jag vill ha en egen måne..

...som jag kan åka till
Där jag kan glömma att du lämnat mig
Jag kan sitta på min måne
Och göra vad jag vill
Där stannar jag tills allting ordnat sig

Du tror du vet hur allt ska vara
Du vet när allting passar sig
Utom när jag ska förklara
hur jag känner mig
Du bryr dig inte om mig mera
Och det har tagit mig så hårt
Du kan väl inte acceptera
Att någonting är svårt


Otroligt meningsfull text. Säger exakt hur jag känner mig just nu.

jag tänker inte fastna igen
du ska inte få lura mig igen
jag försöker glömma
du försöker påminna


Imorrn är det måndag, ny vecka och nya möjligheter så var glad för fan! :)
God natt mina vänner

juljuljul

Nu är det verkligen julstämning på hög nivå :) Sitter och lyssnar på julmusik för fullt, i fönstret fredvid står en adventsljusstake och lyser, utanför är det fullt med massa snö och det var riktigt mys på byn idag :)

Skyltsöndag idag på byn. Utanför typ varje affär fanns det en liten tävling som man fick svara på och vinna roliga saker, haha får väl se om man vinner något ;) Det var mysigt med allt folk och snö överallt.. träffade lite folk då och då och stannade och pratade skit! :p jag och louise hade svårt att gå hem, första försöket va vi på väg men av någon konstig anledning ville vi koka knäck så vi vände och gick och handlade ingredienser :) Andra försöket så hamnade vi nere på brandstation. haha vi åkte brandbil :D Sen gick vi iaf hem och koka knäck! :)

Helmysig söndag i alla fall :)
<3


söndag

Skönt att få ha sovit ut ordentligt :) Nu sitter jag här i en stor tshirt och trosor och med håret åt alla håll ;) Väntar på att louise som tydligen var i skyttehallen ska komma hem så vi kan gå på byn :)

Oj vinklade upp persienen och upptäckte att det snöade ute, härligt :)

Den här dagen kommer bli seg! det känns så. ska plugga och massa sånt tråk :/ antagligen ska jag tvätta lite också! Livet är ju för underbart :) haha

nja vette fan, har inge vettigt att skriva.
Ska nog få i mig lite frulle :)

inte alltid som man tänkt sig

varför blir jag ens besviken? Han är ju inte ens min, han är ju någon annans! Jag måste gå vidare, detta funkar inte längre!

Tänk er hm, ett vanligt a4 papper. Klipp sönder det i typ tusen bitar och lägg bitarna i en skål. Ungefär så känns det i mitt huvud just nu. Allt bara rörs runt och hittar inte rätt plats! blir ju helt vimsig av det här.

Stoppa tiden! Spola tillbaka! Play!

God natt

mörkret utanför

Sitter på louise rum och lyssnar på julmusik samtidigt som hon städar! :)

När klockan närmar sig 5 så ska vi ner och bada lite i simhallen, bus ;D Sen får vi väl se vad vi kan hitta på här på sörgård.. Vi har ju lite funderingar ;) Idag har vi blivit klar med del 2 / 4 av vårat hemliga projekt, del 2 avslöjades lite av nyfikna sörgårds boende :O men ingen vet vad projektet kommer leda till i slutändan..

Varför ska det vara så svårt att läsa av vissa killar? Jag vet ju inte vad du vill, det känns som att du vet något som inte jag vet! usch du bara förvirrar mig men det är kanske det du vill? Får väl hoppas på att det kanske leder till något bra ;)


Verkar som denna natt kan bli lika mysig som förra^^

lördag

Blev nästan rädd och lite små förvirrad när jag vakna imorse xD haha det känns så konstigt att vakna upp och öppna ögonen och rummet inte ser ut som man tänkt sig! jaja det är inte meningen att ni ska fatta det där, för jag får nog stryk om jag säger mer ;D

Nu gör jag och louise oss iordning inför vårat projekt, fortfarande hemligt. Men snart snart snart ska ni få veta :D

Nu blire fix :)

Du vet inte mycket lilla flicka!

attans

haha min svenska lärare satte dit några i min klass idag inklusive mig. Slutet av våran typ 1 h 20 min långa lektion säger hon att hon vill ha in allt vi skrivit under lektionen för hon hade en känsla av att det inte var så många som jobbade på lektionen.. jag hade inte skrivit ett ord.. utav det vi skulle iaf! jag skrev en berättelse om serena men den var så grov så den tänkte jag inte lämna in xD

Det är typ kaos på mitt rum. Det är knappt så att jag själv kommer innanför dörren. Storstädning behövs, någon frivillig? :)

Jag och louise blev klar med vårat hemliga projekt nyss, eller ja del 1 iaf :D
Imorrn blire del 2 :)

Och jag tyckte det var otroligt härligt att johan palm åkte ut ur idol idag, för innan programmet tog jag och louise i hand med varandra om att vi skulle bada i vattudal om inte johan åkte ut! puh :D äntligen säger jag bara!

God natt ^^

Brist på annat

Engelska är nog det tråkigaste ämnet som finns! Fast idag har vi vikarie så jag slapp min lilla museum redovisning. Tummen upp för det :)

Idag lyssnade jag faktiskt en liten sväng på genomgången på naturen, det var den delen matsen pratade om hur hjärnan fungerar. känns skönt nu, nu vet jag vad som är knas i min hjärna imellan åt. Det är vänster och höger hjärn halva som bråkar!! jag hejar på den högra! :) Om jag ens kommer upp till den nivån.. kom även fram till att jag fastna i "känsloläget" ibland, (delen innan man kommer upp till höger och vänster hjärnhalva) det vill säga att jag gör saker utan att tänka efter för mina känslor är så starka så jag kan inte hejda dom! både positivt och negativt! haha vilka funderingar jag har ibland xD Men jag fattar lite mer nu vad som händer :) haha.

Efter skolan ska jag och louise inviga våran oranga spark, till dollar går färden :)

ska nog plugga lite engelska nu ? haha kanske.
ciao.

tid tid tid

Sitter inte vid datorn så ofta längre, bra i och för sig men :p
Det har varit fullt upp nu med träningar och hemliga projekt med mera :)

Jag tycker om torsdagar, fast denna dag var ett snäpp mindre bra än andra torsdagar ;)
Efter skolan hade vi snörugby med skyttegänget. Var inte så taggad på det men blev rätt så kul ändå, fan vad det snöar på detta ställe! :D

Va nere på folkan med louise på typ julmarknad.. Tyvärr hade jag inga pengar att spendera men det var ändå mysigt att bara titta lite :) Dom presenterade även dom 7 kandidaterna till strömsunds lucia! träffade även en osocial knepig pojk :/ men han är som han är :)

Jag har kommit på en sak, man är aldrig nöjd! Det är alltid någe som saknas. Eller så klagar man när det blir för mycket av det positiva! Det är kanske så det ska vara, att man ska ha något att sträva efter? Just nu vet jag inte varför jag klagar, jag har typ det jag vill bara en sak som saknas men jag kan väl vara nöjd ändå? Nej jag vill hela tiden kämpa på och kolla om jag kan nå längre.. men jag tror jag bara kommer bli besviken i slutänden endå. Men man vet ju aldrig så jag tänker fortsätta att kämpa tills det blir helt omöjligt!

Varför gör du inte slut? du verkar ju inte tycka om henne...

Imorrn är det fredag sen helg :) :)
Förslag på helgen?

God natt^^


sovtime

Fick en liten chock måste jag säga när jag tittade på min statistik nyss^^ hej alla läsare *vinkvink*

Upptäckte även massa bokstavsfel och ordplaceringsfel i mitt förra inlägg, orkar inte göra nå åt det så det får ni leva med :)

Känner mig lite små stressad nu, mitt internet stängs av om 20 min så jag orkar/hinner inte få ner någon av mina 1000 tankar jag har i huvudet ikväll.. kanske tar det imorrn istället :)

Efter träningen har jag tillbringat kvällen hos louise och vi har arbetat på vårat projekt, snart färdigt :D

Nu ska jag sova, sovmorgon imorrn det är skönt! :)
pusshej
jag tror jag gillar dig^^

tröttis

Kunde inte blogga nå igår i och med att internet inte funka på sörgård!
Igår kväll var jag med mina älsklingar hemma hos serena och skulle plugga.. Det gick väl sådär kan jag väl säga, vi började med att gå till konsum och köpa, glögg,godis,popcorn,russin,mjölk och kladdkaka.. Ja ni kan väl gissa hur mycket vi tryckte i oss xD Vi mådde inte allt för bra efter ett tag.. Men jävligt kul hade vi, skrattade typ konstant och något flumm vi höll på med! Underbar härlig mys kväll <3



Imorse var jag nå fruktansvärt trött!
I skolan hade jag 3 lektioner idag, 2 redovisningar.. Fick även ig på mitt kemi prov :/ höhö jaja det tar jag ikapp sen :)
efter jag slutat, runt 12. så jag jag till optikern och sen hem och sov till 3. Det var riktigt skönt ville knappr gå upp sen.. Och nyss har jag varit och spelat hockey bockey, ska nog in i duschen nu!

Skytteträning om 1 timme.
ciao

nuet

Jag tänkte på en sak förut, vid den här tidpunkten för exakt 1 års sen gjorde jag ett val. Ett val som kanske förändrade mitt liv? det kommer jag ju aldrig att få veta för jag gick ju den andra vägen.. Det finns så mycket man skulle vilja veta, jag vill veta om jag hade kunnat gjort allt på nå annat sätt..

Aldrig ångra det man gjort
men det man inte gjort.

fick ett sms precis, varför finns det ingen felfri kille?
svaret på den frågan blev i stil med att gud koncentrerade sig på kvinnorna, alla killar gjorde han lite snabbt bara för att. när jag hade skickat iväg det kom jag på att det jag skrev var nog sanning... kanske lite könsdiskriminering men det känns faktiskt så från mina ögon.. killar är helt underbara så gud lyckades iaf lite med dom.. Det var smartheten han slarvade med på största delen av killarna...

jag vill fortfarande att det ska hända något, jag vill ha något att se framemot.

Jag funderar på en sak just nu och det är om jag kommer kunna komma upp ur sängen imorrn. jag kommer att ha en trevlig träningsverk skulle jag tro.. känns så i alla fall. Effektiv tid 3 timmar MAQ.. Träning med hjälp av din kroppsvikt. Nå otroligt jobbigt men kul :)

jag vill att du ska se mig..

vardagens olika val.

Har nyss haft träning i 2 timmar, vad för träning tänker ni kanske då? Ja ni.. vad ska man säga, stabilitets träning av nå slag. Handlar om att få bättre hållning på kroppen och känna sig stabil. kanske låter skit trist men det är väldigt intressant. Jag har till exempel lärt mig att jag nog är den ovigaste människan i sverige.. jaja, vi fick iaf matpaus i 1 timme nu:p sen blire tillbaka till Ö2 som är den minsta idrottshall jag någonsin skåda. Blir ett pass mellan 17.00 till 19.00.

idag gjorde jag både ett bra och dåligt val, jag skolka från engelskan för att gå hem till serena och plugga ikapp engelskan (i och med att vi inte gjort ett piss) men gick det bra? hm näe vi hos optikern,kommunkontoret,apoteket och banken istället.. Jag funderar på om jag ska ta hål i tungan eller inte, hon på apoteket var jätte vrång mot mig och sa typ att jag inte fick xD haha. men det är jobbigt om man ska ta hål och inte kan sköta om det.. asså grejen är det att jag tål inte det bakteridödande ämnet i rengörningen och sånt.. så då ska jag slippa det.. men det kanske inte blir så bra då :/ jaja jag vet inte, vi får väl se! haha insåg nyss att det där kanske inte var så spännande men men :p

och när han vaknade nästa dag så fick han en..... GEEEEEEET!

Nu ska jag nog börja gå till Ö2.. kul kul :)

sanning

utan kärlek kan inte människor leva!

jag behöver kärlek..


kärlek från en pojk, från mina vänner har jag så mycket^^

snacka om seg söndag.
söndagar är alltid så sega!

tänk om allt vore annorlunda

Kvällen igår väckte känslor, tankar och massa funderingar. Den enda frågan jag kan ställa till mig själv är varför varför varför? och mitt svar är jag vet inte.

Ibland får jag den här känslan att fy fan vad skönt det skulle vara att flytta hem, jag känner att jag har möjligheter där. Just nu är jag så långt ifrån min familj och mina vänner som jag sakta börjar förlora... allting känns så fruktansvärt långt ifrån, så svårt att nå!

mm, just i denna stund jag skriver börjar alicia keys - no one spelas från mina högtalare. Så fort jag hör den låten blir det som en knut i magen och ögonen börjar bli vattenfyllda. Det fanns en vän, mina 6 första år i livet tillbringade jag med henne, gjorde hus till myrerna och busringde.... Vi pratade inte på väldigt länge vi gled ifrån varandra när vi flytta till olika håll i Sverige. Men vi tog upp kontakten igen, började prata minnen om allt vi gjorde när vi var små. Pratade om hur vi hade det nu.. endast några veckor senare får jag höra det värsta någon har sakt till mig; andrea är död.. allt brast. jag kan inte glömma jag kommer aldrig glömma min vackra vän!  :/ På begravningen spelades alicas keys - no one under tiden då vi fick gå fram till kistan och ta farväl.... <3

just nu heter jag, jag vet inte. på msn.
fick nyss frågan vad är det du inte vet?
mina känslor är nog det rätta svaret..
jag vet faktiskt inte alls vad jag vill, det känns inte som att jag kan ta mina beslut själv.. jag är rädd att allt ska bli fel, jag är ju duktig på det. Allting skulle varit lättare om jag bodde på 1 ställe och hade 1 liv !


nu blire mat till min hungriga mage! :)

och louise kommer inte förrens på tisdag.. men serena kommer ikväll :D

det känns så rätt men ändå så fel

underbart men samtidigt förjävligt!
me likes you!

trevligt sällskap ikväll iaf, ska inte skriva för mycket men tack för att jag finns kvar i dina tankar! <3

god natt!

hoppas

Ikväll ska jag få träffa en person som jag inte pratat eller träffat på jätte länge! hoppas allt blir som jag tänkt mig och att vi inte ska bli sura på varandra som vi brukar! :) <3

att våga kämpa

jag vill glömma dig så sluta besök mina drömmar varje natt. När jag vaknar tror jag ju alltid att allt är som det en gång var men det är ju fel, mina drömmar ljuger för mig.

tävling idag, nöjd men jag vet att jag kan bättre!
ny dag och nya möjligheter imorgon! :)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag.. Göra klart idrottsredovisningen är nog något jag måste ta tag i idag. städa klart på mitt rum även, gjorde typ hälften igår. Sen får jag väl se vad som händer, det brukar alltid dyka upp nå skoj :)

ciao


den rätta känslan

Varför åker inte johan palm ut ur idol nångång för??



Varje gång jag ser ett par tillsammans tänker jag också att jag vill ha någon nära. Ha en kille som jag älskar och tvärtom. Jag vill också vara ett sånt där lyckligt par.. varför blir aldrig nånting som man tänkt sig? jag hade det där underbara engång i tiden.. eller egentligen 3.. ja jag har haft 3 riktiga seriösa förhållande. och vet ni vad? jag sabbade alla 3... Det måste nog betyda att jag är helt hopplös egentligen!! :) får väl hoppas det kommer nog idiot som vill va med mig som inte fattar bättre xD

kvällen har varit lugn och skön.
haha simon kom in och sov i min soffa 1 timme sen gick han igen, haha sötbarn^^

Nu blire nog att se en film och sova lite.
natti natti

tack göran persson, tack !

vart kommer energin ifrån?

Usch det var nå fruktansvärt skönt i sängen imorse, det var riktigt tufft att ta sig upp.
väl i skolan, spanska? satt vid datorn och drygade.
kemi prov (y)
Matte, lektionen gick jätte snabbt :O
engelska. dator och dryga. min lärare tycker inte om mig!! :/ upptäckte nyss att jag inte har med mig uppgiften jag var tvungen att göra tills måndag. (y) bra jobbat lixom!
svenska, tittade på redovisningar..

Från en jätte seg start från sängen så var skoldagen väldigt livlig xD jag har varit jätte rastlös varit på helt mongo humör (mitt vanliga humör) fast folk runt omkring mig tyckte nog jag var jobbig, men jag hade kul iaf :) Jag är till och med fortfarande på bra humör fast jag nyss såg människan som alltid får mig på dåligt humör ;)

Planer för kvällen. hm ingen aning.
färga håret på sofia snart, får väl se hur det blir :)
sen blire nog idol och ta det lugnt! :)

tävling imorrn. TAGGAD! :)

'göran persson ; jag är lite efter så därför får du stå ut med att texten var gammal!! xD

Hua..

Hittade den här texten för ett tag, den är värd att läsa! Helt otroligt!!
det är inte nummer 13 som är oturssiffran längre...



Helt Absurt. Måste testas!

Prova följande instruktioner och läs noggrant texten, det blir
riktigt konstigt i slutet ! det är värt att läsa. skumma ialf i genom texten :)


1) New York City har 11 bokstäver

2) Afghanistan har 11 bokstäver

3) Ramsin Yuseb (Terroristen som planerade ödeläggelsen av Twin Towers 1993) har 11 bokstäver

4) George W Bush har 11 bokstäver

Detta kan hittills vara rena tillfälligheter, men det blir
intressantare längre ner i texten:


1. New York är den 11:te staten

2. Flygplan 11 hade 92 passagerare ( 9 + 2 = 11)

3. Flygplan nummer 77 som också flög in i Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 =11)

4. Tragedien skedde 11 september, eller också känt som 9/11 ( 9 + 1 + 1=11)

5. Som du kanske känner till är "US emergency services" telefonnummer 911 ( 9 + 1 + 1=11)

Fortsatt bara tillfälligheter? Läs vidare!

> >1) Totalt antal offer på flygplanen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 =11)

2) 11 september är den 254 dagen på året ( 2 + 5 + 4= 11)

3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 =11)

4) Tragedien i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers tragedien.


Nu kommer något som är ännu märkligare:

Det mest kända symbol från USA, efter Stars & Stripes, är örnen.

Följande vers är tagen från Islams mest heliga bok, Koranen:

"For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome
Eagle.
The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of
Allah and while some of the people trembled in despair still more
rejoiced: For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there
was peace."


Det var alltså vers nummer 9.11 i Koranen.

Tror du fortfarande att det er en ren tillfällighet? Prova detta
och se vad du sedan tror och tycker:


Öppna Microsoft Word och gör följande:

1. Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är numret på det första
flygplanet som flög in i Twin Towers.

2. Markera Q33 NY

3. Ändra storleken till 48

4. Ändra typsnittet till WINDINGS (Evt. WINDINGS

känns tomt men skönt

nej nu går det inte att vara ute utan mössa längre ISKALLT ute ju :D var nyss och lämna av louise vid bussen :/ och det typ snöa jätte mycket, härligt men kallt :D

jag tycker fortfarande att det står stilla i mitt liv, varför kan det inte hända någe snart? men jag är på bra humör iaf :) Idag har jag och louise börjat på vårat hemliga projekt, tror det kommer bli skit snyggt!! :D

Varför kan du inte bara lita på dig själv? varför är du så rädd att vara ensam? du måste orka släppa taget!! Varför kan du inte mogna till och förstå, förstå hur allt ligger till och vad som behöver göras. Varför kan du inte bara ta tag i ditt liv? Varför gör du inte slut du tycker ju inte om henne längre ju...

Hade mitt liv sett annorlunda ut om jag hade valt att bo kvar hemma och fortsatt varit tillsammans med Mattias? Brukar fundera på det ibland, livet avgörs av små eller stora val hela tiden. Du kan förändra hela din framtid på endast en dag. Hade jag varit glad om jag bott kvar hemma? hade jag mått dåligt? hade jag varit den jag är nu? fundera fundera! Det är inte så att jag är missnöjd med mitt val, men det skulle ändå vara kul och veta hur det skulle vara om jag hade tagit andra vägar.. Hade jag inte flyttat hade jag inte träffat mina underbara vänner här uppe :)<3 men och andra sidan hade jag kanske sluppit vissa av mina ledsna dagar. Eller inte, hade kanske satt mig i samma situtioner även om jag skulle bott hemma?! tänk vad lätt det är egentligen att bestämma sin framtid....

kemi prov imorrn, så nu blire plugg!! kanske...


ge aldrig upp

min kortaste dag blev plötsligt min längsta.. gick i skolan från 8.15 till typ 19.00 ;D fast eftermiddagen var bara rolig. Fick äta god 3 rättersmiddag på norrgård ;)

Dagen i sig har varit väldigt bra, jag har varit på strålande humör. Av någon konstig anledning :p sov ju knappt nå inatt tack vare 2 fyllon som härjade på rummet mitt xD hihi. Öppen scen i skolan idag, väldigt bra denna gång :) fast det var ju för att min goo unge louise va med :)

Efter att jag slutat skolan mötte jag upp louise och vi tog oss hem till christian och tittade på film.. "Mirrors" trodde den skulle vara bättre och läskigare med den dög bra :)

hemma och trött nu. Träningsverk i hela kroppen!

ja just vi hade hjärt och livräddning på idrotten idag så jag har leget och hånglat med gummi dockor idag bara så att ni vet ;D

natti natti^^

tänker tillbaka

nu sitter jag och gör det jag inte ska göra, tänka tillbaka! jag vill tillbaka till den tiden jag var älskad och lycklig. den tiden jag verkligen kände mig behövd av en speciel person. den tiden då allt bara rullade på. den underbara tiden. varför försvinner allt bra så snabbt? att ha någon och krypa ner i sängen med. det börjar bli så trist att sova ensam... jag ställer mig hela tiden frågan, varför? varför gjorde jag som jag gjorde fast jag visste att det var fel :/

" det finns stunder i livet då du behöver någon så starkt att du vill ta med honom ur drömmen och krama om honom på riktigt "

exakt.


GOD NATT.

bara för att

Dröm det du vill drömma
gå dit du vill gå
var den du vill vara

för du har bara ett liv


Tror du att du känner mig?
http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811181151347694&a=1&
svara vad du fick sen ;)

Ikke

dagen var helt allmänt as seg. det enda roliga med att gå i skolan nu för tiden är att få se lite snygg kille då och då ;) haha även att mina vänner förgyllar vissa skoldagar :D

det är trassel i hjärnan, jag vet att det finns saker där som vill komma ut men det kommer aldrig fram. pressar pressar pressar! vissa dagar känner man sig helt nere och sur. en sån viss dag är idag. jag vill att det ska hända någe snart. allting står ju helt still. jag vill ha sällskap vill ha någon nära igen. men nu när till och med mina tränare ser att jag både skjuter jävligt mycket bättre och ser ut att må bättre, då blir jag glad. då vet jag att jag lyckats att komma över allt som hänt :) fast det finns ju lite kvar som sitter och trycker i huvudet men det går bra :)

tänk att man kan bli på så förbannat dåligt humör av att bara se en människa?

Snälla kom in i mitt liv, jag behöver dig!

snö snö snö

Det var så härligt att komma upp till strömsund igen igår och se att der var snö överallt :D<3 äntligen nu är vintern här!!

Känns som att det här inlägget kommer bli lite luddrigt om jag säger så. kommer nog skriva lite smått och gott om allt som hänt under helgen.

Fredag; Åkte minibuss till eskilstuna tillsammans med skyttegym och där hämta mamma upp mig och louise och då åkte vi till arboga och sköt. För mig gick det inge bra alls.. men iaf tog vi med oss christer där ifrån och åkte hem såg lite på idol sen sov :)

Lördag; Gick upp strax efter 7. åkte till eskilstuna. Sköt ännu sämre än vad jag sköt på fredagen.. men louise gick till final duktiga hon :D men tack vare henne så var vi alla väldigt hungriga.. så när vi åkte hem köpte vi tacos och klas,micke och min bror kom hem och åt med oss :) sen blev det åka bil och äta glass på max ;)

Söndag; Gick upp klockan 6 :O åkte till eskilstuna och blev stoppade av polisen xD det var en rolig händelse ;D sköt iaf 2 gånger denna dag och jag var nöjd med båda gångerna, äntligen går det framåt! :D Sen åkte vi upp till strömsund igen :)



Jag är så glad att du tog upp kontakten igen, tack! känns skönt att det bara inte är jag som saknar. hoppas vi kommer kunna vara bra vänner nu :)<3

~
idag tog jag mig på nå konstigt sätt upp ur sängen och bort till skolan. skoldagen gick väl skapligt fort. sen träning men vi hade teori.. sen var jag och spelade innebandy :D<3 härligt var det. sen satt jag och louise och pluggade på mitt rum men vi bestämde oss för att det skulle vara roligare att plugga hos christian så vi gick dit istället :D tog bara 30 min att gå..

och nu sitter jag här i mitt nystädade rum :)

åhh grr, du är ögongodis ;)

varför?

du vet hur jag är som person så väl känner du mig faktiskt.. varför i helvete gör du alla dom där små grejerna som du vet att jag kommer må dåligt över? du är fanimej känslolös!! du trycker bara ner mig med dina kommentarer... du vet att du får mig att må dåligt ändå så fortsätter du och du verkar njuta! fy fan för dig! jag försöker glömma dig!! LÅT MIG VARA DÅ!!

förresten jag sårade dig EN GÅNG! hur många gånger sårade du mig???

så lätt men ändå så svårt

hej
imorrn åker jag hem :D

3 eller 4 tävlingar i helgen vet inte riktigt än.. men taggatagga :D bara känslan att få komma hem och sova i sin säng och se på sin tv och duscha i sin egen dusch! GRETT!

jag älskar att spela innebandy<3 så jävla grymt kul det är. (vi hade det på fysen idag)

funderingar;
Ser du mig när du går förbi, eller ser du fast du inte ser? hur ska jag kunna gå vidare.. jag vågar inte ta första steget. mitt hjärta vill.

tack för att du gjorde ett bra beslut :D hade vi fortfarande varit tillsammans hade vi haft ett förhållande i lögn! det är bra att det blev som det blev!

Åker bil eller ja minibuss hela dagen imorrn så nås på mobilen, resten av helgen också. på mobilen!

hade inte så många tankar idag, måste berott på att jag varit på så jävla bra humör idag :D fick mvg på mitt samhälles prov "stolt" haha. :D livet rullar på... så länge jag slipper se skymten av vissa människor!

hej då och god natt strömsund!

tiden börjar komma ikapp, skynda dig!

haha, skönt att sluta 12 på onsdagar. idag var min tanke att jag skulle hinna plugga lite innan 15.30 då fysen börjar.. haha tror ni det går bra? klockan är 14.10 har inte ens varit i närheten av att göra någe nyttigt. Jo jag har faktiskt startat två tvättmaskiner så ska väl gå och hänga min tvätt snart. :)

Jag har även fått blivit väldigt less på folk som inte kan låta ens saker vara. Jag bor på ett elevhem för er som inte visste, iaf så skulle jag göra nudlar nyss och skulle ta fram min tallrik som jag hade i skåpet i vårat lilla pentry. jag blir lite paff när jag ser att tallriken inte finns där!! så tack jätte mycket tack mina kära medmänniskor som jag bor tillsammans med. lämna tillbaka mina grejer tack. även bestick saknades. och mina bestick som fanns var odiskade. tacktack. ni får gärna låna men diska och ställ tillbaka sakerna sen tack!! det är fanimej inte lätt att göra mat när jag inte har någon tallrik! hoppas sakerna kommer tillrätta.

Min morgon startade sämst. skrev nog ig på mitt spanska prov :/ ahu. Snacka om att få helt minnesförlust!

nu äre tvätten som väntar :p
och snart blire hockey bockey, I LOOOOV IT! :D
och ikväll äre teori på skyttet, inte lika kul!
ciao.

så lej

någon som vet hur man stänger av sina tankar?

när ska du lära dig?

har du lagt märke till mig? vet du vem jag är eller är jag helt okänd? ja det lär väl märkas :) men fin som fan är du ;)

Dagens händelser;
riktigt segt att ta sig upp imorse. ujuj. men väl i skolan gjorde vi väl inge vettigt som vanligt^^ sen skytte träning, ligger på en stadig dålig jävla nivå!! måste sluta tänka så jävla mycket som jag just nu gör, det förstör mitt skytte!! sen hade vi fys, det blev handboll och innebandy<3 :D Hem och duscha. Sen hem till serre för spanska plugg och spanska film (Tarzan) med louise och marcus :D och nu är jag hemma. skulle sova tidigt ikväll.. går väl sisådär ;)

Dagens funderinger;
vaknade upp med en glad tanke.. för jag mådde ju så bra igår :) hela förmiddagen var väl okej också ;D sen brast det, du gör det bara för att jävlas jag vill inte se dig jag vill inte veta. jag vill intee acceptera att det är sant! du förstörde resten av min dag. TACK! sista lektion är svenska och min lärare klämmer ur sig att man göra det man mår bra av hm.. tankarna började flyga runt. vad mår jag bra utav?? att skjuta? njaa ibland bara när det går bra och inget annat som stör mig.. umgås med vänner? ja självklart mår jag bra av det, men jag behöver nå mer för att nå det ultimata. Gå i skolan? NEJ. kärlek? ja som fan, klart jag mår bra av kärlek.. men även lika dåligt.. den där frågan var svår. vad mår jag bra av?

Vad mår du bra av?

natti natti.

inte långt kvar

dagens händelser;
skola, såg faktiskt fram emot att gå i skolan idag :O haha. gjorde inge vettigt som vanligt! vill du gå en slapp linje välj samhälle! xD haha.. Sen vare skytte 2 timmar, sen gick jag och louise och spela badminton 1 timme sen ner och sköt i 2 timmar igen :D gött med 5 timmars träning. känns som att det behövs. ja sen har det inte hänt så mycket mer idag.


dagens funderingar;
Mår så mycket bättre just nu, jag skulle kunna säga att livet leker. även om vissa känslor försöker komma fram och såra mig igen så har jag lyckats hålla dom borta!! Allt känns faktiskt bra, nu börjar jag komma igång med träningen ordentligt igen och det känns jätte bra. människor runt omkring mig visar att jag betyder och det känns skönt<3

har inte så mycket mer att säga idag.
natti natti.

Fin bilden jag och louise fick från vår bästaste danske vän ;)


rr

jag kan bestämma vad jag tänker på om dagarna med jag kan inte bestämma vad jag drömmer om på nätterna. Snälla försvinn från mina drömmar jag vill ju glömma dig. Jag har snart klarat det och det känns så jävla skönt!

Just nu känns allting så skönt. Jag känner ingen saknad ingen sorg eller skuldkänsla. livet kanske börjar ta en vändning mot det bättre? hoppas det i alla fall :)

lite spännande att se min statistik, efter att jag slutat skriva om jonatan och vårat förhållande försvann det massvis av läsare. Var det det enda som ni tyckte var spännande att se om vi skulle göra slut eller fortsätta vara tillsammans? :D haha. får väl ta och hitta en ny pojk så jag får lite mer besökare igen då ;)

om 1 timme ska jag möta serena vi bussen sen är jag nog hemma hos henne ett tag och marcus kommer även dit och ger mig vit toblerone :D

senare ikväll kommer väl louise skulle jag tro :)

ciao

söndags morgon

God morgon. Efter att mamma har skickat 3 sms efter varandra så kunde jag inte somna om igen så nu sitter jag här.

Undra vad denna dag kan bjuda på..
ska ta och äta lite frukost nu och klä mig och sånt sen tror jag det blir en riktigt lång promenad. Solen skiner till och med lite ute ser jag nu, ja det blir nog härligt :)

6 dagar kvar till jag åker hem igen :)
haha fast väldigt kortvarigt men ändå.

jag ska nog plugga sen inte för att jag verkligen vill men jag känner att jag måste..

ciao

blir inte alltid som man tänkt sig

ner på träningen, verkligen jätte taggad på att skjuta några timmar.. Men hade inte riktigt hela min utrustning på plats så kunde inte träna så seriöst men jag fick ta det jag hade :) Men nu har jag ap ont i ryggen och knät.. känns som att min kropp är helt ovan att skjuta ju.. ahu. längtar till helgen då vill jag göra bra resultat från mig :)

på tal om förvirring som jag tjatat om i några inlägg... ja det blir inte bättre. kollar runt på bdb och upptäcker att personer som man minst anat gått och förlovat sig :O känns inte som jag har så stor koll på min omgivning jag blir bara mer och mer överaskad för varje dag som går. vad kommer hända imorrn? ingen som vet..

nu ska jag resa på arslet och STOR städa mitt rum, tummen upp! :D

det kanske är du?

ojoj. träffade nyss en kille. Snygg, perfekt allt. tänker inte avslöja mer men GRR ;) Och det bästa av allt är att jag kommer få träffa honom igen! :D haha jag måste vara helt störd och sinnesrubbad men va fan!


kul att min mamma ringer och frågar vad jag har gjort med * i och med att det förhållandet tagit slut. Haha men det är faktiskt inte mitt fel ? :s tänk att till och med min mamma tänker så om mig.. då förstår jag hur ni alla andra drar såna slutsatser :)

Haha inatt vaknade ja av vibratorn på mobilen, jag förstår inte hur jag alltid vaknar när jag har ljudlöst :p jaja klockan var iaf runt 04.00 och personen i fråga frågar vad jag gör?? hm vad brukar man göra klockan 4 på natten? haha :D

Har i alla fall varit på livräddarutbildning i simhallen idag :) en upplevelse, men vi måste ha en träff till för vi hann inte med allt vi skulle göra :) efter att vi dykt och så blev det gratis fika på saga :) Nu måste jag bara till kommunhuset under veckan och hämta ut mitt passerkort sen kan jag bada när jag känner för't, GRETT ;)

nyss tryckt i mig mat. Ska ta mig ner till skyttehallen och panga lite, satsar på 200 skott får se om jag orkar det men jag känner att jag måste träna min uthållighet så nu jävlar.

saknar min louise som är i norge och min serre som är i söderhamn och min emelie som är hemma! <3

fundering

Jag sitter här och försöker förstå hur vissa personer funkar, hur dom tänker!? vissa människor kan jag verkligen inte förstå mig på, ena stunden klarar dom sig inte utan mig sen poff är jag som luft. Vad är det du vill? du var så annorlunda sist jag träffade dig, nu pratar du ju knappt med mig och du kan ju inte lägga skulden på det som hänt på mig! för det var väl inte mitt fel det var ju faktiskt ditt val? Och en person som jag verkligen ville träffa nu när jag var hemma på lovet, en kille som betytt mycket och som tjatat på mig i evigheter att vi måste ses igen.. du verkade undvika mig :/ jag kom på massa förslag att vi kunde träffas men du bortförklarade dig hela tiden.. jaja du gör som du vill men kom inte tillbaka och va översnäll när din tjej gjort slut! Just nu är allt helt upp och ner.. många förhållanden har tyvärr tagit slut, nya förhållanden har kommit. Några var man väl lite förberedd på men vissa kom som chock! Och ensam kvar blir jag men vad spelar det för roll? jag vet ju ändå inte vad jag vill och folk klagar ju så fort jag öppnar käften.. bäst att hålla tyst och bli nunna eller nå! Det är nästan så jag måste fråga, har du sett mig vet du vem jag är? Jag skulle behöva DIG ja just du.. jag skulle behöva en okänd människa kön spelar ingen roll men en ny person som kan komma in i mitt liv och göra en förändring. Det behövs nu!

Det är dags att ta tag i det här nu. Till och med när min mor börjar klaga och bli orolig då har det gått för långt. Enda fram till jul lovet ska jag ha full närvaro i skolan :D förutom att jag vet att jag måste vara ledig några dagar men det räknas inte. Och efter skolan ska jag plugga på engång istället för att vänta med allt till slutet.. förutom engelskan den orkar jag inte lägga ut nå tid på alls! Ta vara på min träning. minska timmarna vid den här beroende datan! ja jag ska klara det för nu vill jag förändra. jag vill ha en stor förändring på mig själv och mitt liv.. Du kommer nog antagligen märka om du träffar mig ofta :)

Jag tänker börja imorrn.
God natt!

helg

jag är så lej.

jag TÄNKER lite väl mycket, ska ge fan i det.

nu är jag jätte trött så ska sova nu.
1 timme eller 2 :)
får väl se vad jag hittar på ikväll?

Strömsund

Efter att ha tillbringat en veckas lov hemma och drygt 1 vecka i stockholm så är jag nu tillbaka i strömsund i en vecka! Och jag är inte helt överlycklig faktiskt. Skulle mycket väl tänkt mig att stanna i stockholm eller hemma föralltid typ!

Känns inte alls kul att vara tillbaka i ström. bara blää!
Ska stå ut med den här hålan i typ 2 år till!!

Stockholms resan med klassen var väldigt skoj faktiskt :D
dom flesta timmarna åkte vi tunnelbana xD men vi hade förbaskat roligt.
tråkigast var nog att vara på dramaten, se en teater i 4 jävla timmar!! tror alla i klassen sov någon gång under föreställningen, haha. Jag och serre va på tekniska och polis museum, SKOJ :D
ojoj vi hann med mycket våra dagar..
<3

Det var riktigt härligt att varit hemma på lov också.
:)<3

Och jag blir galen på dig människa, väx upp!

Lov

Ingen skogsbo längre
trivs i våran fina lägenhet i örebro. Nära till allt :)

just nu;
SM i trollhättan, 382. attans, vill bara att det ska
kunna få gå jätte bra någongång.. men aja
den tiden kommer väl.

Har inte fått nå internet hemma än
så skönt att ha internet på hotellet iaf :)


jag vill glömma
jag vill att du ska förlåta mig
jag vill att allt ska vara som förr
varför i helvete var jag så jävla dum?
jag kommer inte kunna glömma
även om jag vill
jag vill kunna gå vidare
men det är så svårt :/
nu är det som det är
jag kämpar för att inte tänka
men det är inte lätt
du var mitt allt..
du är mitt allt

RSS 2.0