stanna tiden

Jag HATAR att allt förändras.
Att vänner och personer allmänt förändras.

Jag vill leva kvar ett tag till innan allt försvinner.

Varför måste tiderna förändras? ...

Go kväll

Det sköna med att man är hemma,  så är man bara lat och sitter hemma på lördag kvällar ;) skönt det med ibland! :)

Kom nyss hem från att ha skjutit första korthålls tävlingen för i år.. Och efter att ha tränat 3 ggr så är jag hel nöjd!! på 60 ligg blev det 582, lite klent men okej! Sen på halv matchen fick jag ihop 555p kanon för att var jag ;) Inte så många som förstår detta skytte språk men iaf ;)

Imorrn blire tävling i Filipstad. Så det blir heldag där imorrn. OCH JAG SKA FÅ VIT TOBLERONE DÅ!! :D <3

Inge mer vettigt att skriva så slutar nu!
Jo just!! Jag fick vara med en skit mysko sak idag när vi åkte till eskilstuna.. Vi mötte en bil. En bil som var likadan modell och färg och samma 3 bokstäver i regnr som en person i ström!! Skit skumt!! Säger inte vem jag trodde det var, louise vet! :p Frågan är ju vad personen i frågan gör så här långt ner i landet? Skit skumt som sagt.. :p Men det kan ju inte ha varit han!

Ingen som saknat mig idag :/ Förutom serena som ringde och sa att hon saknade mig, gullunge! ;) <3

ciao.
pusshej

Lördag

Hehe, jag börjar bli lite FÖR blogg beroende, woups! Jag skrev inge inlägg igår typ katastrof! ;) 

Jätte seg dag på praktiken igår men den gick ändå snabbt och vi fick sluta tidigar det var riktigt skönt så resterande av mina 2 veckor här hemma ska jag göra ABSOLUT ingenting!! ;) SKÖNT!

Igår efter praktiken gick jag hem till min syster och umgicks sen gick hon och henns karl ut och åt mat och jag stannade hemma och var hund och barnvakt.. fruktansvärt jobbigt eller inte! dom gick vid halv 6 och Ella somnade strax efter 7.. Så jag låg bara framför tvn och åt ostbågar och götta mig.

Idag har jag varit ute och ätit mat med familjen på Rosalies, ap mycket folk. Och jag älskar deras toalett<3 hehe. 

Nu väntar jag på att mamma och pojken ska komma hem så vi kan åka till Eskilstuna för att skjuta tävling, det kommer gå riktigt bajs!! men men det gör inge, jag tar det som träning. Så nu ska jag nog gå och byta gevär i kofferten, inte så bra att ha med sig luftgeväret när man ska skjuta 50m.. Och fixa lite annat.

Pusshej!

fjärde dagen

Var något fruktansvärt trött imorse men tog mig ändå upp ur sängen, yihoo! 

Praktiken idag, hmm. DRYG! Eller ja vi hade ju massvis att göra men sur chefen uppskattade oss inte så han bad oss sätta hos längst inte och längst bort i restaurangen så skulle han komma när han behövde någon hjälp!! Han kunde ju bara bett oss gå ut ur diskrummet och göra någe annat men men. Häpna gick vi och satte oss och brast i skratt!! Han kom iaf och hämta oss för han hade en uppgift... att städa efter dom!! jippi! haha. Dryg satan jävla dag. Jag vill ALDRIG mera se ett sallads huvud.. På morgonen hackade vi 2 lådor senare blev jag tillfrågad om jag kunde hacka några till, jaja tänkte jag och såg på dom 3 salladshuvuden som låg på bänken det är ju inte så jobbigt.... grejen var att han efter att han sakt åt mig gick och hämta en låda till!!! :o BLAHA. Men vi hade ändå roligt åt våra tabbar och tråkigt uppdrag xD


SALLAD WIHOOO! NOT.


Sen kom emelie in och satt och vänta på mig en timme tills jag äntligen fick sluta!! då traskade vi hem och följde med mamma och handla och kände oss vuxna och lyckades kamma hem många vuxen poäng! hehe ;) Väl hemma igen så färgade hon håret på mig :D Det blev nice, TACK! :D <3 

Efter att jag och mamma senare hade blivit av med emelie och hennes familj, höhö :p Så gick vi och sola, det var gött!! Sen råka jag gå in på toan och spegla mig då hitta jag en sax sen så hände det något med mitt hår.. Men det blev annorlunda men bra! :)

Finns säkert massa saker jag skulle kunna skriva men kommer inte på någe mer nu och jag orkar inte skriva mer heller för nu är jag helt slut!! Snart blire sängen för min del.

ciao.

känslan

Jag nämner inga namn eller något men jag kom bara och tänka på en sak som jag fick veta för ett tag sen. En kille hade varit tillsammans med en tjej.. När dom sedan gjort slut har denna kille strulat med sitt ex syster!! Han är Väldigt bra vän med dom båda.. Det känns fel!! Förstår inte hur systern kunde gå med på detta!?! Hon verkar endå ha väldigt bra kontakt med sin syster.. Och nu läste jag att denna syster även är bra vän med systerns nya pojkvän.. ja ni kan ju räkna ut vilka banor jag tänker.. Det ska ju finnas människor till allt. Och ja om denna person inte skulle vara så off mot mig så skulle jag berätta det för henne.. men nu är så inte fallet så hon får skylla sig själv!

Kände bara att jag var tvungen att skriva av mig lite, det är inte så roligt att prata med dammråttorna eller fiskarna längre..

Jag fick en tatuering i 18års present. Har haft en ide länge nu men idag kom jag på en annan, men jag vill ju fakiskt ha en jag kan se själv denna gång och det gör man ju inte i nacken :p men får väl se vad det blir.

Just det, måste berätta en sorglig sak.. Jag har slängt säkert 10 ananas ringar idag :'( Det kändes hårt i mitt hjärta kan jag tala om!

Jag vet en sak som jag egentligen inte vet.

trodde du ville att jag skulle vara hemma nu när jag var hemma men icke!! :)

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 9 så att efterlyst ska börja.
byebye

uppföljning.

Jag hittade pengar och köpte mig mat och godis så nu överlever jag kvällen lite lättare :)

Jag och Louise hatar bussgods!! Det gör ragnar också tror jag! åhh!!! TRIST! :/

Är jag knäpp om jag vill till ström nu? Nej FEL. Jag vill ju inte till ström... Jag vill bara träffa vissa människor.. Jag saknar er och ni vet vilka ni är<3 Jag vill dela mina bekymmer och glädje!!

Skulle lekt med emelie idag men hon var sjuk :/ Men hon kommer imorrn istället :D Funderar på att färga håret då, ville färga underhåret rosa men det fick jag inte för mamma :p Så får väl se vad det blir :)

tredje dagen

idag blev det en låååång dag :) jobbade full tid, ändå så var denna dag roligast. Det var nog för att innan vi ens hade öppnat så hade jag nog hunnit göra mer än dubbelt så mycket som jag gjort tillsammans de andra 2 dagarna! Med andra ord fanns det mycket att göra idag och tiden gick fort, i början var vi till och med (hör och häpna) för lite personal.. Frågade också efter sommarjobb idag, skulle få veta i april. undra hur? :p jag menar dem har ju inge nummer eller så till mig :p Får väl hoppas chefen springer på min syster som han känner innan dess. :p

haha framåt slutet började nog alla huvuden bli lite trötta.. vi kallar henne Ö, hon skulle berätta vilka drickor jag skulle fylla på i kylen.. Ena drickan var per märon xD ja ba va? ;) rätta drickan som hon egentligen skulle säga var MER päron! det hade vi roligt åt. Sen började jag iaf plocka in drickorna så kom Ronja och fråga om hon kunde hjälpa till, jag sa att hon kunde fylla på LOKA och till svar får jag, naturell eller vanlig? HAHA! Ö hörde också detta.. japp alla va lite snurr i bollen där men kul hade vi. 

Vi fick även läxa idag, jag ska ta reda på vad slutet längst ner på byxorna heter? :p Ronja skulle ta reda på ett annat namn till fotknölen och Linn skulle komma på ett annat ord för koskit och det fick inte vara gödsel! Mogen arbetsplats, JAVISST :D

Nu har jag iaf tagit mig hem genom örebro centrum... Örebroarna är nog ett speciellt folk. Bilarna stannar INTE vid övergångsställen och stadsbussarna är livsfarliga på alla sätt. Folket tvingar än att gå i vattenpölar eller i snöhögar bara för att dom är lata för att flytta sig när man möts. 

Trodde mamma skulle lämnat pengar hemma så jag kunde få gå och köpa mat men hon tycker tydligen att jag ska svälta!! för hon hade tydligen inte tid att åka hem mellan sina 2 jobb.. Tycker hon verkligen att jag ska sitta hemma ensam hela kvällen utan mat och utan GODIS??? tydligen.. får väl se vad jag kan skrapa ihop, I NEED CANDY!!

Har du svängarna förbi örebro, hälsa på mig för jag kommer sitta här helt ensam!! Ska nog städa lite och plugga, eller se på någon bra film :)

Pengar jakt! :)
ciao.

Andra dagen

Måste ju tacka christer för hans vänlighet mot mig, han skrev grattis på namnsdagen... Hm jag heter varken mats eller mattias.. men det visades sig ju vara fettisdagen idag!!! tacktack!! :p

Drygaste dagen på praktiken.. Nu har vi förstått vad som händer iaf. Byte av chef, byte till en sur chef. Blä på han!! Vill ha den gamle kvar.. han jobbar inte heller imorrn så det blir vi och sur chefen. jippi!! Och det enda vettiga jag gjort idag var att skala lök, vi grät ikapp xD gjorde grymt ont i ögonen och tårarna bara spruta, resten av personalen hade kul åt oss iaf xD Fick sluta vid 2 iaf.. 

jag gick direkt till solariumet för att sola lite, förstår inte hur man kan ta med sin hund in ett sådan varmt litet rum? Det var en schäfer dessutom.. stackars vovve. Tror nog inte ens man får ha hundar där inne.. Och nu tänkte jag ta en skön varm dusch när jag kom hem.. DET SPRACK!!! om jag inte vill ha publik förstås.. Några läskiga gubbar är här och rensar avloppet i duschen.. Får sitta här och lukta äckligt ett tag till då :p

Ikväll blir det nog lite övningskörning igen :)
Sen ska vi åka en sväng till glanshammar och skjuta lite. :)

ciao.
I need you.

tröttis

Känner mig trött just nu och fick en sån där känsla, usch vad jobbigt att gå på praktiken imorrn! illa när det bara är andra dagen :p men men det blir nog bra när jag väl kommer dit :)

Och vart har alla mina läsare tagit vägen idag? ledsen i ögat ju :(

hittade nyss lite undangömt godis, mums! :) Sitter ju här i min ensamhet och pluggar och det är riktigt tråkigt! 

Christer var nyss här, lilla pojken har ju blivit stor och har körkort. Helt ofattbart faktiskt ;) Och nu är han och mamma på tråk möte och jag ville inte följa med!! :P

20 dagar kvar, låånga dagar kvar! <3

pusshej.
fan vad jag gillar dig!<3

Första dagen

Det tar bara ca 15 min att gå till min praktik plats och inte 30 min som jag trodde innan jag pröva :p Så gick en liten runda för att fördriva tiden imorse xD

Väl på praktiken upptäckte vi att det inte bara var jag som prao elev där utan 2 till, så vi var rätt många :p Plus att det var 2 eller 3 st som var där och lärde sig för att de sedan skulle jobba där så vi var typ dubbelt så mycket folk där än vad som behövdes.. Så det fanns inte så mycket att göra tyvärr. Vi fick sluta strax innan 2 ;)

Lyckades även tappa min piercing för första gången idag, lite läskigt i och med att jag stog i disken precis då men jag hann fånga upp kulan och staven blev ju kvar i munnen ;) Blev lite akut in på toan men det löste sig.. Haha spännande att läsa va?

Just nu bakar jag kladdkaka ;) Att avgöra på lukten så ska jag nog gå och ta ut den ur ugnen nu..

Så där, den var bara lite svart på kanterna ;) höhö.

Får se vad som mer händer idag. ska nog börja med min skolarbeten idag iaf.
ciao.

Design

Idag har jag lekt mycket med bloggen. Så nu tänker jag inte ändra nå mer på ett tag :) kanske.. det blir som ett beroende att fixa nytt hela tiden :p


Jag har övningskört idag :D Fick kärringsstopp typ 10 ggr för mycket men annars gick det kanon :) haha. träna lite på att starta i uppförsbackar och så.. JAG VILL HA KÖRKORT!!! :D NU!!! :D

Nu sitter jag är och är trött och seg. Skulle vilja mysa med min pojk nu men det går ju icke :/ 21 dagar kvar!!<3

Börjar bli lite nervös inför praktiken imorrn.. Alltid jobbigt att vara på nå nytt ställe sådär, rädd och göra fel och så :p Men men det kommer nog att gå bra :) förhoppningsvis!!

Imorrn skulle nog Christer komma förbi och säga hej :) Sen skulle han och mamma på nå möte :p

Nu ska jag fortsätta sitta här och inte göra någonting.
pusshej. 

Söndag

Vaknade till imorse när mamma lämnade lägenheten sen vaknade jag ordentligt när Louise ringde mig strax innan 10 då bestämde jag mig för att gå upp :p



Syster och Barn har varit här hela dagen nu, mamma och jag bakade bullar :)

Och nyss fick jag veta att mormor mfl kommer (y) och här sitter jag med mjukis och en stor tshirt och håret åt alla håll. Så ska nog hoppa in i duschen nu innan dom kommer. Jag som trodde dagen skulle bli lugn och skön!!

nu har jag varit hemma tillräckligt! xD nej då, blir bättre sen när jag får något att göra på dagarna :p

ny header ;) vad tycks? jag håller på och fixar lite små saker hela tiden :p
pusshej.

JAG SAKNAR mina flickor och Fredrik!<3<3

Hemma

Äntligen efter en lååååång resa så är jag hemma i vackra fina örebro! Men massa snö :o Helt paff ju, jag som trodde jag kunde cykla till praktiken på måndag xD Inte det inte! :p

Blev en lång och dryg bussresa till Mora. Men lyckades iaf sova nästan 3 timmar så det var skönt. Haha chaffisen var SMART xD han lyckades låsa in sin plånbok och mobil på bussgods station i Sveg så vi var tvungna att vänta på ett taxibolag som fick komma och låsa upp xD haha det roligast på resan iaf.

Pizza i Mora med mamma iaf. Sen en lång resa hem med bilfolk som körde som idioter i snö ovädret.

Nu är jag TRÖTT. Imorrn ska jag SOVA!

ciao.

bevisa!! Jag vill ha bekräftelse!<3

Östersund

Vilken luring, skrev att nästa gång jag bloggar så är jag hemma. Men icke, jag har bara kommit till Östersund.. Först tänkte jag bara ta upp datorn för att spela och så men sen kom jag och tänka på om det fanns trådlöst och det fanns det, wihoo.

Ja så jag kommer väl sitta här och nörda i 2 timmar nu. Sen ska jag åka buss till Mora och där är förhoppningsvis mamma :)  kommer nog vara skapligt mycket folk där i och med att det är tjejvasan idag.

Jag sov jätte oroligt inatt. Vaknade flera flera gånger. Kröp nämre mys och somnade om. Så där höll jag på hela natten. Det var nog att jag ville göra natten så lång som möjligt så att jag skulle slippa lämna Fredrik ;)

Det snöar i Östersund om ni ville veta.

Kanske ska försöka leka fram en ny header.. Jag har ju tid på mig iaf. Det får nog bli så, fast jag har inga ideer just nu men det kommer väl :p

Får väl se hur länge batteriet räcker på datorn, ser inge el någonstans..
Pusshej.




Fredag

Äntligen fredag! Skönt!!
Skolan var riktigt seeeeg. Men vi gjorde typ inge vettigt..

Hittade 95 kr på mitt bankkort ;D blev helt överlycklig så gick med serena på byn efter skolan och köpte lite godis inför min resa imorrn. Strömsund bstn 08.20 - Mora bstn 17.40. Yes lite mer än 9 timmar buss! Roa mig med sms gott folk, tack gode gud för mobilen! ;) Och GODIS! :D

Följde med Serena som skulle ner till jönköping på praktik och Louise som skulle på tävling i Sävsjö ner till bussen.. Dom hade sådan tur att dom åkte samma tåg och allt :) Och lämnade mig ensam kvar här.. Nej då ;) Fredrik kom och mötte mig och vi gick till Styve. HAHA när jag kom in där började jag skratta för mig själv för Louise berättade en rolig hrm eller nå dröm hon hade haft och jag började tänka på det när jag kom in! xD jaja.. Kul för mig själv iaf! :)

Vi gick till ester iaf, wihoo helt ensamma där. Billig fika iaf. Var as trött och är det fortfarande så gick hem tidigt.. Eller ja det var ju även för att jag skulle äta och tvätta med. Så nu sitter jag här och hoppas Fredrik tänkte komma snart, ska ju faktiskt upp tidigt imorrn plus att vi inte kommer att träffas på 3 veckor.. Men jaja det är hans val.

Aldrig känt så här.

Du fattar inte att det inte är någon som gillar dig!! Det är ju inte så att någon hoppar utav glädje när du kommer!! xD

Byebye STRÖMSUND.
nästa gång jag skriver sitter jag antagligen hemma i soffan! :)
pusshej<3

tänk om min dröm ändå kunde vara sann...

huvudvärk

Sitter här med ont i huvudet. Hoppade över fysen idag, har ont överallt. Mest i ljumskarna. Får se hur det går att skjuta ikväll.

kanske åker hem redan imorrn. Men känns så jobbigt att missa mer lektioner.. förresten kom jag på att jag måste nog på svenskan imorrn fast jag kan ju leta reda på lärarn och få papprerna tidigare iofs. Vet inte riktigt. Känns skönare att åka på lördag men det kan bli billigare att åka redan imorrn.. Jag och mamma skulle prata mer ikväll. Fast om jag tänker efter så kanske det går jämt ut.. Jaja det löser sig.

Ska nog ta mig bort till Louise på andra sidan elevhemmet. Måste låna mitt lim ;) Och laga mitt halsband.. Sen är det träning, kanske även lite bilåkning? hm hm.. :p

Ska traska nu, ha det bra!
ciao

lugn kväll?

Igår efter jag skjutit och ätit trodde jag att jag skulle ta det lugnt och sitta vid datorn hela kvällen och så, hann väl sitta still typ en halvtimme innan telefon ringde. Det var dempa som ville att jag skulle åka bil med han och Per. Alltid kul att åka bil :) Vi körde runt lite sen hämta vi upp Louise när hon slutat plugga och sen samma sak med Serena :) Haha när vi stog vid annexet så busade Rudi lite med bilen och då kom det en ambulans med blåljus men han trodde det var polisen så han blev skraj, haha det var kul xD 

Sen blev det ett stopp vid konsum för att hjälpa micke och norman lite :) Sen åkte vi en stund sen blev vi avsläppta vid Kefas och där träffade vi trevligt folk! Spelade Tvister? iaf sånt där med händer och fötter på olika färger :p Så idag har jag ont i hela kroppen! Sen fick vi iaf skjuts hem till serena i en full bil, Per dempa Markus Johannes serena jag och louise. Men det gick :) Hann vara en stund hos serena sen åkte jag hem till Fredrik och sov där.

Och nu sitter jag här och klockan är strax över 7 och jag börjar halv 10.. Så jag ska gå och lägga mig en stund nu :) 2 lektioner idag men lååånga lektioner. Men jag överlever nog! Sen är det hockey bockey och skytteträning ikväll.

God natt ^^)


Upp och ner

Förstår inte varför jag tvekar. Nu fick jag en sådan stolt känsla! Jag förstår inte mina dumma tankar jag hade igår kväll. Allt är underbart och det är så här jag vill ha det! Nu har jag äntligen förstått, tack Rebecha! Äntligen! :)

Sånna där tankar som jag har i huvudet hela dagarna som ingen annan förstår!? :p Men jag vill bara säga er att allt är underbart just nu, puss på det!<3 Bästaste vännerna och bästaste pojke!<3 och ig i svenska? xD haha.

Imorse hoppade jag över spanskan, hade antagligen vikarie igen och orka verkligen inte sitta där och inget göra! Så låg och drog mig länge i sängen istället :) Sen har jag haft natur och idrott (dans).

Nu ska jag fixa lite sen ska jag nog gå ner till skyttehallen för att skjuta både 10m och 50m.

ciao.

God natt


Kände att jag var tvungen att skriva ett litet avslutande inlägg ikväll innan jag går och lägger mig ensam i min säng..

SKADEGLÄDJE!
Ja nu lilla flicka har du äntligen förstått vad du gjort och vad du har förlorat! Jag tycker det är rätt åt dig för allt du gjort mot andra och mig!


Ge mig Lördag och ta mig hem!!
Jag vill verkligen NU NU NU!
Ahu.!


Förresten så är det 2 års sen idag (tror jag men är väldigt säker) min "storfarmor" somnade in.. Vi satt och vaka över henne hela natten, eftermiddagen levde hon inte längre.. Vila i fred Eivor Ramström!! Bäste gamle tant som alltid sa vad hon tyckte! MISS YOU! <3









felfelfel

varför jag? Kan du inte vara någon jävla svans på någonannan! Lätt att vara sig själv och göra det man vill när du ska vara exakt likadan!!! GLLAJHAPP! 

ohoj, i söndags fick jag veta att jag är snyggare än en räka ;) Puh! Skönt att veta! :p

Känns som att alla lärare är sjuka? Vi har vikarie och iställda lektioner hela tiden känns det som :p Men det gör mig inge :) lite drygt bara. Matte prov imorse, hoppas det gick bra :) 

JAG VILL HA LÖRDAG! NU!!!

Gick bajs att skjuta 50m idag.. men men har ju inte tränat men ändå! :p Luftgevärs träningen var väl helt okej.. Sen har jag även hunnit spelat innebandy och det var väldigt okej kul idag :) mycket träning, skönt! :)

känns som massa babbel nu bara så jag slutar skriva nu :)
byebye äppelpaj..

osäker

Måndag, upp och hoppa! aptrött imorse! Men vaknade ju bredvid älski<3 haha han tyckte nog att jag var ego med täcket så när vi vakna hade vi ett varsit, inge mys här inte ;)

Första lektionen, spanska! På Engelska!! Väldigt dryg lektion.. Hon babblade bara engelska sen fick vi en spansk text där vi knappt fattade ett ord och vi skulle typ stryka under olika verb och sånt.. Alla satt typ som frågetecken sen börja hon babbla massa grammatik på engelska så blev allt ännu värre xD Vi har haft vikarie i över 3 veckor nu tror jag och vi har inte gjort något vettigt alls tycker istället vi kunde ha fått varit lediga denna tid!! surt.

Andra lektionen, Samhälle. Skulle tydligen ha vikarie där med men han hade glömt bort oss xD så hade en dryg 2 timmars rast istället..

Jag hatar Engelska!!! japp min sista lektion! Ig varning, tjoho!!!

Sen skytte, gryyymt bra (y)

Nyss har jag varit och sprungit runt på byn med Louise och snart ska jag börja plugga matte inför prov imorrn.. haha ringde även min praktik plats idag och frågade tider och klädsel och så, chefen verkade väldigt positiv han frågade inte ens vem jag va xD Blir nog kanon nästa vecka, hoppas jag! :) Hoppas på jobb där sen!!

Varför kan jag inte vara nöjd med det braiga jag har? Men tydligen börjar jag förstå att jag har vissa behov jag med.. du kanske inte räcker till? Men jag vill inte!! Förstår inte ens varför jag nu börjar tveka och tvivla när allt är så underbart? Jag vill väl inte förstöra det här? Jag tänker försöka ett tag till och hoppas att allt blir bättre.. Jag vill, jag måste övertala mig själv! Bättre än så här kommer jag aldrig må.. Varför ska det vara så svårt för mig att inse det?

Matteboken nu! 
Pusshej
jag gillar dig<3

rubrik brist!

Kul att gå ner till simhallen och skulle dyka och inte en kotte är där!?!?!?! Jag hoppas verkligen att det brinner någonstans i ström så brandmännen har en bra förklaring till varför dom inte var där!! Får hoppas vi blir klara med det där snart!

Jag vill ha tillbaka min gamla msn :( Har förlorat så mycket kontakter som jag inte vet hur jag ska få tag i igen :( Livet är surt! Och jag och Louise konstanterade nyss att killar sattes ihop lite slarvit och glömde vissa funktioner!

Idag har jag i alla fall blivit klar med engelskan (y) tjoho!! :)
Och ikväll ska jag till älski och sova! :)<3

ciao.

Söndag

Igår kom iaf Fredrik och gjorde min kväll mycket bättre, jag blev även på bättre humör än vad jag va innan. Men jag hade mina stunder.. Igår såg jag även Asterix och Obelix för första gången xD haha det var bra :) Båda var trötta så vi somnade tidigt och imorse vakna vi utan alarmet.

Strax efter 11 åkte Fredrik hem och jag gick ner till skyttehallen för att tävla. Det gick sämre än igår men jag är ändå nöjd :) 387p. 

Nu ska jag försöka skriva klart min engelska sen klockan 5 ska jag ner på sista träffen för livräddarutbildningen ;) Vi ska dyka med tuber och sånt tror jag, spännande ;)

Ikväll får jag väl se vad som händer.
Sista skolveckan nu :) Sen hemma i 3 härliga veckor! :)

ciao.

less

tänkte bara berätta för er att jag är störd!
Jag blir så trött på mig själv ibland.
Mina känslor går bara upp och ner hela tiden!

Jag vill tillbaka!!

om 1 vecka är jag hemma iaf, skönt det. Men jag vet av erfarenhet att det inte hjälper! Mina minnen och tankar är ändå kvar i huvet! FÖRSVINN!

har ni någon gång gjort ett misstag som du har ångrat, och som du fortfarande tänker på fast det var evigheter sen?
SUCK.

Nu ska jag in i duschen eller så lägger jag mig i sängen och sover ett tag.

Glad alla hjärtans dag<3

Måste hitta på nå skoj att göra...

Alla hjärtans dag

Min vita februari sprack! :( ahu! ;) Igår gick jag och louise till styve där det var massa konstigt folk :p Men vi gick ganska snart där ifrån, gick in en snabbis hos någon sen ut igen :p Tog typ 30 min att gå från tingvalla till folkan xD Men trevligt hade vi på vägen dit iaf ;) Det är någe speciellt med 93orna i denna by... 

Väl inne på discot på folkan så var det riktigt roligt, en helt värd kväll! :) Dansa dansa dansa ;) Träffa lite folk och så :) Kom hem runt halv 2 och då blev det sova på engång!

Upp och hoppa imorse vid halv 9.. Tävlings dag som gick kanon, 389p. Men det finns så mycket mer att ge känner jag! Jag vill högre!

ikväll vet jag inte vad som händer.. plugga? kanske ut? nej ingen aning.. Får väl se vad som dyker upp och om det är någon som vill umgås med mig!!

Förstår inte varför jag bryr mig om dig, du är inte ens värd att bry sig om! Men så fort jag ser dig eller hör ditt namn så blir jag som någon annan! Kall.. arg, irriterad! men varför? som sagt så är du inte ens värd att tänka på! du har förstört ditt liv rätt åt dig men sluta förstöra för andra!! Låt mig och mina vänner vara!! Lek med dom i din egen ålder istället!!!!

Jag slipper Strömsund i 3 veckor snart!!! :D vecka 9,10 och 11 är jag hemma :D SKÖNT! njuta ja det är vad jag ska göra!

Nu ska jag ta hand om tvätten som ligger i min säng..
ha en trevlig kväll.
ciao.
<3

glöm mig inte.

fredagen den 13..

Skolan gick snabbt idag och jag överlevde.

Nu ska jag ut en sväng ner på folkan på alla hjärtans dag disco! TACK FREDRIK OCH HANS MAMMA! <3 
Förköpen har gått åt som bara den så hoppas på mycket folk och TREVLIGT folk. Blir ändå en tidig kväll, tävling imorrn (y)


Pusshej!<3

2 månader

.. med underbaraste!<3

Igår hade jag inte tid att skriva tydligen. Minns inte riktigt vad jag gjorde igår, var i skolan. Jo just vi spelade curling på idrotten och det var otroligt roligt :D Bra Emma med en sådan bra idee :D 2 timmar i en ishall har nog aldrig gått så fort i mitt liv. Funderar på ett ungdomslag nästa säsong (y) Grett! Sen var jag på byn med Louise sen träning och så. På kvällen kom älsk och sov med mig.

Inatt fick jag bekräftelse att Nora folket inte har glömt bort mig ;) Eller något sånt. I och med att någon/några ringde mig inatt vid halv 2.. Sa väl inget vettigt, förstog inte vad som sas. Men det var ett Nora nummer iaf men vet ändå inte vem det är :p Kulkul liv. 

Idag har vi bara sett på film och kollat på öppen scen i skolan. Väldigt soft! :)

Nu sitter jag är med huvudvärk så ska nog sova en liiiten stund sen plugga innan träningarna börjar! :)

ciao.

ja just, imorrn är det fredagen den 13!! :s

Tisdag

Idag har det känts som jag varit på bättre humör iaf, till och från.
Vaknade ju hemma hos älsk kunde ju inte bli så mycket bättre ;)<3 jo om man sluppit gått upp :P

Den här veckan är det så kallad "kulturvecka" i skolan.. Så idag har vi tittat på es1 kärleks show, sen var vi på saga och lyssna på en föreläsning om homosexualitet. Det var spännande! :)
imorrn blir det lady och lufsen lunch ;) det vill säga spagetti och köttbullar. höhö! ;)

yes jag fick visa legg idag!! lycklig! xD haha.

Har tränat i 4 timmar idag :p Kommer nog ha ont i kroppen imorrn skulle jag tro ;) Sköt korthåll idag för första gången denna säsong det gick väl helt okej! :) 

Vi tänker på dig Kjell ivar!!!

Imorrn är det onsdag och kort dag (y)
ciao.

tröttis

uja mig, vakna alldeles nyss, har sovit sen klockan 6. Skönt! :) Men är lika trött fortfarande men min huvudvärk har försvunnit som jag hade innan, grett! :)

så nu ska jag försöka ta mig till duschen igen som jag försökte i 1 timme förut men somnade då istället :p

Skolan var seg! men kort :)

Skyttet gick kanon! skönt.
Spelade sen lite oseriös badminton med Louise :p

Ta sig till duschen nu kanske.. Det är ju faktiskt typ bara 1 timme kvar tills jag ska åka hem till älsk :)<3

jag vill inte bli så som jag en gång var. Men varför är det så svårt att hålla sig kvar? Jag vill inte låtsas vara glad, jag vill vara glad på riktigt! Jag vet inte varför jag är på så fruktansvärt dålig humör nu. förlåt. 

DUSCHEN NU!
ciao.

<3

vecka 7

Den här veckan kommer bestå av massa träning och massa plugg! hua!

Nu känns allt mycket bättre, kanon! :)
tack för att du uppskattar mig! <3

Nu ska jag springa iväg på samhälle lektion. jippi!

Jag vill ha skytte träning nu! men snart är klockan 1 då jävlar ;)

ciao!

god natt

idiot^ <3

Nu glömmer vi detta!

SNÖ!

Herregud vad mycket snö! jag blir helt galen! haha näe men ändå ;) Det är iaf massvis med snö nu i ström.. Överallt, snart blir vi nog insnöade ;)

Jag Lotten och Mats tackar Niklas som kunde hämta oss vid bussen imorse! Det hade varit väldigt jobbigt att släpa all packning i all denna snö!

Nu ska jag berätta en sak, FY FAN vad skoj det är att skjuta!! Och nu går det så grymt bra för mig!! Nu ska jag börja med lite seriösare träning för på SM då ska jag va på topp!! Jag vill verkligen!! MMMMM!! I går var det regionsfinal i Nacka, dom 3 bästa går vidare. Jag kom 2a!! ;) Så nu blir det riksfinal i Eskilstuna i mars!! om jag är taggad? Som fan!! :D 

Så idag kom vi hem vid 9, då åkte jag till skyttehallen för ett träningspass på 2 timmar!! Och det kändes lika bra som igår!! Om inte ännu bättre!! Sköt typ 100 skott.. Sköt en match på 60 skott och en på 40. På 40 skotts matchen sköt jag 392 och det är 2p mer än mitt personbästa!! Och det är tävling i helgen här i ström, då ska jag visa vad jag kan! :) Nu börjar mitt skytte gå uppåt igen, så fruktansvärt skönt!! :) 
nog snackat om skytte nu!

Jag, Lotten och Mats har haft en rolig resa fram och tillbaka till Stockholm. Blivit uppraggad av skumma människor, hamnat i tjafs med DRYGA stockholmare, skjutit.. Jag råka shoppa lite också (a) hihi. Men nu är vi åter i Strömsund igen! :)

Ska försöka plugga lite nu, sen ska jag nog träffa Fredrik. 
Strax innan 5 ska jag ta mig igenom all snö ner till bussen och möta Louise :)
ciao!

En ensam natt.

Kom fram till att jag sovit med min gullipojk i en vecka nu ;) Fast ikväll blir det tomt, nästa natt med och den efter den.. Fast som tur är så är det ju ingen undergång så jag överlever nog ;) han med :p

Idag tog jag mig till skolan iaf, *stolt* 2 lektioner hade vi, gjorde inge nödvändigt på någon utav dom. Vi är ju Sp lixom, vi är soft! ;) Det är faktiskt sant! :)

Efter skolan gick jag och louise och kolla om vi hade vårat hemliga projekt klart.. Men det hade inte kommit än :( ahu. Ganska bra ändå iof.. Hoppas verkligen på nästa vecka! :)

Imorrn går jag bara till skolan till halv 12, sen åker jag, Lotten och Mats till Sthlm ;) Tävling på lördag, 3 bästa går vidare! Jag är taggad som fan!! Jag vill verkligen skjuta bra. Träningen idag gick as bra, det var riktigt jävla roligt att träna när det gick så bra! :) Jaja, åker från Sthlm på lördag kväll så är uppe i Strömsund på söndag fm igen :)

idag ska jag påminna dig om att det var 1 års sen*

Nu ska jag fortsätta datanörda lite, sen kanske plugga lite grann om jag orkar.
pusshej

R.I.P louise glasögon som serena nyss hoppade sönder!

MSN

Kul, igår blev jag min msn hackad! IGEN!! Sist kunde jag bara byta lösenord sen logga in igen men det kan jag inte nu längre.. buhu!!! Moget människa!! Så nu har jag precis gjort en ny, en msn som jag bara kommer ha dom jag känner på!!

Hur mysigt är det inte att bara ligga en hel dag och mysa med dig underbara?<3

Verkar som det blir en natt hos älski igen ;)
Sovmorgon imorrn, så imorrn ska jag nog kunna ta mig till skolan! ;)

Måste avslöja min hemlis för mamma snart... Träffar henne på fredag så kanske bra att berätta innan jag träffar henne ;p

Nu ska jag fixa lite.
pusshej.

Promenad

Jag tog mig en iskall och lång promenad på 75 min innan middagen. 
Skönt att få lite luft när man bara suttit inne hela dagen.

Lilla Strömsund kan se fint ut ibland också ^^)





Nu ska jag fortsätta att plugga!

Låten kan inte få mig att sluta tänka

ANDREA!
Forever young<3

Ge inte upp

Vaknade bredvid mys imorse<3
Vet inte om jag vågar sova med folk på dom närmaste dagarna..
Har pratat i sömnen i två nätter i rad ;p
"130" och " Nej jag är inte alkoholist jag är nykterist"
hahah, vad säger jag nästa gång? xD

Det känns så jäklans rätt, du är ju faktiskt min vän och ingen kan hindra mig från att stötta dig. Men på nå sätt känns det så fel! Jag är samtidigt så rädd. Mina känslor är inte att lita på har jag lärt mig! Ska jag verkligen våga chansa och kanske förstöra allt jag jobbat upp till nu? Näe fan det, tänker inte förstöra allt igen. Denna gång ska jag vara starkare.. Jag ska klara mig ur det här och få ett positivt slut för alla! :) Jag kanske helt enkelt för snäll eller så är det bara för att jag inte kan släppa taget..

När jag kom hem imorse hade jag ont i magen så somnade i min säng och hoppade över skolan. Skönt att få sova ut.. Även fast jag vakna av sms varje timme.. Nu har jag upptäckt att det är fint väder ute så ska nog ta mig ut på en promenad, kanske kameran får följa med :)

Det är för mycket begärt. Att inte ha några bekymmer! Att man alltid ska hitta nå fel och oroa sig för någonting bara för att.. 

ciao.
Lämna mig inte!
Men sluta ta mig för givet, vissa dagar verkar ni skita i mig totalt!

Ett år äldre

Nu sitter jag här och gråter!!!!!! nästan helt seriöst!!! gaaaaah!!! Jag hade precis skrivit ett jäääääätte långt inlägg och fråga mig inte vad jag gör men ALLT försvann!!!! AHU!

Så därför tänker jag hänvisa lite mer detalj till Serenas blogg -> Serre.blogg.se Där kan ni läsa det jag inte orkar skriva en gång till!

Det har i alla fall varit fullt upp i helgen ;) Det har faktiskt varit en riktig kanon helg ;)<3

Fredag
Vaknade upp med älski bredvid mig men han försvann snabbt bort på praktik strax innan 7..  Så låg och drog mig ett tag och blev sedan överraskad med frukost på sängen av Louise och Serena klockan 8. ( jag hade beräknat att dem skulle komma vid 9 som vi hade bestämt) Men det var myyys. Sen fixa vi iordning oss och begav oss mot bussen och sedan mot Östersund ;) Där fika vi och hade trevligt. Jag fick även min present av flickorna och Fredrik. Jag blev bortförd med ögonbindel in i en buss och mot frösön.. Presenten var iaf en Piercing :D Happyhappy me! ;) (det är just den här historien jag inte orkade skriva IGEN i exakt detalj så läs mer hos serre) Det var en roligt resa det! ;) Sen shoppade vi och begav oss senare hemåt. På kvällen var jag med Louise, Emelie, Serena, Beccis, Robin och Fredrik.. Det blev dansmatta och lite allmänt mys och tog det lugnt.


Jag med ögonbindel utanför där jag fick min piercing,
När jag och Louise stog och väntade där ett tag skämde jag ut henne genom att vinka till han som sitter i den där gula traktorn xD Hon sa att jag skulle vända mig om och vinka och då gjorde jag det, hon trodde verkligen inte jag skulle det xD haha det var roligt ;)

Lördag
Hm, kommer verkligen inte på vad ja gjorde på förmiddagen.. Fredrik sov hos mig iaf så jag var antagligen med han.. Sen var jag nog och planerade för kvällen hos Louise.. Sen var vi även ute på byn och fixade lite! :) Kvällen var det då MASKERADFEST :D Hur kul som helst. Det bästa var att nästan alla kom utklädda :D Det var så där alldeles lagom hela kvällen! puss på det!!<3 Framåt 12 gick jag med sofia och karin på hörnet och kände mig stor ;) Pilutta på vakten som verkligen trodde jag var under 18 när han bad om mitt legg ;) haha! Träffade trevligt folk där inne iaf!! Sen var jag tvungen att gå hem till sörgård igen för att lägga louise i min säng för hon hade tappat bort sin nyckel.. Hon somnade snabbt och jag gick ut igen.. På hörnet igen, men denna gång kom även Serena in ;) Fast klockan var ju kvart i 2 så dom stängde ju nästan precis då men ändå :) Sen bor vi ju i Strömsund åter igen så självklart blev det slagsmål och polis utanför hörnet. mycket ovanligt! Märkte att en viss person var sig lik, inte hade han ändrat sig mycket! Synd! Det var en riktigt riktigt riktigt jävla rolig kväll!!! <3<3


Jag var kisse miss
Här har vi 2 pyjamas brudar, en tant, norsk och en pirat där bak! ;)<3

Söndag
SOVA SOVA SOVA.
Japp ungefär det jag gjorde på söndagen.. Jag,fredrik och Louise vakna vid halv 2 och fick nästan en chock och mådde dåligt för att vi hade sovit så länge xD Sen blev det en skön dusch och senare på kvällen blev det bakis pizza hos dem borta på ringarna! Mys dag. På kvällen följde jag med Fredrik hem och sov där<3

Idag.
Lång härligt underbar helg!<3
Seeg dag på skolan. Skyttet gick faktiskt bra! :) Nu saknar jag min älski som är sjuk. Och jag sitter här och ödslar tid istället för att städa mitt rum som ser ut som helvete!!! Jag orkar inte just nu men snart ska jag ta tag i det! SNART! Måste plugga ikväll också.. Hoppas denna dag är lång så jag hinner allt.

På fredag ska jag träffa mamma, får se hur hon reagerar på piercingen. Inte positivt skulle jag tro men jag är trots allt 18! Ja just en till födelsedagspresent jag fick var en tatuering! ;) Tid beställd på höstlovet så jag har lite tid att bestämma mig vad den 3e ska bli ;)

Nu blire vidare till bilddagboken och ladda upp lite bilder kanske.. Sen sen sen Städning och plugg!
CIAO.
PUSS PÅ ER MINA HJÄRTAN<3

RSS 2.0