yes

Internet kom tillbaka till sörgård idag, tack gud! haha!

ibland kan man undra vilka som läser min blogg? Min statistik är väldigt spännande vissa dagar :p

fystestet gick bajs, på beepen fick jag typ kramp i magen så det tog typ stopp att spring :/ Men styrkeövningarna gick typ som vanligt! :)

hej jag har inge mer spännande att skriva.
kan ju informera er om vad som händer resten av veckan :)
-
ons: nationella svenska, dubbel körlektion.
tors: Halkan östersund, packa.
Fred: ÅKA HEM! tåg hela dagen med sällskap av Louise :)
lör: SM (skjuta bra skjuta bra skjuta bra)
fre: Njuta av hemma livet i 2 veckor!

Nu dödar mitt huvud och min mage mig. Ska försöka ta mig till duschen nu sen har jag hela kvällen på mig att göra vad jag vill :)

ciao.
puss.
<3


sÄrgård

Japp inge internet på sörgård! Jag känner mig tom!! Jävla muppar.. Vi kanske skulle få tillbaka internet om några dagar.. jippie, tänk om jag behöver det nu?

Slutade 10.40 idag ;) Men har hunnit med mycket, matte prov typ, engelska nationella muntliga och se intressant film på geografin.. Sen har jag haft lite körkortsteori det gick bra! :)

Nu sitter jag och väntar på att Louise ska sluta så att vi kan gå ner till skyttehallen.. Ska även ha utvecklingssamtal där nere, läskigt! :p Efter skyttet ska vi ha fystest, inte taggad alls men får hoppas på det bästa.

Ikväll blir det nog att ta det lugnt.. Kan behövas tycker jag nu.. Ska ut på byn och köpa lite gott tills imorrn då vi har nationella i svenska uppsats i för många timmar :p

Jag vill ha fredag!

Komma hem och känna mig hemma och dela sorg och glädje.
Hoppas allt löser sig.
Fan, det är verkligen allt på engång.
Fick inget studielån heller.

pusshej!<3

Måndag

Shiit vad segt det var att komma upp imorse! Det kändes ju inte heller bättre att jag kolla på min klocka som jag inte ställt om för den var ju lixom halv 7 när ja gick upp. deprimerande :p

Men men får hoppas jag överlever dagen! :)
Fullt upp är det idag iaf.
Träning,körning, Extra skola.
Sova.

Varför nu, varför?
Kunde ju ha väntat till nästa vecka iaf!!
varför just denna vecka på året?


Nu ska jag fortsätta sitta och göra nå ovettigt tills matan öppnar.
ciao.

Söndag

hoppas den här dagen blir låååång för jag behöver spara tid. Jag kommer att dö i förtid av stress! seriöst. Sen är jag alldeles för lat för att göra det jag ska när jag ska göra det.. Det betyder att jag nu har sparat ihop tusen saker jag MÅSTE göra denna vecka.

Ska snart börja ta tag i en del..

Igår var jag och louise och fredrik hos serena och emelie på kvällen :p även emelies bror och hennes jörgen. Vi var duktiga och släkte ner allt en timme halv 9 :D Då hade vi mysit med massa ljus tända och åt louise bakverk :) Det var mys och varmt. Och Jörgen och Christians humor höll oss roade under tiden xD

Åkte sen hem till älski och sov där. 

Idag åkte jag hem sen gick jag och Louise ner och simmade :) vi var jätte duktiga. Och nu är jag helt slut i kroppen :p det bästa av allt var att dem hade köpt ny sterio i badhuset så nu kunde vi lyssna på cd skivor, grett! :) haha Louise duschade med sina glasögon xD

Nu försöker jag som sagt göra nå vettigt men fastna lite för mycket vid datorn som vanligt..
ciao.

Lördag

Gårdagen kunde blivit mycket bättre!

Men den var helt okej ändå :D

Var först i östersund på en onödig jävla dyr kurs inför körkortet! askul! not. Sen tillbaka till ström igen och stressa i mig lite mat på sörgård (som jag kanske lika gärna hade kunnat skippat) Sen duschen sen gick jag och Louise till flickorna på ringarna :) Fortsatte snygga till oss och förfesta lite ;D Sen tog vi oss till tingvalla, vi varierade i trappuppgången med att vara hos styve på våning ett och vara hos petra på våning 2 :p det var mycket trevligt :)

Runt halv 10 började vi bege oss mot folkan :) Kollade läget på hörnet en snabbis, haha 6 pers!! xD träffade en person som jag trodde hade försvunnit för gott :p Sen åkte jag och louise bil med bobbo och vi trängdes med christian och johan i baksätet :p åkte till ok och tillbaka sen var jag tvungen att komma ur bilen fort!!! :D hehe.

Sen gick vi in på folkan 2 sek sen blev vi utslängde för dem märkte att vi hade cider i väskan så ut igen och gömma det i snön :p sen in igen.. typ 10 min xD det var ju hm.. kul! ;D Sen snabbt ut igen! Sen tyckte folk jag skulle hem så jag och Fredrik gick kom hem vid 11 och sov xD haha.

idag mår jag skitbra.. :p
Bakis pizza med flickorna och jörgen :p

Ikväll ska jag sova hos älski pälski! :)<3



Det var DU som försökte var mogen?
att tala om att du inte skulle bry dig om mig så länge jag lät dig vara? Visst! Men ändå var det du som fick oss att stänga av våra telefoner för att du ringde och skickade omogna sms!
väx upp lilla du!
Jag vill inte dig nå.

ska gå ut till köket och vara social nu! :)
pusshej.

tiden bara rinner iväg

Ja usch vad tiden går fort :)

Idag har jag varit duktig i skolan och gjort vad jag ska både på lektion och icke lektion :) Duktig jag är ibland då! :)

Imorrn äre fredag!!! :D UNDERBART!
Och orka bry sig om dig!?? :O


Försöker och försöker men det verkar ju bara bli fel iaf..
Jag vill iaf känna att jag existerar ibland iaf.


Östersund imorrn.
skönt att komma ifrån lite från skola och folk över dagen.
Kvällen hoppas vi kommer bli grym!

God natt.

Onsdag

Var ett tag sen jag skrev här nu.. Har ju varit ute och farit och sen har jag varit alldeles för trött för att sätta mig och skriva nå vettigt.

helgen var väl helt okej, ville mest tillbaka till ström hela tiden. Men det hade ju sina anledningar. PINSAMT MÄNNISKA! Tur att vi bara var borta över helgen. Var mest irriterad och på dåligt humör. Men hade även väldigt kul också :)

Idag var skolan riktigt seg! Spanska = blä! det finns seriöst inge tråkigare!!! Och på naturen tittade vi på nån nazist film, as dålig!! Och på idrotten hade vi dans, det var faktiskt lite kul ;) jag dansade med jocke och lämnade över fredrik till serena istället ;) haha.

Nu har jag varit duktig att starta några tvättmaskiner. Ska börja skriva mitt tal som jag ska ha imorrn på svenska nationella.. yes jag är duktig att vara ute i tid ;) Ska snart kila bort till telefon och ringa och höra lite om tider i stan på fredag.


Det spelar ingen roll hur jag än gör för det blir ju fan fel iaf! 
Känner mig så fruktansvärt bortglömd ibland. Visst jag kanske är lite töntig nu men det är så jag känner!

Jag har alltid haft svårt att kombinera pojkvän och vänner. Men enligt mig själv sköter jag det bra! Men tydligen inte enligt andra? 

Det är ju så att jag umgås ju faktiskt med (oavsett kön) den/dem som frågar och visar att dem vill vara med mig.

palla skriva mer, ni fattar!

PLUGG!
Sen innebandy!! :D 
ciao.

Ta inget för givet!
  

Buss

Igår kväll åkte vi från Strömsund vid klockan 23.00 och vi kom fram till scandic hotell i Växjö vid 12.00 idag. Shit vad det är roligt att åka buss!!

Idag blir det bara soft.
Var och åt på donkan med vicky och johanna. 

Nu ska jag försöka plugga ikapp lite.
imorrn ska jag åka med in till Alvesta och titta när alla skjuter.
Jag skjuter inte förrän på Söndag.

TRÖTT.
ciao.

Saknar min älsk!!<3

Underbara härliga dag

Denna dag är BRA!
Vaknade imorse, älski gick då blev jag pigg. Jag hade sovmorgon så låg bara i sängen och tog det det lugnt tills jag bestämde mig att gå upp.

Jag känner mig riktigt vettig idag :)
Jag lämna in min praktikrapport, fixade en kopia till mitt körkortstillstånd (som mamma hittade igår :D ), fixat min frånvaro som tydligen var på skolk istället för ledig förra veckan, hämtat ut mitt abonnemang från halebop (fast vet inte när det kan börjas användas), fixat resmat till ikväll,inatt och imorrn bitti, varit på banken och fixat lite med pengar och det bästa av allt, jag hitta mitt legitimation!! :D i plånboken!! xD

Bra dag. Jag glömde bara att köpa en triss lott ^^)

Träffade Per anders idag också! :D han bjöd på cola! han ser man inte varje dag! :D

Och nu ska jag springa iväg på körskolan, önska mig lycka till på min första lektion! jag är as nervös! xD

Sen blir det brådis där ifrån till sporthallen. Men det är inte så noga! :)

Ikväll blire packa och träffa älski!<3

ciao.

Hakuna Matata

Ja idag ska jag börja mitt inlägg som alla andra dagar denna vecka.. shiiit vad segt det är att komma upp på morgonen och nu är jag sjukt trött.

men solen skiner ute :D vårkänslor! Förutom dom höga snöhögarna som är överallt.. kommer ju fasiken bli översvämmning när all snö smälter.. men som sagt solen skiner :D :D

Idag har jag bara haft spanska. Sen var vi och kollade på estet 3ornas musikal, lejonkungen! Den var skapligt iaf.. hade kunnat varit mycket bättre.. och mycket bättre ljud!! 

Igår gick allt skit! Det har inte blivit bättre idag heller :(
Mitt körkortstillstånd är spårlöst borta, mitt legitimation är borttappat, halebop har 2 minus poäng, min extra telefon funkar inte.. skulle kunna fortsätta länge.. har ont i halsen också. och jag MÅSTE städa nu så jag kan samla ihop mina kläder och tvätta för imorrn ska jag ut och åka igen och innan dess måste jag göra tusen saker! stress stress!

Ska gå en promenad i det fina vädret sen iaf :) men nu ska jag göra något åt mitt rum!

pusshej.

Underbara dag

Imorse var det segt som vanligt att ta sig upp ur sängen.. USCH! Tog mig iaf iväg till skolan med beccis och serena :D

Väl i skolan hade jag bara en vettig lektion och det var matte och där gjorde jag ett helt tal, otroligt! Annars hade vi vikarie eller ingen lärare alls på dom andra lektionerna :p Och lycka till att få in 29 elever i en datasal med 16 datorer? näee just det då gick jag och serena runt och flumma istället. Vi satt inte still en sekund sen gick vi på byn en sväng och inne på bomiljö va vi inte tysta en sekund, hahah det var helt otroligt vad vi babblade på där inne xD En skön skoldag iaf :)

Sen ner på skytteträning.. haha. I början gick det väl ganska okej.. Fastän jag och vicky mest var oseriösa. Sen Tränade vi final igen.. haha Louise jag sköt nästan sämre än dig i lördags xD men men det var en kul träning iaf :) Sen fys, innebandy och badminton. Innebandyn var faktiskt skittrist!! :/ Men badmintonen var flumm och rolig xD Jag och lotten spelade mot hanna och vicky och vi förlora alla 3 gånger xD men kul som fan hade vi, ojojo ;)

Det var tacooooos på sörgård idag, sen gooo saften sen fick vi även paj och vaniljsåååås. MUMS! :D

Nu sitter jag här intorkad i svett.. Ska snart hoppa in i duschen!

En allmän fråga. 
vad är viktigast i ett förhållande?
- Vänskapen
- Sexlivet
- Hur man trivs med varandra
- Ärlighet
- Bry sig om varandra
- Pussarna och kramarna
- Något annat?
svara! :D

Näe nu måste jag in i duschen.. Klockan är mycket, det betyder att jag antagligen får duscharna för mig själv, höhö! :D

ciao.

Strömsund

Igår blev det flyget från stockholm till Östersund. Fy f*n vad min väskor var tunga!! Och väl i Östersund fick jag vänta på bussen i 3 timmar.. Tur att man hade dator med filmer ;) Och efter 1 timme typ kom Jocke med bussen från Mora och gjorde mig sällskap :)

När vi kom till Ström fick vi skjuts av fredrik och hans mamma upp till sörgård, TACK. Det var snällt annars hade jag nog utbristit många svordomar gåendes med den där förbannade packningen!!

Kvällen blev lugn med film och mys med Fredrik.

Imorse var jag inte alls sugen på att gå upp.. men tog sällskap med serena och Fredrik till skolan :) Och började dagen med dö spanska! Fast som vanligt gjorde vi inge vettigt.. 

Nu är jag redan skolless. det är nå fruktansvärt jobbigt att gå i skolan :/ Men men går ju bara 4 dagar denna vecka iaf :) Sen fick jag iaf släpa ner mina skyttegrejer till skyttehallen, rena styrkepasset.puh. Första riktiga träningen på 3 veckor det var skönt! Vi tränade finaler och särskjutning om ni ville veta, det var roligt! :)

Nu, eller ja vid 4 hade jag tänkt börja plugga.. går faktiskt inge bra.. Innan jag gör nå vettigt vid datorn måste jag alltid titta bdb och läsa mina bloggar.. Det tog sin tid plus att simon kom och störde mig 2 ggr xD Men det var bara trevligt, förutom att han skrämde skiten ur mig när han kom utanför mitt fönster!! :p

Får väl se om det blir nå pluggande nu.. Fredrik kommer snart iaf (:
puss.

Funderar på att byta design.. fast det får bli när högen med skolarbete har minskat!
Förresten, jag har börjat lyssna på kent! :o

Idag

Igår var jag och Christer på Klaras :) Det var roligt, hade säkert varit roligare om jag hade känt någon x) Men jag följde efter som en svans med christer och hans vänner som var där :) hehe. Den enda jag kände var Kalle så han var man ju tvungen att säga hej till :) 

Imorse var det upp och hoppa :) jag tror jag börjar bli van att vara ute och dricka sen gå upp tidigt dagen efter för att skjuta ;) dålig vana kanske.. Jag fick övningsköra till Eskilstuna, Christer var livrädd! xD Mohahah! jag med men ändå.. haha det var skoj iaf :) 

I Eskilstuna i skyttehallen var lilla sportspegeln men dom filma bara små barnen ;) I skyttehallen var även LOUISE! :D <3 sen massa annat trevligt folk också :)

Skyttet idag gick BAJS. eller ja det gick faktiskt väldigt bra förutom att jag sabba massa mitt i.. men men 7a av 15 av sverige (som valt att vara med) är ju inte sååå dåligt ;) Men Louise gick till final :) Men finalen ska vi inte prata om för då skäms Louise, men det skulle jag också göra ;)

I veckan ska jag träna som bara den för på Lördag är det Junior SM och det skulle vara riktigt skoj att skjuta bra då! :D

Om lite mer än 17 timmar är jag i ström igen ;) då ska jag bara mysa med fredrik hela kvällen!! <3

Jag tror jag ligger liiite efter i skolan.. Måste verkligen plugga på tåget imorrn annars är jag nog dödens i veckan.. antar att jag måste vara ledig på fredag så lärarna kommer nog bli överlyckliga! :D NOT!

Snart ska jag äta MEGA RÄKOR!! :D med vitlök och grejs.. Det blir nog MUMMA :D Sa jag att jag är i stockholm? Jo jag är här iaf :p mitt andra hem typ xD jag har MÅNGA hem :D

ciao.

hoppas det inte är mig du menar. Eller hoppa kanske ;) jag njuter.

JAHA...

Emelie, jag fattar varför bussarna hade flaggor idag!! Det är viktorias namnsdag!! Det är antagligen den anledningen jag tror.. Bara för att hon är kronprinsessa!!

Jag vill ha flaggor på alla bussar när jag har namnsdag också!!!

God natt! :)

Helt slut

Känns som jag sprungit fram och tillbaka och runt över hela stan idag. Usch vad jag är trött i kroppen nu och jag luktar spya! ;D

Emelie kom hem till min syster för hon fick skjuts av min bror så jag slapp gå och möta henne (Y) hehe det hade inte gjort nå men hon slapp ju att vänta nu :p Vi klädde på oss och krångla ur barnvagnen ur källaren sen började vårat äventyr ;)

Vi började på kicks för emelie är kär i en parfym där och hon var ju tvungen att lukta gott när hon senare skulle möta en pojk för första gången, vi gick även dit en gång till senare men av annan anledning.. Sen åt vi mat och fika på mcdonalds, det gick bra i 1 timme kanske :) Ella var snäll och tyst och åt sin risi frutti.. Sen hade jag henne i knäet ett tag då fick hon för sig att spy den stackaren :( hon har inte behållt maten på ett dygn nu.. Men både hon och jag blev mysiga med spya ÖVERALLT. jag höll på att spy själv xD men jag klara det!! :) Så efter mcdonalds besöket blev det kicks igen med massa parfym men emelie ville inte gå nära oss ändå för vi luktade tydligen fortfarande spya! xD

Sen gick vi mest runt och fördrev tiden och väntade på Magnus skulle komma från Strömsund. Tillslut ringde han men då var ju problemet att vi skulle hitta varandra xD vi fick gå en lång bit och försöka gissa oss till vad det var han såg och han förklara ju så bra också xD men vi hittade varandra tillslut! Så emelie åkte med han hem till henne och jag och Ella gick hem till mig! :)

Nu är jag som sagt trött! jag orkade inte ens åka ut och övningsköra..
Imorrn blire full fart, min sista dag hemma. Packa,städa,tvätta,plugga och massa små fix...
snart!! <3

Torsdag

Ja fan det, det är torsdag idag nu försvinner dagarna i en väldans hastighet! :) fast det är massa saker jag inte hunnit att göra.. men men ;)

Va uppe tidigt idag men försov mig 1 timme ändå xD men jag var sen ute på stan och sökte sommarjobb på 2 ställen. HoppasHoppas!! :)

Nu ska jag nog klä på mig och ut igen, denna gång hem till min syster. Ska vara barnvakt. Sen ska jag gå ut igen när emelie kommer in till stan :) Det blir nog trevligt. :)

Lite småkyligt ute..

3 ensamma nätter kvar!<3
3 månader idag med älsklingspojken!<3

pusshej.

bruuuum

haha det gåååår så bra för mig att köra.. Fick kärringstopp 2 ggr idag ute bland andra bilister så jag skämdes och skratta ihjäl mig i bilen och blev stressad som en galning! xD haha.


Åkte ut till slätten och var på årsmöte med skyttet. Trist :p men hade ju christer där iaf :D


Har inge mer vettigt att skriva.
Imorrn kommer emelie, vi ska vara barnvakt :) hihi.

God natt!
<3

Onsdag

ojoj vad dagarna gått fort nu då.. Onsdag? shit har miljoner av saker att göra innan jag kommer tillbaka till skolan nästa vecka.. Så idag blire nog inge onödigt sittande vid datorn endast plugg!! Sen måste jag ut och röra mig annars blire så jobbigt att sitta inne hela dagen.

Igår övningskörde jag iaf :) läskigt att byta bil sådär, dagen innan körde jag ju automat och igår manuell.. Jag började med typ 1000 kärringstopp xD haha. Sen kom jag på hur jag skulle göra då gick det kanon! :D Då fick jag bara kärringstopp en gång i en korsning, jag vet inte om det var jag eller mamma som var räddast haha xD Sen körde jag runt på en parkering och då tyckte mamma jag körde för nära en stolpe så hon blev rädd och skrek rätt ut och jag blev rädd för att hon skrek så jag var tvungen att stanna bilen och skratta/gråta klart haha ;D Ikväll blire nog mer äventyr! :)

Idag då.. Jo som sagt plugg! Lite torrträning med geväret. Ut och gå en promenad.

Jag börjar med frukost sen klä på mig.
ciao. ha en bra dag! :)

Ändrade planer

Inge Emelie ikväll :( Mamma behövde inte jobba ikväll..

Får väl se om vi åker ut och övningskör iaf, kanske åker ut till glanshammar och skjuter lite :) 

SLUTA SNÖA!! :|
jag vill inte ha snö, jag vill ha sol och värme. GIVE ME!

Jag längtar till Fredag, då blire utgång :) På Klaras med christer haha det kan inte bli bättre, tokskoj kommer det nog bli! ;D Fast jag kan inte vara ute så länge för ska upp skapligt tidigt på lördag för att tävla men ändå :) taggatagga.

ska försöka att göra nå vettigt vid datorn nu, PLUGG! trist.
ciao.

God morgon

Idag sov jag länge, det var skönt! :) enda tills jag vakna av massa sms, folk som går i skolan och inte förstår att jag sover. höhö ;)

Fast det gjorde inge att jag vakna för jag drömde nå skitkonstigt. Jag och många av mina kompisar hamna i fängelse fast jag hann bara vara där en kväll innan jag vakna. Men allt var hel skumt xD Vi hade jätte roligt minns jag ;D

Idag ska jag ta det lugnt tills mamma slutar sen ska jag övningsköra hem till emelie, läskigt! Sen ska jag vara där tills mamma jobbat klart sitt andra jobb :p annars händer det nog inge mer spännande i mitt liv denna dag.

5 dagar.
ciao.
<3

Släppa taget

Skadeglädje*

Slaget är vunnet. Du är så långt ner man kan komma! Ditt eget fel, bara dig själv att skylla! HAHA. 

God natt, suckers!!

Nu har FF några andra uppdrag att genomföra ; )

stadskörning

När mamma kom hem så åkte vi till linde och beställde mjukis overaller ;) Vi hade ju inte behövt åkt dit men vi hade ändå inget att göra xD

När vi kom tillbaka till stan så tyckte mamma jag skulle köra men jag tyckte det kändes onödigt i och med att vi kör automat just nu.. Men jag körde ändå det var soft :) Åkte lite landsväg sen fick jag köra tillbaka hem genom stan. COOLT :D mamma var rädd xD Vi var ute och körde i 2 timmar, grett!

Förlåt för att jag är sur, men jag orkar inte vara gla på dig just nu!!

God natt! 
puss<3

Ny vecka

Haha sitter här och njuter och har det gött när alla andra är i skolan och tråkar ;)

Ett rykte kom, jag tog reda på sanningen. Känns det bättre nu? javisst, ryktet stämde ju men kunde tolkas på olika sätt. Jag litar på dig men det kändes ändå så jobbigt.. Att allt skulle hållas så hemligt, jag hade hellre velat höra det från dig än av någon annan... Trodde faktiskt lite bättre saker om dig, men alla kan göra fel. Men jag är ju som jag är och släpper inte saker på engång så jag kommer nog ha det här i huvuder under hela våran tid eller iaf ett bra tag framåt. 

Var ute och sprang nyss och javisst snön hade försvunnit, i alla fall från asfalten.. I spåret där jag sprang var det slask, is och snö så jag gick runt istället för det blev inte ens kul att springa... Men var ute och rörde mig i en timme, skönt! :)

Jag tittade på beck igår, sen läste jag samtidigt aftonbladet.. Mina tankar hamnade då till slut, hur kan man mörda en människa? den tanken för mig är ju helt ofattbar.. HUA! Tänk er tanken att ha dödat en person, för det första har en person dött sen har du även förstört för personens nära och kära.. hemskt! Sen leva vidare med den tanken! läskigt, ja det finns människor till allt! :s

HAHA, nu tittar jag på ellens show på 5an xD dom lekte havet stormar, ni vet man har stolar så ska man sätta sig när musiken tar slut sen tar man bort en stol hela tiden och man åker ut om man inte hinner sätta sig på en stol.. haha men det roliga var att dem körde med ögonbindel xD hahah det var nå otroligt roligt!! Det gjorde en bra start på dagen för mig ;D

Väldigt blandade ämnen i detta inlägg mäkte jag, men men ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen sen blire träning.
Ikväll ska jag nog till linde.. Kanske övningköra lite också, kan behövas :)

pusshej

tack vare igår längtar jag inte lika mycket till Strömsund längre. Blev påmind vilka idioter som finns där uppe! Men jag kom även nämre en gammal vän igår, tack<3

Vädergudarna

hm på tal om ödet i mitt förra inlägg...

Innan jag och mamma åkte från stockholm sa jag att imorrn ska jag ut och springa för det var så länge sen.. Sen pratade vi vidare lite.. Men i slutet la jag till "ja men det kommer säker tok snöa inatt bara för att jag har bestämt mig för att gå ut och springa" 

SKIT KUL, vi åkte och efter ett tag började det regna och när vi närmade oss örebro började det snöa!!! Så nu är det ju vitt och blött och ap slaskigt ute.

Jag är inte vän med vädergudarna.. men jag kan ju prova med en grej " åh det kanske regnar bort all snö under natten och imorrn skiner solen så jag kan springa ändå utan att bli dyngsur" HoppasHoppas*

Ja som ni förstår så är jag hemma nu iaf :) Och mamma lagar mat, så jag får lite matlådor under veckan så jag överlever och slipper göra maten själv ;) höhö!

pusshej. <3

Ödet

Ja mina närmaste vet ju att jag är lite av en ödets människa :p Jo jag tror på ödet och har ibland lite skumma saker för mig ;)

Idag kom jag på att enligt ett visst mönster så kommer någon som står mig nära att dö någon gång under april.. Hoppas mina ödet känslor har fel! Känns lite dumt att skriva detta men det är så det känns, det har ju varit någon varje år nu.. <3

Det känns skönt att alla andra klagar på att dem ska till skolan imorrn, jag ska sova till klockan 11, MINST ;) Sen ska jag sätta igång med lite träning jag har varit liiiiite för lat av mig dem senaste veckorna.. :p

PUSS!

Söndag

Jaha och då var denna helg över och om en vecka är jag förhoppningsvis i strömsund igen :D

Var ute och gick en promenad efter frukosten sen stannade vi och fikade inne i gröna huset! :)

Ska åka hem efter vi ätit mat vid 3 typ typ.. Så åker väl 4-5 någongång så är nog hemma typ 7! :p ikväll ska jag nog bara slappa framför tvn, det finns ju faktiskt ganska mycket bra att se på ikväll :)

Har varit ganska trevlig helg i storstaden men ska bli skönt att åka hem nu och få sova i sin säng och få göra vad man vill osv, ni förstår ;)

Nu vet jag inge mer vettigt att skriva, ha en skön söndag mina vänner! :)
ciao.
<3

onödigt

Fråga inte om du ändå inte lyssnar tack för den!!

Har så jäklans ont i huvudet och vill sova... TYST och MÖRKT!!!

Så kommer han och är snäll och frågar om vi ska se på film.. ja ba näääe jag orkar verkligen inte. Okej. 2 sekunder senare sätter han igång filmen iaf!!! Och jag måste ju vara vaken tills dom lägger sig för jag ska ju sova i soffan!

Ta mig härifrån. Snälla.
Jag saknar mina vanligt omgivningar.

Gråter invändigt. Håller i. Det bidrar tyvärr till mer ont i huvudet... men hur skulle det se ut om jag skulle sitta här och böla?? Tror jag går och lägger mig någonstans.. Hallmattan toaletten var som helst!!!

God natt. ha en trevligare lördag kväll än mig!!!

Inte sur!! bara ONT I HUVUD HELVETET!!
osocialare än mig får man nog leta efter!

Utmaning

Hade blivit utmanad av emelie, dryyyyygt!! :p men var duktig och gjorde den ändå.. men i och med att jag kopierade den så den blev svart text på min sida så syns det inte så då blev det bara koskit av allt!! men emelie, jag gjorde den!! :D

Har ätit hummer för första gången idag, det var gott :)
Och färjestad vann över brynas, jag glad mamma mindre glad ^^) hihi.

Fortfarande ont i huvudet..
men ska nog gå och vara social med dom andra nu..

God natt people.
imorrn blire hem till Örebro igen.

<3

Gävle

klockan 7 en lördags morgon är det inte så värst mycket trafik i stockholm faktiskt ^^) nu vet ni det!

Varit i Gävle hela dagen och skjutit, det gick väl så där men men nu måste jag ladda upp och träna inför nästa helg! :) Shit vad kul det skulle vara att placera sig högt på lördag!! Riksfinal skyttiadien, wihoo! :)

Träffade mats hanna och niklas i Gävle, liten skyttegyms samling. höhö! ;)

Jag är fast!! i att shoppa! det är en drog! Jag köpte min efterlängtade skinn jacka idag, så jag har letat.. Letade efter en snygg och billig!! och jag har den nu!! :D Grett! Sen har jag köpt massa färgglada plag :o wohoo Rebecha i rosa och rött ojojo nu händer det grejer!! :D

nu dunkar det med jämn mellanrum i mitt huvud.. hata huvudverk!! Har tagit mina tabletter iaf så dem börjar väl förhoppningsvis verka snart.. 

Ska nog börja fixa mig lite, vi ska ut och äta på restaurang inne i Stockholm! myyyyys!
ha en trevlig lördag kväll :D

pusshej<3

saknar

Det känns TOMT.
Så tomt att inte fått ha träffat dom man lever med dygnet runt annars.. Snart gått 2 veckor utan mina favoriter.. 2 veckor kanske du tänker.. det är ju inte så farligt!! Jooo, är man van att träffas nästan dygnet runt så känns det väldigt tomt nu kan jag säga!! och det är mer än 1 vecka kvar!!!!

15 mars är jag hemma igen.. Strömsund!

Saknar min pojk.. Så tråkigt att sova ensam när man är van att ha någon bredvid sig.

Det är nästan så jag gråter en skvätt.. det är sant. 
Jag saknar er!<3

Puss på er.
<3

Stockholm

Japp leker storstadstjej hela helgen nu :p 

Igår på förläsningen med jonas jacobsson hade jag mycket trevligt, antagligen dem andra som var där också :) Det ballaste var iaf att få hålla i en OS guld medalj.. jag tyckte det var hur coolt som helst! :)

Idag har jag varit i knivsta och shoppat.. hehe skoj! :D fynda lite grann! :)

Känner mig mest trött och seg nu och inte på humör för att skriva..

Jag vill upp till ström igen.. In i rutinerna..

ha det bra mina vänner! :)
ciao.

SAKNAR, så det gör ont! <3<3<3

Torsdag

Funderar på om våran tvättmaskin lyfter och flyger iväg snart, det låter som det iaf. hehe det skakar nästan i väggarna.. Men det betyder att den snart är klar och att jag måste gå och hänga tråk tvätt...

Det är inte lätt att få tag i halkbana personal i Östersund.. har ringt 500ggr men upptaget hela tiden. Så nu skickade jag ett mail, det läser dem väl förr eller senare ;)

Ja som sagt så ska jag snart gå och hänga tvätt sen kanske få på mig lite kläder.. Jag vet inte riktigt när christer kommer men jag behöver ju inte se ut som en trollunge då iaf :p Sen ska jag hinna packa lite och så.

Klockan 6 ikväll ska vi vara i eskilstuna på föreläsning med Jonas jacobsson (os medaljör skytte) och det kan bli riktigt spännande :) Efter det åker jag och mamma vidare till huvudstaden hem till Ari.. Så imorrn blire nog lite shopping och på lördag åker vi en sväng till Gävle för att skjuta sen skulle vi äta på någon resaurang i stockholm.. och på söndag åker vi hem tror jag :p

Får väl se om jag kan hitta någon dator under helgen annars blir det nog lite dött här...

<33

Män som hatar kvinnor

Såg den på bio ikväll, jag tyckte den var helt okej :D Jag skuttade upp ur stolen en gång för jag blev så jäklans rädd xD  haha annars för det mesta var den spännande och lite sorglig :')

Gå inte på bio och va kissnödig och ha migrän. Allt blir så mycket jobbigare då ;)

ska nog lämna datorn nu ett tag, mitt huvud blir nog lite gladara då.
God natt

sola

HAHA xD Jag glömde stänga av ansiktskanonen så jag brände mig lite i ansikten men det värsta är att jag sola med såna där grejer man lägger på ögonen som skyddar... det vill säga att jag typ nu är kritvit runt ögonen och ser ut som en panda! xD

dessutom snodde maskin grejen 10 kr!!!

nu blir det duschen för pandan!!!

Äntligen

Idag var första dagen sen jag kommit hem då jag fick sova hur länge jag ville :) sov bara till halv 10 men var pigg när jag vakna så det tydligen tillräckligt! :) Fast jag var lite seg så jag satte på en film och låg och tog det lugnt och tittade på den.

Nu har jag fått i mig lite frukost och sitter och slö tittar på tv. Ska kolla om jag har lite pengar löst för då ska jag nog ner och sola innan jag hoppar in i duschen :)

Min dag ser faktiskt inte så spännande ut.. Ska nog ta tag i lite pluggande så jag får det överstökat och sen kanske plocka undan lite här hemma, jaa det syns ganska väl att jag är hemma ;)

Ikväll ska jag gå på bio med massa folk :) Män som hatar kvinnor, den verkar faktiskt väldigt bra :)

pusshej.

sant

Känner du dig bekymmersfri? Så där att du är helt lycklig och livet bara rullar på? Ta det lugnt det kommer nya problem och bekymmer.. igen och igen och igen var inte orolig. Det tar aldrig slut.

Så, lev för den lyckan du har idag! Morgon dagen är inte likadan!

:D

händelserik dag

För att fördriva tiden så klockan skulle bli 13.00 och jag skulle till tandläkaren så gick jag en liten promenad i Nora ;) Kände mig gammal och gick runt där och tänkte på minnen xD Men det bästa av allt på promenaden var att jag träffa Anders Carlberg! Bland mina bästa lärare jag haft :D Det bästa va ju även att han kände igen mig ;D

Efter tandläkaren gick jag och fika på da capo för att vänta på att bussen skulle gå hem.

När jag kom in till Örebro igen tänkte jag gå och hämta ut biobiljetter tills imorrn men bion var stängd så jag gick en liten omväg helt i onödan, kanske.. hehe. På järntorget träffade jag en journalist som frågade om hon fick intervjuva mig :p visst visst! frågan var om Victoria var min förbild. Sen tog hon en bild på mig med. YES osminkat och skit snygg!! Så håll koll skräckbilden kommer väl i nerikes allehanda under veckan! :p

Haha, Min syster ringde mig nyss och det första hon sa va; jag hatar dig! jaha tack :D haha. Hon hade tydligen också varit i Nora idag och då hade hon hälsat på en av mammas kompisar och så hade dom börjat prata.. Grejen var att denna vän trodde att min syster var JAG! xD haha. gud vad jag skratta när hon berätta det!! Min syster var inte lika glad.. i och med att hon är 7 år äldre än mig men ser tydligen ut som 18 ;) hehe det var nog det roligaste idag :D

Nu ska jag nog gå och fixa tvätten som jag lovat min mamma att göra!
ciao

God morgon

Sitter här i endast tshirt och trosor.. Ska nog försöka få på mig lite mer kläder och få i mig lite mat sen ska jag borsta tänderna jätta noga så min tandläkare blir glad, höhö ;)

Louise! jag är inge stark alls!! men jag kämpar!! :)

Jag vill ju va som duuuu, jag vill se ut som duu, gå som du, duuuuUuuuu! Det vill jag nuuuu ett djur som jaaaag! Det lärs sig bra att bliii en männiiiskaa!!
SUCK!! Det finns människor till allt^^

Nu måste jag skynda mig. 
pusshej

Måndag? ja det är det visst

Nej förlåt louise, jag var inte lika stark som jag trodde. Men bara lite! ^^)

Upp och hoppa tidigt idag igen, har inte fått sovit ut en enda dag sen jag kommit hem :p Emelie ringde när hon var klar hos tandis det var meningen att jag redan skulle vara på stan då men jag hade precis fått i mig frukost då.. Så vi bestämde att hon skulle möta mig, hon kom långt hehe och jag hann bara komma till andra sidan gatan xD Jag är bara seg ibland!! 

Sen har jag då spenderat dagen på staden med shopping och mat och fika.. eller ja jag fika 2 ggr xD Köpte ny piercing så nu har jag inge spjut längre, wioho!! ;D Och vi gick på toa på java och när vi var där nere började dom banka och tyckte vi var sega :p Emelie böt då kläder och jag böt piercing och när vi kom ut var den en lång kö med sura människor! xD hehe.

Och när man tror att våren anländer vad händer? Jo det börjar TOKSNÖA!! ahu.

Följde med mamma och bror till vägverket för bror skulle skriva upp, och han klara det. grattis till han! Fick träffa lille william också, sötis! När jag ändå var på vägverket så fixade jag uppkörning och skrivnings tid xD mamma tycker jag är lite väl optimist men jag tror fortfarande på att jag är naturbegåvning ;) Så nu ska jag bara fixa halk tid upp i östersund sen är jag snart nära mitt körkort! ;D

Imorrn är en onödig dag! Bara för att jag inte bytit tandläkar grejs efter jag flyttat till örebro så måste jag åka till tandläkarn i nora imorrn. Kul att bara åka fram och tillbaka! 

Skulle även ha åkt och skjutit i linde imorrn men mamma var tvungen att jobba.

ciao.

1 mars

Upp och hoppa klockan 8 imorse, visserligen väckte mamma mig halv men men. Sen kom christer och vi begav oss till Filipstad för skyttetävling.

Det gick bra, kom 2a och det var hanna den jäveln som knep första platsen fast vi hade samma poäng :p Annars har jag inte så mycket mer att skriva för jag har bara suttit och väntat på bättre tider i en skyttehall eller ja i en skola EXAKT hela dagen.

Imorrn kommer emelie in till mig, tror jag? :)
Sen ska jag till vägverket och kolla lite saker..

trodde jag hade pratat färdig med dig nu!!!
påminner mig själv, NEJ NEJ ALDRIG MER!
va stark rebecha, kämpa!!!

ciao.

RSS 2.0