nu ska jag städa sen plugga! åhh så roligt va?!
hej svejs.

13.33

Tänkte lägga upp lite bilder från Fredag då vi hade ost och vin kväll på ringarna! :)
Det var jag, Beccis, Louise, Serena, Erika och Sofi :) Även att Linnea kom lite senare efter vi hade ätit :)


Anza, Jag och Louise myste med katterna när vi höll på och fixa oss för kvällen :)


Min outfit! :)


Kex, kiwi- äppel och bananbitar och vindruvor! :)

Kärlek<3

Mys!


Här vare vin! ;D


Bara glad miner :)


Söt serena och Anza :D


Självklart åkte ananas sourz fram ;)


Erika provade mina skor men konstanterade sedan att dom var för små.. :p


Serena konstanterade iaf att dom passade henne :p


Glädje!! :D


Fråga inte ens vad dom gör.. jag vet inte!? xD


:)<3


Jag och Linnea! :)


Jag och Sofi :)


Sen gick vi ut och träffade massa folk :)
Jag,beccis, simon och Louise!


Billy och sötLouise :)


För mycket folk på ett och samma kort ;D


Jag och nina och på varsin sida har vi fulla pojkar ;p haha

Jag var hemma strax efter 4a på natten. Hela kvällen med mina flickor var underbar, natten slutade även nästan så bra det kunde bli..

Dagen efter därimot när jag skulle upp och åka in till stan vid 12.. Trodde ett tag att huvudet skulle explodera. Men det gick över som tur var! :)


Såg som sagt denna film, kanon! :)
Helt klart mycket sevärd!!

Nej, nu ska jag göra något vettigt!
pusshej.

Jag saknar dig! <33


02.15

Imorrn lovar jag att det kommer bilder från våran vin kväll, jag orkar inte ladda upp dom idag :p
Idag har jag varit i stan med Mats, Louise, Jessie och Lotten och massa andra men vi åkte i samma bil iaf haha! Vi såg på bio "flickan som lekte med elden" och den var lika bra som 1an! :)

Nu ska jag ta och sova!
God natt

Snälla snälla lillskit, när ska du förstå?

04.13

Så fel men så nära!
God natt!

14.45

Woho, nu är det fredag och nu j*vlar ska jag uppdatera med ett lååångt inlägg ;)

JSM RESAN ONSDAG-MÅNDAG!


Hela onsdagen åkte jag och Louise buss och tåg hem till mig! :) Från 04.50 till 16.05 , sen var jag äntligen hemma i kära Örebro.


Okej, nu får ni använda fantasin!
Bilen bredvid är en civilpolis och sen ligger det massa röda drickabackar på vägen och fullt med glas! Det var en lastbil som hade tappat de.

Jag,Louise, Mamma, Annichen och Ella åkte en sväng till marieberg. Eller ja jag och Louise var på marieberg och dom andra på Ikea :p


Dom har hunnit göra Marieberg mycket flaschigt sen sist jag var hemma. Louise och jag spelade lite spel mitt i shoppandet ;)


Vi åt även massa god mat! :)


Och de spelade in en film utanför våran lägenhet :)

Handlade om en tant som skulle gå över vägen :p Den skulle förhoppningsvis visas på filmfestivalen i Gbg. Jag tvingade Louise att gå och fråga :p

Sov en natt hemma i min sköna säng! Sen på torsdagsmorgon åkte vi till Louise, sen vidare till Kristianstad och JSM.


Väl nere i Skåne så gjorde vi vapenkontroll! Gick galant! :)


MATBILJETTER

Sen träffade jag mitt förbund (jag åkte med Louise förbund dit) och vi åkte till ett gammalt regemente där vi skulle sova. Madrasser på golvet och skitigt som fan men men :p

Saknade även christer tokmycket, han kunde tyvärr inte följa med till Jsm! :/


Louise gevär ligger och väntar på att tävlingen ska börja! :)

Jag sköt fredag och Lördag. Fredagen gick det inge vidare på men på Lördagen blev jag skapligt nöjd! :) Louise sköt as bra hela tiden! :D


Örebro läns skyttar! höhö, här höll jag till :)

En rebecha i tält!! :P



Våran Roger dog på lördagen men som tur så återupplivades han igen :)


Stort jävla grattis till Louise som vann, själv kom jag 8a (av 97)och syns lite till höger bakom kameran där :p


Jag Och Jennifer kom 6a i föreningslag och det var bra :)
Jag ser lite vilsen ut xD


Mina priser :) Ja man vet aldrig när man kan behöva en termos ;)


Go Mat'n efter prisutdelningen! :)


På söndagen följde jag med Louise när hon gick fält :) En promenad på 3 timmar och 8 stationer! :P


Underbart när regnet kom!! haha :p


Syn att det var dåligt väder för det var faktiskt väldigt fina platser de stannade och sköt på :) Det är faktiskt vatten man ser där borta :p

På söndagen efter prisutdelning ute i regnet så åkte vi hem till Louise igen för att sova där en natt :) På måndag morgon åkte vi tåg upp till Östersund där markus hämtade upp oss :)<3


Märkligt att stanna på station i Örebro men inte gå av :/ :p

Men det var en trevlig helg stundvis. Axel och hugo höll på att ta död på alla oss i förbundet på fredagkvällen då vi var ute och åt på en kina restaurang. Alla skratta så tårarna spruta xD Vi störde nog de andra gästerna liiiite men kul hade vi ;)

Det var riktigt härligt att åka upp till Strömsund igen också måste jag säga. Slippa ha massa barnvakter runt sig hela tiden!!



Idag är det fredag, det blir ost och vin kväll med flickorna borta på ringarna! Det kommer nog bli riktigt trevligt! :)

Så nu ska jag gå och äta lite middag för nu är jag hungrig! :)
Pusshej.

23.11

Tänkte bara säga att jag lever.
Jag uppdaterar någon dag då jag inte har träning och plugg dygnet runt!
Nu blire plugga sen sova!
God natt.

13.28

tjoho, nu sitter jag vid Louise dator hemma hos henne:)
Hon pratar i telefon så jag passar på att sitta här och skriva något onödigt :p

Igår kom vi hem till Örebro, woho! Körde lite bil i storstaden och så ;) Vi hann även med en kort shoppingrunda på marieberg :) Åt en jätte god kebad tallrik där också ;)

Skönt att sova en natt hemma i sin säng iaf!

Åkte hit till Louise imorse och nu ska vi fixa lite och äta mat och så för vid 5 ska vi fara neråt till Kristianstad ;)

Men en bra uppdatering med bilder osv kommer när jag är i strömsund igen! :D
Hare bra! Och sakna mig inte för mycket ;)
pusshej.

19.26

Dagen har flytit på ganska bra idag :)
religionen var till och med nästan kul, haha. Vi satt och diskuterade olika situationer i små grupper. Min grupp diskuterade mest om massa annat, vi babblade bort oss typ hela tiden. Men det var lite små kul! ;)

På skyttet gjorda jag vapenvård och packade skytteväskan. Tackar Mats för att han skjutsade upp våra grejer till Sörgård så vi slapp släpa på allt ;)

Tog en springtur runt korta risselås men båda jag och Louise var lite lata idag ;) Åt lite middag på sörgård sen en sväng på byn innan vi gick hem till ringarna och duscha, vi hade ju som sagt inge vatten på sörgård idag så vi lånar duschen här :) Nu äre bara jag och Louise hemma här för Serena och Beccis är och badar! Tackar Serena för den minimala porriga handduken jag fick låna, höhö! ;D

I och med att jag sitter vid beccis dator nu så kan jag lägga in lite bilder från igår när vi bakade bullar här :D


Det var typ Louise som gjorde det stora jobbet, vi andra hjälpte bara till med lite små saker då och då ;)


Innan socker och ugn! ;)


Mongo jag som väntar på bullarna!


Att ha tråkigt när man väntar på att bullarna ska bli klara;) och ja, jag har mjöl på kinden!


Beccis och Louise. Enda bilden med beccis på, hon håller sig mest bakom kameran den sötisen!


Serena härjar på dom sista bullarna att dom ska skynda sig att bli klara!! xD


Äntligen var bullarna klara :D Vi drack Te och mjölk till! :) MYSIGT!

Inatt 04.50 åker jag och Louise hem!
Är i Örebro typ 19.00
Åker från Örebro till louise Torsdagmorgon.
Åker från Louise på eftermiddagen ner till Kristianstad och där stanna vi till på söndag och skjuter JSM :)
Är åter i Ström på måndag! :)

Så det blir nog en dålig uppdatering här under helgen!
Nu ska jag maila mina lärare! (y)
pusshej.

Saknar M! <3

22.46

Glömde tillägga något mycket viktigt!
Snart ska jag gå och kissa så mycket jag kan, sen fylla upp några flaskor med vatten!
Imorgon stängs vattnet av, på lappen står det från 08.00 -> tills vidare.
Hm, spännande att se när vattnet kommer tillbaka!
Väldigt viktiga inlägg eller hur? ;D
Bild från när vi städade datsun, men efter att markus hade haft den en helg så såg den lika skitig ut igen ;)

22.28

(har inga roliga bilder, har inte tagit några heller! Så ett inlägg utan bilder följer, själv tycker jag det är astrist!:p)

Sitter här på mitt otroligt stora rum på sörgård och hostar lite, hoppas jag inte blir sjukare än så här. Alla verkar ju vara sjuka nu? tråkigt.

Dagen började med att jag snoozade alldeles för länge och fick skynda mig till skolan till min första lektion som var samhälle i 3 timmar. Men vet ni vad? Vi hade ingen lärare!! Så jag gick hem igen, nödvändigt att gå upp imorse liksom :p Träffade Louise på sörgård som hade precis kommit hem från norge, gullunge!! :D

Gick tillbaka till skolan vid 11 för att bland annat äta lunch med några ekonomiare och så :) Sen rättskunskap på gröna, rätt drygt men något jag känner att jag måste ha i i min bakgrund för framtiden ;) Annars skulle jag lika gärna hoppa av den kursen!

Jag och Louise mfl åkte ut till 50m banan på skytteträningen. Louise höll på att ta död på mig då, haha fan vad jag skratta när hon upptäckte att hon hade glömt sitt slutstycke xD (utan den går det inte att skjuta) Men sån tur är så har vi exakt likadan gevär i grund och botten så mitt slutstycke passar i hennes också, så vi skiftade lite då och då ;) Vi trodde vi kunda vara hemliga men micke kom på oss tillslut ;) haha.

Innan middagen lämnade jag markus bilnyckel till Rudi sen sprang jag och Louise korta risselås, det var riktigt gott med mat sen! :)

Under kvällen gick jag och louise till serena och beccis och bakade bullar :D Gott. Men känner nu att jag har liiite ont i magen, jag fick ju sitta och tjata på louise att jag skulle få lite degbitar då och då ;) haha!

Imorrn är det tisdag och det betyder att jag kan få sova! :D Börjar vid halv 12! Gött!
Hej svejs.

Mina känslor växer för varje dag, usch alldeles för länge kvar tills vi ses igen! <3

13.58

Denna helg har varit en riktigt seg helg, men kan vara skönt med det också för jag vet ju att nästa helg kommer vara full fart då jag är i Kristianstad på JSM.

Igår natt kan man väl säga så åkte jag och markus till en stuga ute i ingenstans, det var typ raksträcka i 4 mil! haha fattar inte varför alla vägar är så jäklans tråkiga här upp i jämtland. Hua! Men väl framme, vid 2-3 nångång så sprang jag fort in i stugan, lovar att det säkert var minst en björn som spanade in mig från den mörka skogen :p haha. Stugan var skit mysig (och as kall) och låg precis vid ett stort fjäll och fors! :)

Idag är jag seg, som vanligt ;)
kan bjuda på en bild från fredags!


Idag har jag även kommit på en praktikplats, den är inte hemma i Örebro och inte i Ström! :) Känner att praktik är så meningslöst och jag får ju ändå inte praktisera hos polisen så. Därför vill jag har en slapp praktik ;) Och trevligt sällskap? :)

Om 20 min äre middag, gott! Jag har för mig att det var nå god mat också :)
Får se om Markus kommer hit en sväng innnan han åker till boden igen.
ciao.

Fy fan vad jag är en elak person..
fast bara liiite! ;)

23.43

Det är kolsvart ute och typ 100 minus. Men det var skönt med lite luft!
Visst fortsätt klaga på 5 dagars, det är lördag idag och det är inte lugnt på sörgård!
Jag bryr mig inte men man ska inte klaga på andra när man är likadana själv!
Nu blire film, igen!

22.44

Är så less på allt just nu, känner inte för att göra någonting..
Jag lyckas aldrig.. Eller ska man säga att jag alltid lyckas?
Nu tänker jag gå ut i mörkret, sörgårdsrummet kväver mig.
-

16.53

Riktigt seg dag, låg i sängen till kvart över 2.
Ätit mat sen bara suttit här.

Igår åkte jag bil med markus, sent inatt åkte vi till junsele och skjutsade hem folk. Något trött jag var.. Vi var hemma vid 4a igen, somnade nog så fort jag la mig i sängen :p Men en av dom vi skjutsade igår spelade dragspel när vi kom hem till han, hur ballt som helst ju :D

Innan vi åkte till junsele så busade vi runt på byn, haha det var 5 bilar i rondellen samtidigt och körde runt runt och runt, jag skulle ha räknat men glömde det men det var nog uppåt 15 varv xD haha det var lite kul iaf! :p

Var dålig på bilder igår men kan lägga in någon bild som simon tog nyss

frukostbordet

korridor

Särgård

Spännande bilder, höhö.
Nej undra om jag ska sova lite igen? Känner mig inte allt för pigg :/
hejsvejs.
ja? nej?

15.41

Ibland får man känslan att detta kommer inte funka.
Det kommer nog inte funka.
Jag kommer inte klara det även om jag försöker.
Jag vet inte ens om jag orkar?
God natt.

14.12

Woho nu äre helg! Skönt! :)

Har man bil till skolan när det regnar ute så kan det hända att man blir halvt överfallen av alla som vill ha skjuts hem ;) hehe fast alla slutade kvart över 3 och då orkar jag inte åka ner till skolan bara för att köra hem folk ;) Men Sofi slutade tidigt så hon fick turen att få skjuts hem :D hehe

Outfit.

Lite linnen och en tröja och lite krams, haha. Sen ett par jeans leggings och mina nya bruna stövlar som inte syns xD Men tittar man på min skohylla i inlägget längre ner så kan man se hur dom ser ut också :p

Idag har det mest varit dryga lektioner..


Filosofi


Ego bild från rättskunskapen som jag egentligen läser helt frivilligt! ;)


Och serena filar naglarna på svenskan xD

Det var en bild från varje lektion jag hade idag.
Jag var även hos syon idag och tog bort 2 lektioner i vår som jag inte behöver läsa ;) woho! Soft schema man kommer få i vår! Grett! ;D

Skulle egentligen gå ner och skjuta men jag orkar verkligen inte det.
Ska nog gå ner till skyttehallen efter middagen och hämta min träningsdagbok och fylla i allt sånt som behövs. Årsredovisning, målsättning osv..

Sen blire nog en dusch och film!
Känner mig riktigt lat idag.

Ikväll ska jag även lämna tillbaka datsun, ahu ;) ska möta markus vid bussen när han kommer, hehe! :)

Nej nu blire inge mer vettigt här.
ciao

09.52

Det regnar ute.
Serenea skickade sms imorse och tyckte jag skulle hämta henne med bilen. hm är hon lat tänkte jag men upptäckte sedan att det vräkte ner utanför. Så det blev bilen och tur var väl det, kom någolunda torra till skolan.

Men nu har vi lektion på gröna och vi gick hit så nu är man dyngsur!
Rättskunsap är inte det roligaste just nu, jag fattar ingenting!
Och läraren tror att alla vet vad vi ska göra..

Slutar halv 2 idag, ska nog gå och skjuta lite då :)
Sen middag och sen ut och springa lite? Kanske.. :p

Nu ska jag fortsätta äta min macka i smyg utan att läraren ser det, man får nämligen inte äta i datasalen..
pusshej.


21.11

Nu har jag ätit kvällsfika och druckit mitt 3e glas oboy för idag! Det är ju fan riktigt gott! :D Imorse åt jag frukost hos Serena då drack jag samtidigt ett glas kall oboy och en mugg varm choklad! :)<3 hehe.

Jag behöver hjälp! :p

Jag trollade bort det där man skriver adressen?! Hur får man tillbaka det? :O
Jag lyckades ta mig till blogg.se ändå genom att söka men det är ju jobbigt :p

Vet ni vad? Jag gör misstag helt omedvetet utan att jag ens vet om det. Haha jag är fan bra jag. Jag tar alltid chanser och risker, det leder alltid till något dåligt. Fan var krångligt detta låter men jag vill ju inte avsöja vad jag syftar på. Men jag lyckas tamigfan jämt! :p

Någon som har lite fett att ge mig? När jag träffade min tränare idag kollade hon väldigt märkligt på mig och sa sen, fan vad smal du är, har du gått ner i vikt i sommar? Näe. Jag äter tränar och gör allt vad alla andra människor gör.. Inte mitt fel att jag är ett jävla benrangel :p Jag vill bli större men jag vågar inte försöka på riktigt för då kanske jag blir missnöjd över att få fett på fel ställen osv.. Men jag vill inte vara så tunn att folk nästan kan nå runt min midja med 2 händer... En vacker dag lär jag nog gå upp i vikt och bli lite större här och var! Får väl vänta och se :)

Nej det är inte bara tjocka människor som har problem och är missnöjd över sina kroppar! Det finns faktiskt vi smala som mer en gärna vill ha lite mer fett på kroppen. Killar vill ju liksom ha något att ta på ;) Ben är ju inte så mysigt..



jaja slutbabblat.
Nu ska jag titta runt lite på kläder på internet, en sväng på tradera också det var länge sen!
Men säger God natt nu.
pusshej:)

19.43

Nu har jag städat lite samtidigt som jag har haft filmen "ropet på hjälp" igång i bakgrunden. Skön film, det är roligt när man känner typ alla skådisar ;) höhö.




Grejer lite varstans, kläder och ännu mer grejer i sängen..

Orkade inte ta en efterbild. Men nu är det städat och alla kläder är tvättade och hänger just nu i torkrummet! :)


kan visa en bild på min skohylla! ^^) Flest på sörgård?
Ska köpa lite vinterskor sen också ;)

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, vänta på kvällsfikat sen sova och film kanske? aja det märker vi.
pusshej

16.39

Nu har jag gett upp mitt google chrome, det går inte att skriva blogg i den webbläsaren utan att allting blir helt mupp! Så hädanefter tänker jag alltid skriva blogg i firefox, om ni ville veta lixom ;)


Gick inte till skolan idag heller, programdag som bestog av lekar och se film kändes inte så lockande. Men imorrn är jag frisk och ska till skolan igen, känns som det var länge sen jag var där :)

Igår var jag en sväng hos peo och tittade när han, johannes och dennis drack öl. Otroligt spännande :p haha men hade inget bättre för mig ändå. Och jag tyckte dom var duktiga som dessutom gick till skolan idag!

Tänkte visa en bild från när serena och beccis målade i köket :)

Från typ mörkbrunt till vit grundfärg till olivgrönt, det blev nice! :)

I tisdags tappade jag öven bort mina nycklar..

Jag hittade dom i tändningslåset! ;) haha


Så det fanns ju inte så mycket annat att göra en att bryta upp bildörren ;) haha. Fick hjälp av simon, jens och emelies pappa :p tackar!! :D

Nu ska jag borsta tänderna sen städa rummet, det behövs verkligen!! :)
Imorgon är det äntligen fredag!<3
hejsvejs.

13.24

Nu ska vi se om jag kan skriva ett normalt inlägg här, annars blir jag galen. Inte så kul att läsa en klump text liksom!
Idag är jag sjuk.
Imorrn tänker jag också vara sjuk.
På fredag ska jag vara frisk!
Något vettigare än så kommer jag faktiskt inte på att skriva just nu.
Ska försöka ta mig in i duschen nu sen äta lite frukost.
ciao.

23.10

Ska egentligen inte sitta här. Behöver verkligen sova.

Var uppe vid kvart över 6 imorse, var typ stendöd men det gick ändå! :)
Hämtade upp beccis på ringarna sen for vi till stan, och död åt allt trafikarbete!! Dom kan ju tänka på oss som har en bil utan tomgång, jobbigt att sakta in och stanna hela tiden. Men det gick bra.
Hann lagom till Strömsund tills min lektion började vid halv 12 :)
Efter skolan så fick jag äntligen skjuta lite luftgevär, tjoho :D Det gick faktiskt okej bra, sen var det så fruktansvärt varmt i hallen så jag orkade inte vara kvar så länge.
Gick till serena sen vidare till byn med beccis också :)
Sen tittade jag när dom fortsatte måla i köket, det blir nice!
Vet ni vad? Denna tjej är så jävla smart!
Trött jag blir på mig själv ibland.
Jag, Serena och Emelie åkte en liten raggarrund på byn. Det slutade med att bli stoppad av civilen högst upp längst bort på lindbergsbacken. (y) Det var skit kul :D Fast jag var något nervös! Men Svanberg var trevlig och blev paff när han insåg att bilen bara innehöll tjejer xD Markus fick lite klagomål för att han hade buskört lite men annars vare okej :) Han förstog att det inte var jag som hade busat för han tyckte jag körde så lugnt och fint ;) hehe.
Jag avslutar denna dag med att låsa in nycklarna i bilen!
Bra jobbat.
God natt!
SAKNAR!!!
CP DATOR!

RSS 2.0