Tre veckor, 21 dagar!!!

Ja om 3 veckor är jag antagligen i strömsund!! :D

Idag har jag jobbat, jobbade bara dagpass (6 timmar) men imorrn blire 13 timmar skulle jag tro.. Hoppas på fint väder och att det är mycket folk för om man har mycket att göra så tänker man inte på att man är trött..

Det är där jag bor om dagarna^^ Tillsammans med Thompa och Sara! :)

Jag är glad att jag slapp jobba kväll idag, det har ju typ vräkt ner med regn nu några timmar..

Som sakt jobbar jag och sliter så det blir nog dåligt med uppdatering här tills söndag.. Lördag jobbar jag heldag plus att vi ska plocka ihop tält och allt efter det har stängt vid 24.00 så jag kommer nog hem sent den natten. 

Jag är glad att jag har lite extra jobb och att få in lite pengar. Tiden går ju väldigt fort också!! :D

Alldeles strax tänker jag faktiskt gå och lägga mig så jag säger god natt!
pusshej!

Hade man nysit varje gång någon tänket på en, då hade jag tyckt synd om dig som skulle få nysa hela tiden...

Godagens!

har jag sakt många gånger idag!

Jobbat 14 timmar nu, gissa om jag är trött?

Därför säger jag God natt!

Borta bra men hemma bäst!

Fast just nu vill jag vara i Strömsund! ;D


När man fikar ska man fika ordentligt!! :D

Imorrn ska jag jobba, hur länge och vad jag ska göra får jag veta imorrn! :) Ska iaf jobba varje dag tills lördag det vet jag! :D

Just det, där ska jag jobba! :D
www.ikvall.se


Så nu ska jag nog ta och sova snart så jag orkar en heldag!
Ska försöka att inte drömma några konstiga drömmar inatt som jag gjort några nätter nu, jag börjar ju bli rädd att somna snart! ;) haha.

pusshej
har jag sakt att jag gillar dig?

En sann dröm.

Hej jag tänkte visa er lite bilder hur jag bor! :D


Vi börjar i min fina trädgård med en vacker ingång!

Jag har en vacker fontän som jag kan sitta och titta på läääänge!

Jag har även en vacker dusch som jag använder på sommaren! :D
(Fast det är en hemlighet att jag brukar duscha där)

Här brukar jag leka kurragömma med mina vänner :D

Jag har lärt dom där dumma fåglarna att hålla sig på sin sida av gången!! :D

I och med att alla tycker om att vara i min trädgård så har jag skaffat några bajja majjor och satt upp en skylt så folk förstår!! :D

Från framsidan av mitt hem har jag vacker vatten utsikt :D

Sen inuti mitt hem ser nästan allt likadant ut men ni kan få en bild av vilken stil jag har det inne :D

Det var allt för mig, visst är ni lite avis att bo som jag?? :D

// Ja man kan väl få drömma att man är en kung för en dag! :D


Förutom att sprungit runt på Ekerö och slottet så har jag hunnit ätit god mat och shoppat lite :)

Till Lunch blev det våffla m grädde och sylt! :D

Våran shoppingrunda blev på Barkarby och jag köpte ett par jeans och ett par skor!! :D

Jeansen är MYCKET snyggare på riktigt :D LOVE!!

MUMS!! :D

Ja men det var väl allt jag hade idag! :D
Imorrn blire mer shopping och sen åka hem...
ciao.

Måndag

Hej jag är ointressant för ni har slutat läsa min blogg! 

Men vet ni vad jag är lika glad för det!! :D

Igår åkte vi först till arboga för tävling. Gick väl inte allt för bra men jag är nöjd över min final :) Jag sköt 141 / 150 och det resultatet var ju inte så bra i sig men jag sköt även två 7or ;) så då vare bra! :D haha.

Nu sitter jag i stockholm, har nyss duschat lite. Vi ska ut och åka en liten runda, shopping!! :D Och lite andra sevärdigheter! :)

Jag saknar min tok!

Nu blire frukost på det hära!
Och 24 dagar kvar!!! :D
pusshej
<3

Lördag?

Jaha då var det redan lördag.. Hm dagarna springer iväg men det gör inte mig något men det kan bli lite svårt att hänga med i svängarna bara :)

Efter att ha vaknat på tok för tidigt hela veckan tack vare högljudnivå från undervåningen så tog jag igen det idag, sov ända till halv 2. Men pigg var jag minsann sen :D

Har för det mesta varit med min mamma under dessa dagar, blivit lite film på kvällarna och några cider med bekanta på en uteservering och ikväll blev det en kvällsfika på stan! :)

Har även hunnit varit på vårdcentralen, fick träffa 2 sköterskor för dom tyckte det var så spännande att se olika utslag ? xD okeeej ja visst. Men dom kunde ändå inte säga vad jag hade för utslag så jag fick en salva. Tackar! Dom sa att den skulle hjälpa men dom har ju aldrig haft rätt om mina problem förr så jag förväntar mig inget denna gång heller ;)

En oförberred utekväll, helt osminkat på krogen! ;)

En iskall Smirnoff är nog bland det godaste som kan drickas! :D <3

Cappucino på expresso house är nästan lika gott!! :D

Har varit en sväng i Lindesberg och skjutit lite, gick väl sådär ;) HAHA.
Hittade något äckelpäckel på rutan på hemvägen iaf :p
Vad äre som är gult?? :O Gult blod.. HÖHÖ!

Örebro stad är just nu omgivet av KONST!
Lite ballt ^^)

Ska snart packa lite och fixa.
Imorrn åker vi till Arboga för tävling sen åker vi vidare till Stockholm några dagar!! :)
DET BLIR NICE!!

pusshej
HAPPY!!
<3

Sovmorgon?

Icke! Usch vad jag är trött idag. Efter gårdagen var jag så trött så jag orkade inte ens blogga och nu sitter jag här vaken alldeles för tidigt men det finns ju inte så mycket att göra när man just nu bor mitt i en byggnadsarbetsplats eller nå!  Sovmorgon hos mig kan man glömma, här spikas det och borras och allt vad dom nu gör som låter!! När jag till slut bestämde mig för att gå upp så satte jag mig vid datorn då såg jag ett gäng plankor som gled förbi mitt fönster.. Förklaring, en stor brummande lastbil stog utandför och lastade ur massa brädor.

God morgon!

Planer för dagen blir att åka till Linde och skjuta lite, denna gång ska jag försöka vara lite mer seriös än sist jag var där xD haha. Sen blir det lite små äreenden där, hämta skott och lämna lite priser osv. Lagom väder ute för detta! :)

Lite om gårdagen.
Mötte emelie vid bussen vid resecentrum sen gick vi upp till järntorget för att ta stadsbussen ut till marieberg och bara för att vi är så king så åkte vi gratis ;) Sen sprang vi runt hela marieberg och gick in i alla intressant affärer sen blev det lunch på mcdonalds ;) Efter denna tid hade  vi inte köpt en enda sak! Usch vad jag är snål :p haha. Men vi hade tid på oss för första bussen hem gick vid 5 och vi åkte ut vid 12..

Vi gick till Ikea och skopunkten för att fördriva tiden, Där även emelie handlade på båda ställena. Hej jag är snål!! ;) Sen gick vi tillbaka till marieberg och satt ett tag och drack dricka. Efter lite vila bestämde vi oss att ta en sväng på h&m igen, japp sådär ja där gick det fort att göra av med 300 kr ;) Blev ett par skor och mascara sen småskit! :p

Sen åkte vi hem! :)
Båda var helt slut i kroppen.

Mamma hade kommit hem när vi kom hem så på kvällen blev det lite film och pizza ;) Haha vad nyttig mat jag känner att jag äter..

Jag tog inga bilder igår och jag tycker inte om inlägg utan bilder så...
ni får en bild på mig och en "häst" ;D

haha hej svejs!
happy!!!

jasså..

Åhhh en polisbil med blåljus swischar förbi, coolt tänker jag nu händer det kanske nå kul :) Strax efter kommer 3 brandbilar i fullfart och låter och blinkar.. ohhh tänker jag nu har det verkligen hänt något vad spännande!! :D

hmm.
http://na.se/nyheter/2.2503/1.513555

jätte spännande.. Det rykte ju bara lite ;)
Bra att räddningstjänsten fungerar som den ska iallafall! :)

Nej men jag har inge mer vettigt att skriva.
God natt!! :)

Tisdag

Vaknade upp av samma oljud som igår (y) Skönt att dom ska hålla på och bygga och ha sig tills den 28 juli..... hm! Ja jag pratar om lokalen under mig!!

Men men, jag lyckades faktiskt somna om en stund det var skönt! :)

Sen tog jag mig upp och in i duschen efter det började jag diska.. Ja jag var faktiskt tvungen att diska innan jag kunde äta frukost, annars hade jag inte haft nå porslin! ;)

Sen när det började regna ute så gick jag till stan, (jag har bra timing till regn)  mötte upp Nathalie vid la baguette sen tog vi oss några rundor runt stan. Det blev ju inte bara en gång på varje affär, haha vi hade lite svårt att bestämma oss.. ;)

Konstigt nog höll jag mig bara på gina trico idag, coolt! ;) Jag känner mig väldigt ekonomisk faktiskt :p Jag gör inte av med så mycket pengar men det kan ju ha att göra med att jag ska till Marieberg med Emelie imorrn och att jag åker till Stockholm nästa vecka ;p Man kan ju faktiskt hitta något bättre någon annanstans, nu vet jag vad örebro stad har att erbjuda! ;)

Jag gjorde av med 138 kr idag ;D plus lite fika då.

Ett par jeans
Och fem ringar.. Dålig bild I know!! ;)

Inte illa pinkat för 138 kr ;D *stolt*

Nu tror jag att jag ska städa undan lite sen blire nog en film.
pusshej.

Kärlek

När man visar lite kärlek mot sina grejer så brukar saker och ting lösa sig :) Nu kunde jag äntligen lägga över bilderna på datorn :D

Idag har jag pimpat min nyckel, den var lite trisst med bara en nyckel och inge mer. Så Loo lärde mig knuta såna där grejs så det roade jag mig när jag var hos pappa tidigare idag :p

Nästan så man blev sugen på att köpa egna såna där snören och sitta och knuta hela kvällen ;) haha men kom fram till att såååå tråkigt kommer jag nog inte att ha ;p

Nu har jag nyss tittat på ett avsnitt av criminal minds jag älskar verkligen alla dom här kriminalserierna! :D Men huuua vad läskiga dom är ibland ;) Som idag när man sitter ensam i lägenheten plus att jag är nå jävuulskt mörkrädd och hade en hemsk upplevelse igår kväll innan jag skulle gå och lägga mig... Jag satt på helspänn och tittade när en neger mördade människor när dom sov!! HUA! Jag ska bli polis när jag blir stor och jag är rädd för skurkarna på tvn... ;)

Tillbaka till igår kväll.. När jag skulle gå och lägga mig så tittade jag ut genom fönstret och det såg så fint ut med alla lampor och regnet så jag var tvungen att ta ett kort.. Först utan blixt då blev det så mörkt så då tog jag med blixt istället..
Då blev det iaf lite ljusare. Jag hade en tanke där att det var säkert någon som såg att det lyste upp i fönstret men jag tänkte inte mer på det.. Så jag tittade på telefon och såg hur bilden blev sen kände jag den där blicken att någon tittar på mig .. Så jag tittade upp mot lägenheten på andra sidan vägen så sitter en gubbe och stirrar på mig!!! Fatta att jag blev skraj :s Jag skrek "han tittar på mig" sen sprang jag till mitt rum och hoppa ner i sängen och försökte sova! xD Jag är så förbannat mörkrädd.. Men jag vet inte om han såg mig egentligen för det var ju mörkt i min lägenhet.. Men han var as lik mördaren i Disturbia om ni har sett den!! HUA! Och jag ska bli polis som sakt!! ;D

Det är inte alltid lugn och ro här fast jag är ensam hemma! usch.

Jag åt nyss godaste kvällfikat! :)
Oboy och rostade mackor med leverpastej!! :)

Haha jag har nyss börjat glo på tv igen så här efter några månader (jag ser aldrig på tv när jag bor i ström typ) så nu har jag hittat några reklamer.. 

TOP REKLAMEN! -> Nya ica reklamen med Telia snubben! :D (Dom 2 bästa reklamerna i samma reklam) (y)
DRYG REKLAMEN! -> Polly... Guuuud så dålig!!! Jag mår nästan dåligt när jag ser den!

Nej men nu ska jag inte besvära er mera men mina tankar ;)
Jooo ni är duktiga på att läsa med dåliga på att kommentera!!!

puss på er!


Måndag

SERENA!!!!!! Din dator har smittat min!!!!!

Så nu vet ni.. Jag tänkte ladda upp lite bilder, eller ja först tänkte jag få in bilderna från telefon till datorn men icke!! Min dator ville inte ha min telefon längre!! Får väl se senare om den känner för att vara lite snäll!

Har varit hos pappa idag, först lite te och fika det var trevligt :) Sen cyklade jag pappa och Loo hem till farmor och farfar det var trevligt :) Inte så ofta man träffar dom! Och när i var påväg därifrån träffade jag även min jämngamla kusin emma, det var inte heller igår :)

Sen blev det mat hos pappa. Miljoner fiskpinnar och lite mos ;) hehe men det var gott! :) Sen försökte dom få med mig på fotboll ikväll det var ÖSK mot några :p men njaa jag orkade inte det så jag cyklade hem och sov 2 timmar istället ;)

Tråkigt med ett blogginlägg utan bilder....
så det får bli en bild på skyttebanan i linde! ;) 

Nu ska jag nog glo lite på tv och ta mig en smörgås.
sen blire sängen!
Imorrn blire springa lite på stan tror jag :)

pusshej.
saknar!!!!





Pojken i randig pyjamas

Såg nyss denna film, 4.5 / 5 :D

Den var faktiskt väldigt bra. Om man säger så här, jag är innerligt glad att jag slapp leva under andra världskriget i tyskland! Lite gråtvarning i slutet ;)

Nu blir det glo lite på tv sen sova.
Cyklar en sväng till pappa imorrn :)
pusshej
fan vad jag gillar dig!!

Söndag

Idag har jag umgåtts med syster!! :) 
Vi åkte först till marieberg och vi hade ju såklart Ella med oss, hon älskar verkligen rulltrappor ;) Och ni som varit på marieberg (köpcenter) vet att man går förbi några rulltrappor väldigt många gånger när man går runt där, hon blev lika galen varje gång hon inte fick åka! Men några gånger tog vi några runder hon och jag ;)

Vad köpte jag idag då?? 
hehe rakblad!!!! Jag känner mig ekonomisk!!! ;)
hehe men jag har lite grejer på lager nu, carlings har as snygga tjocktröjor just nu och jag vet inte vilken jag ska välja :p Dom ligger runt 400 kr och det tycker jag känns som ett bra pris endå! :) Sen har jag spanat in en mascara på kicks som ska köpas sen letar jag som en galning efter jeans shorts men hittar ingenstans.. 

Efter mariberg och en trött unge så åkte vi hem till dom och såg film, kalle och chokladfabriken den var faktiskt helt okej :D hehe jag vet jag kanske är liiite seg att inte ha sett den förrän nu ;)

Sen blev det rabarberpaj! :)

Nu har jag nyss kommit hem och ska se den film jag inte såg på igår ;)
Först ska jag ringa till min pappa och se om han bjur på mat imorrn :p

Denna såg jag igår, trodde den skulle vara bättre men den kändes seg.. 3 / 5 får den i betyg av mig ;)

ciao.

Lördag

Upp och hoppa strax efter 9, cykeltur med johan och mamma stog på tur! :)
Vädret var kanon, lagom varmt och varma vindar.. Fast vi hade motvind typ halva vägen.. Men det gick bra ändå ;)

Vi tog en fikapaus eller matpaus vad man nu vill kalla det efter 1.5 mil ungefär. 
Köttbullsmacka med rödbettssallad och cola, gott!! :)

Jag tog kort på mamma som tog kort på en båt ;)

Där vi fikade var vi tvugna att ta en liten "båt,flotte" över lite vatten, var väl kanske 10 m till andra sidan, men man kan ju inte cykla på vatten ;)

Min racer ;) Höhö

Mammas älskade bianchi som faktiskt bor i våran hall!! Både hon och Johan hade sina racer cyklar med tok smala däck, gissa vem som fick trampa på som en galning för att hänga på fastän det var i nerförsbacke??? hmm... ;)

Det blev en "liten" tur på lite mer än 4 mil.. Funderar på om jag kommer kunna ta mig upp ur sängen imorrn.. :p

Nu är jag ensam hemma några dagar så då ska jag bara ta det luuugnt. Jag duschade nyss, sådär 5 timmar senare efter vi kommit hem men ändå ;) Jag fastnade framför ett spännande norskt barnprogram xD

Har ni provat dessa??
MMmmm, luktar riktigt gott måste jag säga!!! :D

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se lite film som jag hyrde, 2 styckna som antagligen är sorgliga men sånt tycker jag om ;)

Benjamin buttons otroliga liv och Pojken i randig pyjamas

pusshej!


sommarlov

Nu har jag faktiskt sommarlov på riktigt, tror inte det blir något mer jobba för mig. Skönt men ändå lite synd! :) Eller ja jag har barnvakts jobb senare i sommar ;)


Så idag har jag bara latat på jobbet men det var mest för att min arbetskamrat var så trött så då blev jag också trött... (obs pinsamma bilder kan komma!! Känsliga läsare kan sluta titta!)

Först var jag på hovsta j*vla skit skola!!! Bokstavligt talat.
damma, torka, dammsuga. ASROLIGT!!! :D .........

Haha sen åkte vi till lillåns förskola och städade.. Det var där jag råkade cpa loss ordentligt, hahaha :D

hittade en polishjälm ;) HÅRDROCK!!!!! :D

Sen hittade jag en hatt och guitarr ;) ännu mera HÅRDROCK!!!! :D

hahah har man tråkigt så har man.. Vi fick faktiskt väldigt mycket gjort också ;)


Min fisk är hrrmmm. död!! xD TARZAN, R.I.P !!!!!
Det syns inte på bilden, (tack och lov) Men han har bara ett huvud och sen vare bara ben.. Mina guldfiskar Morzan och Farzan är nog skyldiga till detta... För när mamma nyss kom hem så skulle jag visa Tarzan då var han borta!! Så nu är han nog helt uppäten... Inte konstigt att guldisarna beter sig konstigt efter att ha ätit upp det där äcklet...

Om ni ändå visste vilka konstiga människor det finns här ute i världen... HAHA.

Nu ska jag städa lite :) eller sova.. :p
pusshej.



Äventyr

Haha vilken åk tur jag och mamma var med om idag. Vi skulle åka till Nora och det hållet för att lämna lite grejer här och där. 

Men enligt mamma så var det mitt fel (det är alltid mitt fel när vi åker vilse) att vi skulle ta en annan väg, för jag ville se vart brandbilen, ambulansen och polisbil som drog förbi i 190 försvann.. Brandbilen hade båt med sig så vi gissade att dom åkte till vattnet ;) Så vi åkte förbi där vi trodde dom skulle vara och där var dom också men vet inte vad som hade hänt för det stog inget i tidningen nu.. Men aja iaf, så medans vi åkte åt det hållet tyckte mamma vi skulle ta en annan väg till Nora för hon letade en bra cykelväg..

Vi hamnade tillslut ute på en smal grusväg ute i ingenstans eller ja vi visste att vi nästan var i fellingsbro :p men v körde och körde för vi förstog ju att vi skulle komma ut någonstans tillslut.. 

Vi kom ikapp en tysk husbil som stog mitt i vägen!! Mamma och jag diskuterade att dom säkert också hade åkt lite vilse...

Och så rätt vi hade för det kom ut en kvinna med en karta och med en viss teckensspråk i och med att vi inte förstog varandra så kom vi fram till vart dom ville och vi visste ju typ vart vi var så vi tog oss förbi dom och dom fick köra efter oss till Frövi camping...

Efter grusvägen kom vi ut på stora vägen så då visste vi vart vi skulle iaf :) När vi var framme vi campingen stannade vi och dom tackade med att vi fick en flaska...
tyskt vin ;)

Sen var vi ju äntligen på rätt väg till Nora, tog bara liiiiite längre tid än vad det brukar ;) Vi åkte först till Gyttorp och lämnade saker hos bla min bror och jag sprang även på emelie och alexander :D Sen åkte vi vidare ut till klacka och lämnade en påse och tittade på deras nya vovve, Svea! Jätte söt!! :D

sötast i den familjen iaf ;) höhö.


Sen åkte jag och mamma in till Nora och åt pizza, min fjärde på en vecka ;) haha!
Oj vad klockan var mycket nu..
sängen nästa! God natt.

tänk att...

man aldrig kan vara nöjd! :)

Är man i Strömsund längtar man till Örebro och är man i Örebro längtar man till Strömsund.. Konstigt det här.

Men jag saknar att gå och lägga mig och höra folket springa förbi i korridoren, jag saknar att gå direkt från sängen i morgonfrilla och gå och kissa och lyssna på den som är på toan bredvid, jag saknar att gå och äta frukost med massa människor, jag saknar att vänta på Louise som på sista tiden var väldigt seg ;) , jag saknar att stå och duscha och babbla skit eller sjunga tillsammans med dom bredvid, jag saknar att komma in till skolan och träffa alla vänner mfl... Jag saknar inte att gå på lektionerna!

Jag saknar livet man lever när man bor på sörgård!
(jag kommer ångra den där meningen om några månader, hur kan man sakna sörgård?)

Vet ni? Jag saknar Strömsund helt enkelt och jag ser fram emot mitt sista år för då ska jag leva livet och njuta av den tiden! :D

35.

-
jag saknar dig.

Onsdag

Helt slut efter min första jobbdag denna vecka.. ojoj tuffaste dagen jag haft hela sommaren ju. Var så trött så jag gick och la mig 2 timmar och sov när jag kom hem ;) Gott. Och vet ni? Dom lägger om golvet i banken som jag bor ovanför.. Nyss lät det som vi hade jordbävning i en kvart! HUA. Jag och mamma hade en bra konversation under den tiden, satt och skrek till varandra för man hörde ju inte annars :p

Nu beställer mamma tillbaka våra tv kanaler (y) :D yeeei. Våra kanaler bara försvann för några veckor sen så vi har bara haft 1an 2an 4an typ :p Det betyder att jag inte varit så intresserad av att glo på tv men nu jävlar ;)

Dåliga saker;
- Jag har rabies på ryggen för det kliar som bara den!!
- Vägverket i Östersund är jätte sega!!!
- Min lön är på vift..
- Nu började dom borra under mitt golv igen..
- Det är hela 36 dagar kvar till jag åker till Ström..
- Jag har ont i halsen
- Jag saknar!!
- Jag är trött..

Bra saker;
- Jag fick en fiin lön (y) som jag just nu inte kan göra av med heller ;)
- Vi ska få mååånga nya kanaler nu skriker mamma genom oväsendet..
- Det är snart helg! 
- Jag fick snygga termobyxor igår så nu vill jag ha vinter ;)
- Snyggot snokar! ;)

Min dag ser mer negativ än positiv ut idag! hehe.

Så därför laddar jag upp en bild på mig som glaa skit!! ^^)

Just det det är jätte varmt ute idag.. Det är både dåligt och bra! Jag jobbar ju... :p

Och bara för att jag är så trött idag och inte orkar göra annat tänker jag nog läsa lite nu, eller se film men får nog vänta tills dom slutar väsnas. Kommer nog bli döv snart! Kände mig inte så pigg att följa med mamma ut och cykla så då får man väl bli döv istället.

Ska nog packa upp mina grejer från när jag var i ström också.
vi hörs.
pusshej. 

HAHA

Hörde detta på radio tidigare idag så jag var tvungen att leta upp artikeln! Dumma Örebroare, jag bor inte här xD
HAHAH!

-

Örebro. En taxichaufför tog under natten en cykeltjuv på bar gärning. Minst sagt. Tjuven hade nämligen stulit chaufförens egen cykel.

Taxichauffören åkte på en körning på Norr i Örebro. En man och en kvinna hade beställt taxi och mannen ville även ha med ”sin” cykel. 
- Är den verkligen din, skall taxichauffören ha frågat mannen, berättar Lotta Lindblad vakthavande polisbefäl i Örebro. 
Mannen svarade att det var den. Chauffören som var väl medveten om att det var hans egen cykel hängde ändå på den på bilen. Han körde sen mannen och kvinnan – till polisstationen. Innan dess hade han även larmat polisen som mötte upp dem vid polishuset. 

Utanför polishuset kan inte chauffören längre hålla masken utan låser upp sin cykel – eftersom han hade nyckeln med sig… 

Mannen, som är i 20-årsåldern, misstänks nu för cykelstöld.

 

www.na.se


Tisdag

Usch, vaknade av väckarklockan imorse och shiit vad trött jag var!! Tog mig ialla fall upp och klädde på mig det som låg närmast typ och traskade sedan bort till bussen för att åka till Nora, wow bussen var inte sen idag, hör du det emelie? ;)

Kom lagom till tandläkaren för att hinna läsa 2 kalle anka tidningar ;) (det bästa med att gå till tandläkaren) Och ja nu kanske ni undrar varför jag åker ända till Nora 3 mil bort för att gå till tandläkaren, ja det undrar ja också xD Men ligger nog något i med att jag är lat och inte orkar byta :p

Sen sprang jag till statoil och hann precis med nästa buss till Örebro igen, skönt! Annars hade jag fått vänta en timme till..

När jag kom hem gick jag och la mig igen och sov 1 timme ;) Blev sedan väckt av mamma som ringde och berättade en sak som jag blev väldigt sur över!! Vägverket i Östersund är ju inte som dom ska!! jag kunde faktiskt haft körkort nu för länge sen!!! Nej men dom hade tappat bort mitt protokoll typ så det var ingen som visste att jag hade kört där... Därför har jag inte heller kunnat bokat något nytt för den där körningen har legat och stoppat allt.. Hade dom registrerat som dom skulle så hade jag hunnit köra upp en gång till innan min "skrivning gick ut" ! Vem vet jag hade kanske klarat det då? SUCK.  Men nu ska allt lösas så jag kan boka både ny skrivning och körning snart..

Så därför fick jag även gå bort till mammas jobb och faxa upp det "protokoll" kopian jag hade.. Seriöst det känns att dom slarvar bort det!! Och han jag körde med minns mig inte!! Då vet jag att jag inte ska små prata med nästa heller för dom minns en ändå inte!! :p

Sen åkte jag och mamma och handlade lite, bland annat jordgubbar! :D
Första jordgubbarna för både mig och mamma i sommar, vad sega? ;) Gott vare iaf! :D

Efter jordgubbarna gick jag och sov, jag är sjukt trött måste jag säga! Jag vaknade nyss och gjorde tacos för det fanns färdigt som rester i kylen! :)

Nu är jag trött igen men jag kan ju inte sova nu!
Börjar jobba kvart i 7 imorrn så jag får ju lite sovmorgon! :)
Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite!
ciao.

Visst, för några dagar sen hade jag ju gett upp, det var så skönt!! Att slippa tänka och slippa bry sig!! Jag skulle inte bli kär jag skulle inte bry mig om killar... Vad händer? Jo DU dyker upp från ingenstans, lika snygg som sist! Visst allt hade faktiskt gått bra om det inte blev som det blev, du fick mig på fall och nu tänker jag på dig dynget runt. Jag ska sluta med det nu, ja snart! Jag vågar inte ens försöka få dig.. 

Strula inte med snygga killar!!

Fortsättning...

Fredag

Mötte som sagt upp Louise vid bussen sen gick vi hem till ringarna och låg och slö tittade på tv och halvsov lite och tog igen oss ;) Sen tror jag vi gick på byns en sväng och antagligen ner till området, jo det gjorde vi :) (dåligt minne känner jag) Sen handlade vi lite mat och gick hem och lagade maten eller ja det var Louise och Serena som lagade maten :)

Samtidigt vi väntade på maten så fixade vi oss osv! :)
Förfestade lite hemma sen gick vi bort till Ingo och bodil sen ner på området! :)

Denna kväll var jag färgglad! ;) rosa lila ja ni ser! :D Jag hade även ett par typ blåa jeans ;)
det regnade ju typ även jämt så jag orkade inte fixa håret ;)

Beccis ville gunga lite ;) Hon lånade mina röda jeans och fick en sexig rumpa ;) grr. hehe :)

Jag fick fixa beccis hår, det blev fint tycker jag :D 

Serena pratar med peter och håller i den gröna peter ;) Hon fick en badanka av Louise och vi alla tyckte den var lik Peter så den fick heta det ;) 

Det regnade inte alls? ;) Ingen som brydde sig :D

Jag hittade balla brillor på toan ;) Dom hade även en gästbok på toan det var kul ;D

Sen var jag inte med kameran mer på kvällen så därför inga mer bilder :p Det vill säga att jag inte var med beccis senare för typ alla bilder är från hennes kamera ;)

Men vi gick ner på området och lyssnade på H.E.A.T och sen in i öltältet resten av kvällen tror jag? Sprang nog mycket ut och in på toa och träffade lite folk här och där men var nog mest inne i tältet ändå tror jag :) Sen närmade det sig stängning och jag tog sällskap med 2 bröder till ringarna xD 2 timmar, jag förstår inte? haha men det var en rolig hemgång för dom där killarna va ju inte riktigt kloka ;) Jag gick även med en pumps i 37 och en sko i 44 tror jag hela vägen hem xD

Louise hade varit snäll och bäddat madrassen på golvet och lagt sig i soffan men dum som jag va så la jag mig i soffan också xD aja! :D

Lördag

Vi vaknade rätt tidigt och jag och Louise bestämde oss för att gå ner till området och titta lite :) Gjorde av med lite pengar och köpte lotter.. dumma grispojke som jag aldrig vann utav ;) Sen gick vi hem och då gick resten av lägenheten ner på byn så jag och louise latade oss med tv och dator medans vi väntade på att dom skulle komma hem så vi kunde äta :p

Det var riktigt gott med pannkakor :) Sen gjorde vi oss i ordning och jag kände mig inte alls sugen och var jätte seg men det löste sig med lite cider ;)

Vi var hemma i lägenheten och bara hade trevligt sen frågade en person om den fick komma med lite folk.. sen frågade en person till och det slutade med att lägenheten blev proppfull men riktigt trevligt var det :D Förutom där ett tag då Johan skämde ut mig så jag nästan ville sjunka genom soffan där jag satt, men nu så här efteråt så gör det inget ;)

Kvällens outfit blev en svart tunika och leggings och även min rosa tröja sen när det blev kallt :)

Beccis :D När vi satt utanför och bara njöt av lugnet som inte fanns en timme senare ;)

Innan det kom folk så fick jag även ha min chips skål ifred ;)

första gänget som kom.. Det spöregna ute just då, syns det? ;) Jonas och Erik iaf.

Louise och jag! <3

HAHA! jag vill vara anonym!! Det syns inte att det är jag va va va? ;) Jag provade Louise brills ;) Lägg märke till gröna peter som drikcer öl xD

Trångt i köket ser det ut att vara :p vet itne va det är för nissar förutom Johan som ser gla ut och erik där bakom :p haha ja det var mer killar än tjejer! xD 

Sen ner på området med hela gänget och tittade på Neverstore, eller ja iaf i 5 min eller nå xD 

Jag och Louise åkte en flotte tur med markus i typ 2 min innan också ;) haha. Sen irrade jag runt lite varstans och härjade med folk. 

Hittade erika och gick till henne och då kom 2 norska killar och ville ta kort på oss ;) haha.

Sen var jag med en trevlig kille resten av kvällen till sent på natten. Tror jag inte har skrattat så mycket på länge ;) haha. Vi träffade lite folk från vårat sällskap lite då och då också :D Trevlig kväll! :)

Fick sällskap hem av en surplutt ;) Men han skyllde på att han var full så okej då.. haha. Sen när jag kom till ringarna mötte jag upp dennis som hade tappat bort louise och massa, hur dom kom dit vet jag inte men ändå. vi hittade henne hemma ;) 

Söndag

Vaknade och tittade sig runt om i lägenheten, jag ångrar mig så att vi inte tog en bild hur det såg ut!!! HERREGUD!! xD Typ alla glas och hälften av alla muggar stog utspridda överallt. Flaskor och burkar likaså.. Klibbigt överallt osv.. Shit!! Var det party här igår eller? ;) hehe. Men efter jag och Louise sprungit runt på byn och kommit tillbaka så hjälptes vi åt allihopa och städade, det tog nästan 2 timmar och då stog jag och diskade hela tiden.. haha :D

Det var faktiskt sol på lördagen och inge regn förutom där tidigare på kvällen när det kom folk som sagt. Men vad händer då om det inte regnar?? USCH. MYGGOR!! 
Haha mitt smalben ser muppt ut xD Men iaf, MYGGBETT, fatta vad det klia.. Man ser också mitt skoskav xD Hela benen och fötterna var fulla men det var ju för att jag var dum nog och hade leggings, Louise också ;) Så under denna dag hade vi typ damp och klia som tokar ibland! USch.

Dunder
Första gången man verkligen varit ute 3 dagar irad, det gick faktiskt rätt bra. Var nog för man tog det rätt lugnt ändå, det var bara på lördagen jag kände mig lite dålig men men ;)

Alla 3 dagar var verkligen jätte roliga så jätte svårt att säga vilken kväll som var roligast men måste nog ändå säga att det var nog Lördagen ;)

Ni ska bara veta hur mycket som hände under dagarna men allt ska man ju inte skriva här det skulle inte sluta så bra då ;) Så jag håller mina strul osv för mig själv! ;)


Örebro

Jag ser ju på statistiken att ni saknar mig så det är väl bäst att jag skriver lite nu då ;)

Jag och Louise höll oss vakna hela natten för att sedan ta bussen från ström som går 04.50 , vi var skapligt trötta då kan jag säga och när vi nästan var nere vid bussstation började det att spöregna!! Usch! :p Men resan hem gick ganska fort för vi sov egentligen nästan hela vägen förutom när vi var tvugna att byta till tåg och så :)

Tänkte ta och berätta vad jag gjort nu en vecka! :)

Onsdag
Jag och beccis, ja vad gjorde vi? Gick på byn och promenaderade runt.. ja just det vi hade ju Dennis hos oss som sällskap! :p Så vi var på dollar och simonssons.. Sen gjorde vi nog inte så mycket mer :p Gick en kvällspromenad och sen sov. En riktig lat dag! Men det var skönt! :)

Torsdag
Denna dag spenderade jag och beccis med att vänta och vänta och vänta lite till på serena! :) haha.. Riktigt segt var det där ett tag men vi fick roa oss på bästa sätt.. Sitta och ha dålig humor när man tittar på barnprogram osv xD Tillslut så kom serena med familj så då gav vi oss iväg till hörnet och mötte upp Erika och åt en liten födelsedagsmiddag där för Serena! :D Sen tillbaka hem till Ringarna och börja festa lite ;) Senare kom Linnea och sofi plus massa annat folk, vi var ett litet gäng och det var alldeles lagom och väldigt trevligt! :D

Vid halv 10 begav vi oss ner till själva dunder ;) Kollade och skrek halsen av oss på Kevin Borg xD Men kul var det!! ;D När han hade slutat spela så begav sig jag och Serena till öltältet och hade trevligt och träffade massa folk! :D

Jag hade klänning och leggings denna kväll! :)

x2 , när vi väntade på bättre tider ;)

På väg hem efter maten på hörnet! :)


Party hattar är ett måste när någon fyller år ;)

Mys utomhus.

 
kalas! :D

Grattis älski! :D <3

Kevin borg! :)

Somnade runt 4 kanske..
Snäll som jag var eller hur vi nu ska se på saken ;) Så mötte jag Louise vid bussen vid 9 på Fredag morgonen..
Jag låg inne i väntsalen med gårdagens smink och kläder, folk kollade inte alls konstigt på mig ;)

Det var torsdagen det.. :D

Nu orkar jag faktiskt inte sitta här längre så fortsätter skriva imorrn.
Imorrn ska jag till tandläkaren, ahu!
God natt.

jag är kär!

Kul väder..

Ska nog packa om lite i min väska, jag tror till exempel inte att bikinin kommer till användning! :/


REGN HELA VECKAN!! :/
TRIST.

Nu blire blogguppehåll några dagar för jag ska vara ute i det fina vädret och härja i Strömsund!! (:

Ha en underbar vecka allihopa för det tänker iaf jag ha :)
pusshej.

hej då Örebro

Mellan 9.30 till 15.00 skulle vi inte ha nå vatten hemma för dom skulle fixa nå grejs.. Halv 4 hade vi fortfarande inget vatten...

Nu efter att en gubbe sprungit upp och ner och in och ut så har vi äntligen vatten, det betyder att jag äntligen kan börja tvätta mina kläder som jag ska ha med mig imorrn! :)

Men medans jag har väntat på vattnet så har jag packat det jag kunnat! :)

Tycker det är väldigt lite för att vara 1 vecka, börjar bli duktig på att packa :) Sen blire väl lite mer när tvätten är klar!

Och bara för att det ser ut så här ute..
så tänker jag snart ta en sväng förbi solariet! :)

Ska nog gå till ica och köpa lite mat tills imorrn först.
tåg 14 timmar! (y)

Pusshej.
Vi ses i Strömsund imorgon! :)

Fy fan vad jag är bra! :)

Jag har nyss städat mitt rum, känner mig otroligt duktigt och ska nu belöna mig med ananas glass! <3

FÖRE
Riktigt jävla stökigt!! 

EFTER

*STOLT* 
:D

Söndag

Sådär, nu har jag hunnit vaknat och även sprungit på stan med Emelie en sväng :)

Tänkte berätta lite vad jag gjorde igår, först åkte jag hem till Emelie och hon färgade håret på mig.. Det blev fint! :) Tänkte visa er hur mitt hår ändrade färg under 3 dagar och 4 färgningar!


Före hade jag mörkt överhår och rött underhår. Efter 3 färgningar fick jag en blandning av rött, rosa, gult, blont och brunt.. Såg värre ut i verkligeheten än på bild ;) Efter färgningen igår så blev jag brun/mörkblond.. Det blev bra :) Nu tänker jag inte färga håret igen på ett tag! :)

Det var fint väder igår enda tills jag skulle gå till bussen.. typiskt säger jag bara!
svensk sommar (y)

När vi hade gjort oss klara så cyklade jag och emelie ner till Nora på henne nya racer! ;) Vi cyklade till Camilla där det var lite blandat folk.. jag hade fördomar om hälleforsare innan denna kväll och dom blev ju inte bättre efter kvällens slut. Herregud säger jag bara!! HUA. Lite halvdött på festen måste jag erkänna så jag och emelie följde med fina till ett annat ställe för att se vad det var för folk där, där var det mest gamla :p Men trevligt och stå och prata ett tag och inse att Nora är väldigt likt strömsund på många sätt..

Det roliga under kvällen var att få träffa lite folk som man inte har träffat på 1-2 år :D Och det sköna med att vara på fest i Nora är att man inte behöver förklara vem man är och vad man gör. För dom flest vet att jag bor "långtupp åt helvete och skjuter" hahah :D 

Det var faktiskt riktigt skönt att sätta sig på bussen hem 00.20 :)

Idag kom Emelie in till Örebro och vi gik en sväng på stan :) Gjorde av med lite för mycket pengar men det är så det ska va ;)

Köpte blandannat ett rosa armband och en tröja, jag ville vara som emelie och köpa likadan som hon fast annan färg ;) höhö nej men den var billig och det tycker vi om! :)

Vi gick även på la baguette och fikade kladdkaka och cola! :)
haha och när vi gick förbi stortorget träffade vi en banan?
Tror han hade förlorat ett vad eller liknande för han hade ett gäng kompisar som satt och skratta åt han och filmade ;)

Nu ska jag nog sätta fart och städa lite innan mamma kommer hem.
Ja just det jag gjorde en Serena igår ;) Jag diskade i högklackat (hon städar alltid i högklackat) och jag hade sönder ett glas när jag diskade så jag började blöda as mycket på 2 fingrar.. ( serena hade också sönder ett glas när hon diskade, det var typ några timmar innan vi skulle ut och det bara blödde huuur länge som helst! haha :p)

så nu känner jag mig mongo för jag kan inte använda mitt vänstra pekfinger.
ja just städa var det.
pusshej.

Åska och regn.

Usch nu åskar det jätte mycket här, det förklarar varför jag haft så otroligt ont i huvudet hela dagen.. Snart öppnar nog sig himmelen och det börjar spö regna... 

Ska strax gå till bussen och åka till emelie :)
Känns som det kommer bli en dyngsur kväll! haha.

Ha en bra lördagskväll! :D
pusshej.

Drömmar..

Allt man har förträngt i verkligeheten, allt jag har försökt glömma. Det vill säga känslor, minnen osv..

Det räcker med en nattsdröm så har man blivit påmind om allt igen, kul!! NEJ.
jag hatar att drömma detta, jag vill aldrig sova igen!!


Min hår ser faktiskt inte så konstig ut idag, det är ju nästan fint! haha :)
Men det blir nog brunt ikväll iaf! :)

Fredag

Åh Äntligen helg, UNDERBART!!
Det har regnat ute idag det har varit skööönnt! :)
Förlåt för riktigt kass uppdatering. Har umgåtts med emelie sen igår efter jobbet! :D<3

Tänkte bara säga att mitt hår är under färgning för er som trodde jag är knaaaas. Har typ alla möjliga färger i håret just nu, blont, vitt, rött, brunt och orange!! ;) Men förhoppningsvis ska jag till emelie och fixa det imorrn! :) Måste ta en bild på detta först!! ;)

Nu var jag ju tvungen att springa och ta en bild, då släppte jag ut håret för första gången för jag har haft det i en knut sen jag färgade det. Men nu såg det nästan ballt ut, förutom att det är pissgult i luggen ;) Sen ser jag ut som ett lejon!! :D haha. Jag tycker faktiskt att jag har en cool färg nu men imorrn blire faktiskt brunt.. eller värsta fall på söndag!! :)

Igår jobbade jag sen hem och duscha och sen kom Emelie! :) Vi gick på stan, åt mat och gick på bio! :)

Bjuder på lite bilder! ^^

Sitta bakom soffan och läsa turtles istället för att torka av det där jävla elementet!!
hehe, kul att städa ibland, och jag har fobi för element nu! usch!

MOHAHA Emelie ser mull ut som äter plusmeny medans jag äter happy meal ;)

Sen hände det grejer, jag har färgat mitt hår 3 ggr nu på 2 dagar så bli inte rädda om jag kommer flintis snart. Men snart har jag brunt precis som jag vill ha det! :D

Otroligt skönt att det var sista dagen på jobbet idag eller ja fredag iaf, ska jobba på måndag också sen har jag semester en vecka! :)

Innan jag och Emelie åkte upp till Nora efter jag slutat jobba så färgade jag håret igen det var den färgen som fick mig att se ut som jag gör nu!! ;) haha. Vi åkte i alla fall till nora och skulle hjälpa till lite på utmaningen (simma,cykla och springa). Synd att det var just då det började regna men shit the same! Jag va lika glaaa för det! :)

Deltagarna fick anmäla sig hos oss, skriva skriva skriva!! :)
Rekord i år, 80 st, förra rekordet var 52 typ.. :D

HAHA

Emelie! :)
Vi stog sen vakt och pekade vart dom skulle springa! Här var vi på väg för att titta när dom skulle komma upp ur vattnet och börja cykla!! :)

HEJA HEJA

Efter att allting var slut så tog Emelie cykeln hem och jag satte mig på bussen hem. Och nu sitter jag här ensam för min mamma är fortfarande i Norge! :) hehe och på bussen fick jag massa roliga sms så jag satt och skratta för mig själv, mobbat!! ;)

Ja just det.. Jag och emelie gick och hämtade ut mina biljetter till ström :) Sen gick vi igenom Nora på gågatan och förbi Nerikes Allehanda (lokal tidningen)... Emelie funderade nog vad det var för fel på mig ett tag för jag fick liv och började härja " men hallllllåååååå där är ju jag :O " Snacka om paff! PINSAMT!! haha. FUL BILDEN! försvinn!! Nora folket glömmer mig aldrig ;)

Så kan det gå!

Nu ska jag nog byta om lite sen lägga mig och se en film eller något och äta ananas glass!! <3
Imorrn vet jag inte riktigt vad som händer, åker nog till Nora och kollar läget! :)
pusshej.

Tävling

Hej jag är med och tävlar om underkläder ;)

-
-

Mohaha, jag vinner ju aldrig något men man måste ju testa! ;)
turen borde ju vända någongång? :)

Inte hungrig

Jag går ju inte hungrig när jag är hemma iaf..

Innan mamma och Ari åkte till norge så åkte vi ut till aspholmen och åt på rosalis, gott det satt fint :) Sen efter att jag suttit hemma och latat så skickar syster sms och frågar om jag vill följa med och äta på Rosalis på stan... JA :D


Rosalis är ett matställe med massa goo pasta mm :D

Nu har jag haft huvudvärk i snart 2 dygn (y) Snart snart sängen, fast klockan bara är 8!
pusshej.


Onödigt inlägg..

Tänkte bara berätta att det är äckligt varmt och luften står still. Det går knappt att vara i våran lägenhet om dagarna men nätterna är värst!!

Nu har jag sovit 2 timmar vaknade upp varm och äcklig.
Nu sitter jag på balkongen känns iaf som man får liiiite mer luft här. Regn i luften (y) Hoppas det börjar regna snart, det kan behövas!

Är ensam hemma nu enda tills på söndag! :)
Fritt fram och göra mig sällskap.
Imorrn kommer Emelie och på fredag åker jag till Nora en sväng :)

Just nu ska jag boka en tåg biljett till Ström, konstigt nog blev det billigast iaf..
bara en massa infotext känner jag. :p

Går nog och lägger mig snart igen.
2 dagar jobb kvar för denna vecka!! :)

ciao.

Det har aldrig varit du och jag
men ändå så saknar jag dig varje dag!

RSS 2.0