Dan före dopparedan

På något sätt somna jag hos Fredrik igår, hmm undra hur jag kunde hamna där bara sådär. Men sånt händer ;) Så imorse kom jag hem vid 7 för han börjar sin praktik då så då gick jag och la mig och sov 1 timme till för jag hade ju även sovmorgon.

Imorgon fyller jag 18, wihoo! ;)

Kommer inte på nå mer vettigt att skriva.
Jo jag fick nyss träffa p-a :) det var länge sen.

pusshej!

hoppas hoppas kontraktet hinner komma!!

Onsdag

tjoho, det är redan onsdag.. Eller näe onsdagen är slut! Snart är det fredag :D

Imorse bestämde jag mig för en osminkad skoldag, hm helt fel fel dag!! Emma och jag gjorde infofilm om samhälle programmet! (y) Bra timing. Den filmen kommer bara visas på youtube... Men mitt fula jag syns bara en gång och det räcker!!

Så idag hade jag egentligen ingen lektion :) 
Efter filmgrejset gick jag hem och sov en timme! :)

Tycker jag sover hur mycket som helst men är ändå trött hela tiden :/

Och idag har jag och louise beställt vårat projekt (y) Så snart blir vi lite fattiga men det är det värt ;) Hur kul som helst! :)

Min sjukling som var mycket friskare idag kom och såg film med mig och louise och nyss åkte han hem :/ Kommer nog inte träffa honom förrän på fredag.. kanske en snabb sväng imorrn! ;p underbarare får man leta efter<3

Snart 18 :)
Nu ska jag lägga in bilder från ungern på datorn..
pusshej

just det prov i geografi imorrn, jaja läser det när jag lägger mig :p

Trist

Första gången min far har skrivit något till mig som jag nästan fått tårar i ögonen. Jag visste ju vad som höll på att hända från skvaller av min lillebror. Jag känner mig delaktiv, detta förändrar ju saker och ting för mig med. Ni alla är ju min familj! Dom bästa lösningar är inte alltid dom roligaste. Jag tänker på min lillesyster och lillebror, måste vara jobbigt för dom! Och jag är 70 mil ifrån och kan inte bara komma och säga hej och visa mig. Skulle gärna vilja göra det.

Ge tid och berätta för dom du tycker om att dom betyder!
Saker och ting kan ändras fort.
puss på er mina vänner och min stora trasiga familj<3<3

Sverige

Landade i Sverige igår vid halv 9. Redan när planet lyfte från arlanda i torsdags så längtade jag redan hem, lite illa kanske. Men vi hade roligt i Ungern iaf :) Shoppade och blev fattig, skyttet gick bajs. Mest för att det var 500 grader varmt i hallen tror jag, puh! Helgen har varit en upplevelse iaf :) Alltid roligt att göra någe man inte brukar göra.. Men det känns som jag ligger efter med lite sömn så ska nog försöka sova ikapp lite.

Igår vid 18.00 när vi kom till strömsund så fixa jag och louise oss sen åkte vi hem till Fredrik och åt spagetti och köttfärssås ni ska bara veta vad det var efterlängtat!! Min kost i Ungern var nog inte den bästa, typ frallor och godis hela helgen!! (y) Det var även väldigt efterlängtat att träffa älsk också!<3

Igår kväll somna jag iaf skönt i min MJUKA säng!!!<3 Sängarna i Ungern va typ hm.. HÅRDA!! det var nog nästan skönare att sova på golvet ju. jaja härligt att vara hemma.

Imorse hann jag vara i skolan i 10 minuter innan jag var less. 

Idag har jag varit med flickorna och planerat lite, maskeradfesten är på lördag om jag inte redan skrivit det :p Jaja iaf vi skrev inbjudnings grejs och fixa regler. Sen lite annat som hör till ;)

Senare blev det mys och film med min sjukling!<3

Ska nog försöka slita mig nu! Har jobbat ikapp hela kvällen med att titta på bilder på bdb och läsa alla bloggar jag bevakar, är snart snart klar. Marcus kom ju även och störde mig i en timme nyss :p men det var trevligt ändå :)

God natt, imorrn är det onsdag! :)
<3

onsdag

Spelade innebandy med louise och dom 16 pojkarna tror jag det va ;) Och det var lika kul som vanligt ;) Men är rädd att jag får träningsvärk imorrn, men hoppas inte :p

Ikväll har jag varit i mitt andra hem med serena, louise, emelie, koffe, my, fredrik och marcus :) Vi åt kladdkaka och var allmänt flumm! ;) Det var en mysig kväll och pojkarna fick genomlida ett avsnitt av top model ;) tihi på dom!

imorrn, 08.00. byebye strömsund.
20.20, byebye arlanda
22.30, hej Ungern!

Min och emelies maskeradfest blir nog flyttad till den 31 jan. Det bir bra det med :)

Nu ska jag nog försöka sova, dessutom helt ensam för första gången sen torsdags :/ 
puss på er alla.
Sköt om er och visa att ni bryr er om era nära och kära!
ciao.

härligt!

Nu är skolan slut för denna vecka!!

På spanskan imorse hade vi vikarie och hon pratade bara engelska och spanska sen ett ord då och då blev på svenska så man fattade inte så mycket men det gick bra ändå ;p Vi lekte lekar och dansade och lärde oss siffrorna som man typ lärde sig för flera år sen!! xD så det var en dryg/rolig och annorlunda spanska lektion.

Jag blev nöjd över min prestation på natur provet iaf, blir ju minst G förhoppningsvis ;)

Min sista lektion var idrott, badminton. urkul jag och linnea var bra! :) ibland... xD haha. Det är farligt att spela badminton upptäckte jag även! men lektionen gick snabbt! :)

Var med louise på banken en sväng innan jag gick hem och satte in pengar, där träffade vi kjellis som skulle växla pengar åt oss inför resan imorrn. Det var nästan 100 000!!! vi tyckte vi skulle åka till hawaii istället för pengarna men vi tror inte alla andra skulle tycka om oss då ;p

Det ska bli nå fruktansvärt SKÖNT att åka bort härifrån!! Få vila hjärnan en runda.. jag kanske kan övertala min hjärna att glömma! men jag tror inte att det hjälper att åka härifrån men det kanske underlättar lite. I ungern ska jag ha KUL och inte fundera över allt runt omkring mig i riktiga livet. Jag ska ta semester från livet ett tag. GÖTT! ohh jag längtar till imorrn :D Sakna oss inte för mycket!! ;)

ciao.
du är den underbara, du är den jag väntat på så länge!<3

pluggplugg

Tänk att ibland kan man lära sig nå intressant när man sitter och pluggar :p Jag har legat och läst igenom pappret för första gången som vi ska ha prov på imorrn på naturen. Det handlar om nervsystemet och hjärnan och sånt. 

Och mitt eviga tjat om att ta bort minnen och känslor är nu löst!! Det är mellanhjärnan jag ska operera bort! :) för där sitter alla känslor!! Fast och andra sidan tyckte inte serena att det var någon bra idé för hon tyckte jag skulle ha vissa känslor kvar ;) 

Tänk att jag fick nå vettigt gjort ikväll, fast fredrik tvinga mig för han skulle gå hem om jag inte plugga så då var jag ju tvungen :p och det kanske var bra, får väl se hur provet går imorrn! :p

God natt.
imorrn, kort dag och sen innebandy! kan inte bli så mycket bättre! :)

sanningen

hej jag heter rebecha och jag blir aldrig nöjd! Usch det känns verkligen som att det hela tiden saknas något även fast jag redan har det bästa!!! 

usch! Jag hatar verkligen att jag är så lättirriterad! Ibland känns det som om att minsta lilla grej kan få min värld att rasa samman!! HUA. Jag kan inte vara normal någonstans! Jag vill fortfarande radera vissa saker i minnet, kommer det inte en sådan uppfinning snart?? 

GE MIG TORSDAG OCH UNGERN !
Åka bort, jag tänker inte svara på nåra sms (om telefon nu funkar) och jag ska inte sitta vi datorn! Härliga dagar kommer det bli, vara långt borta och slippa bry sig om små jävla skit saker!!!!

Låt mig vara, flytta härifrån eller nå! det är ditt fel!!!!

Längtar till bättre tider! jag vill framåt :)

Skönt att jag har dom bästa vännerna och bästa pojkvän, puss på er ni är mer värda än guld<3

2 skoldagar kvar

Imorse var det seeegt att komma upp ur sängen. Kanske inte så konstig när man hade en sådan mysig sak bredvid sig! ;)<3

Ikväll är det öppet hus i skolan så måste vara där 18.30 - 21.30 apdrygt! Men va fan lite gratis fika är ju aldrig fel, haha ;)

Jag tycker om förändringar så ska nog snart ge mig på en ny design. Men det får vänta till någon kväll efter att jag varit i ungern.

snacka om skrivtorka.. Har faktiskt inge vettigt alls att skriva ju!!

Snart fyller jag iaf 18!! Som jag har tjatat om i några dagar nu men ändå ;p

Bäst jag slutar skriva nu, lite plugg kanske.. 
pusshej.

helgen<3


Levt tillsammans med dessa hela helgen, känner mig crazy i huvudet men vem skulle inte göra det?
pusspåer<3

Söndag

Jag saknar dig redan fast jag träffade dig för mindre än en timme sen! <3

Idag har vi packat,lastat och packat upp! åhh det börjar kännas som ett hem i den nya lyan! jag och louise är lika glada som ägarna för vi bor ju alltid där serena bor! ;)

haha jag trodde jag hade tappat mina nycklar utanför serenas gamla lägenhet så jag och koffe åkte dit för att titta men hittade dom inte.. haha dom blev sen upphittade i bilen xD men vi kan ju säga att vi tycker det är kul att åka bil fram och tillbaka! den är ju grön iaf :p

Jag, louise, fredrik och anders var och badade idag också. Det var kallt tyckte jag och vi var inte så värst effektiva heller för jag låg mest och flöt runt på en madrass ;p Och våran bastu var helt off!! :/ så det var till och med kallt att basta! 

Efter badet gick vi hem till flickorna som hade hunnit kommit lite mer iordning. När vi kom in genom dörren stog emelie och stekte korv! fy fan vad gott det var, klockan var runt 8 ? och jag hade precis kommit på att jag inte hade ätit nå under hela dagen så det smakade ljuvligt gott, MUMS!

Sen fick vi skjuts hem av fredriks mamma och nu sitter jag här och kom på att jag glömde mitt skolarbete hos serena (y) 2 prov den här veckan, hur ska det gå..

Min sötpojk är på väg hit gåendes! Han är tokig han! <3

Ungern på torsdag!!! :D
och jag längtar tok mycket tills jag fyller 18! kom igen nu dagarna, susa förbi!!!

Jag är glad när mina vänner runt omkring mig är glada! :) <3

Lördagen

Igår kväll gick jag och louise hem till emelies och serenas nya lya ;) Tjoho, det kommer bli tok fint där snart! :) Vi var där ett tag och gjorde oss iordning och så. Sen gick vi till serres gamla och packa ihop lite saker som dom skulle hämta senare.

Resten av kvällen spenderade vi hos styve med massa folk! :) Det var trevligt faktiskt. Det var väldigt skrattretande till och med!! Men en kanon kväll hade jag i alla fall. Även fast den hade kunnat varit väldigt mycket bättre.

Klockan var väl strax efter tolv då jag louise och fredrik bestämde oss för att gå hem och sova, hade vi stannat kvar vet man ju aldrig vad som kunnat hända! Jag var så förbannat arg så jag visste inte vad jag skulle ta mig till!! ÅH!! Fast arg var vi nog alla 3...

Nu ska jag hoppa in i duschen sen hjälpa till att flytta serena, och beccis tror jag också skulle flytta in idag, jaja vi får väl se!

Mina närmaste är dom allra bästa!! <3
pusshej

jag kände inget när jag såg dig! äntligen!

Lördag

wiiiiiiiie, serena ringde nyss!! Hon och emelie och beccis ska flytta in i lägenheten ikväll!!! :D Jag är så glad för deras skull!!! :D Nya hänget blir nu på ringarna skulle jag tro! åh jag är så glad för deras skull!! :D :D

Jag och louise var nyss på gymmet, grymt skönt! fast kunde inte träna magen för jag har fortfarande träningsvärk sen sist xD Så nu ska jag väl försöka ta mig in i duschen sen kanske till serena och dom och hjälpa att flytta lite ;)

Igår hade vi filmkväll hos serena.. jag, louise, emelie och fredrik. det blev bara 2 filmer men xD Sen var jag louise och fredrik så trötta så vi gick hem och sov! :p

hoppas allting kommer kännas bättre snart..

På torsdag åker vi till ungern!!!! :D
Om 12 dagar fylller jag 18!! :D

Gla barn ^^)
pusshej!

Äntligen Fredag!

Skönt att denna vecka är slut nu! :)

Helgen blir det nog att vara hos serena och se film osv.. :)

Igår = Flopp!
Men det var skoj ett tag.

Känner mig inte på nå skrivhumör idag :p

Men jag och louise var med när serena och emelie tittade på en lägenhet idag, jag tror nog dom kommer ta den :) Och dom får kanske redan flytta in nästa vecka! Hur kul som helst! I så fall blir det maskeradfest och inflyttningsfest samtidigt den 30 januari! :D

Nu ska jag duscha och så.
pusshej

Flytta härifrån någongång då!!!! GAAAH!!!

det blir ju bara fel..

Känner mig så bortglömd ibland!

Idag var jag riktigt seriös på gymmet det kändes skönt :)

Känns inte som jag gjort nå vettigt alls idag, fördrev tiden i skolan på så skönt sätt som möjligt som vanligt. 

På kvällen var jag, louise, serena, rebekka, erika, sofie, emma och sen kom även moa hos Linnea och Jerry och åt tårta och såg på en gråt film :') Men det var trevligt. Grattis på 18års dagen i efterskott till Linnea! :)

Ikväll ska jag sova tidigt. 
kanske redan nu, tror jag ska jag göra det faktiskt jag ska bara läsa lite bloggar först!

God natt.

Minnen

Sitter på mitt rum, känns som jag är ensam på hela sörgård. Det är skönt :)

Jag lyssnar igenom massa låtar på en gammal spellista på datorn.
Jag kom fram till att vissa låtar påminner mig om då tiden och visa låtar berör mig ordentligt.
Jag har en speciell relation med massvis av låter. 
Här är några av "mina" låtar som får mig att tänka tillbaka. (Ibland kan det vara skönt att lyssna på dom men vissa dagar blir jag bara på dåligt humör av dom)

'Sofijah - du var så mkt
'Sommarpojkarna - lilla hjärtat
'Alla Anton och Affe låtar
'The corrs - everybody hurts
'Eamon - Fuck it
'Alicia keys - no one
'Celine dion - Its all coming back to me now
'Bon jove - its my life
'Akon - Lonely
'Alice cooper - poison
'Tom morley - My song for the world

Har ni också massa låtar som påminner er och berör?

Finns säker massa fler, men det var dom där jag kommer på  nu ;) Nu ska jag nog ta och skriva en engelsk berättelse eller plugga lite på spanskan. Får se vad det blir.

Senare blir det i alla fall gymmet ;)

ciao


Kärlek

Jag vill bara tala om att jag älskar mina vänner, gamla som nya! 
Vissa betyder lite mer än andra men ni ska veta att utan er hade jag inte varit den jag är idag!
Tack för att ni finns, tack för att jag får träffa er eller får prata med er varje dag!
<3<3

Stolt över mig själv

Nu är jag nästan klar med idrotten ( skulle lämnas in vecka 50 ) det känns skönt :) Sen är jag klar med en del av mina eviga engelska arbeten som skulle vara inlämnat före jul. Men 1 sak är bättre än ingenting så nu ska jag nog skicka den till min lärare på engång. Vad skönt allt känns när man tar tag i saker! :)

Och snart kommer fredrik, kanske ska se det som min belöning efter allt plugg ;)
Louise kommer nog snart också, undra vem som kommer först..
Jag tror louise :p

jag är lat

Japp så sant så, nå fruktansvärt lat jag är! Jag hoppas över fysen och går och äter istället och sätter mig vid datorn! Snacka om att ta ansvar! Not!  Men jag är så trött, sen ska jag faktiskt plugga.. snart..

Idag har det väl inte hänt nå mycket alls.. Skyttet gick faktiskt väldigt Okej! :)

Kom även på att dansken är skyldig mig 2 pizzor, det måste han ju åtgärda ;)

Som sagt så ska jag faktiskt plugga, så det här blev ett tråkigt och kort inlägg ^^)

Maskeradfest 30 januari!!
Vill du komma så hör av dig så får du veta mer, det kommer bli sjukt kul :)

Duktigt

Igår skulle jag gå och lägga mig tidigt.. Det gick väl så där, låg i alla fall i sängen halv 1 !! Men det straffar sig idag för nu är jag trött! + att jag är softisch klädd idag ;)

Sitter på ambassadörs utbildning nu, vi planerar för öppet hus som är på måndag kväll. Det är 1 timme kvar på lektionen och jag och emma är redan klara (y) Kanon! ;D Så får nog sluta tidigare men har ändå inge vettigt att göra så :p

Sen är det lunch och svenska! Efter det blir det skytte sen MAQ :D Ikväll ska jag nog plugga, roligt liv jag lever men jag måste verkligen jobba ikapp nu känner jag..

ciao.

Bra start

Bra jobbat rebecha bra jobbat!

Jag har brytit alla mina nyårslöften! (y) Kulkul! Men man kan väl inte koppla bort hjärnan? eller? jag blir ju galen! Nu tänker jag ju inte ens tillbaka på mina bekymmer utan på andras bekymmer!! Som om jag inte hade nog själv.. Måste jag vara så jävla nyfiken och snoka runt överallt, jag blir ju bara på dåligt humör!

Skärpning!

God natt igen!

Tiderna förändras..

Tog kontakt med en gammal vän igår över sms, frågade varför han hade slutat pratat så tvärt med mig i höstas.. I och med att vi verkligen pratade med varandra varje dag och pratade om allt mellan himmel och jord. En person jag aldrig har haft tråkigt med, tror inte man kan ha tråkigt med den killen! Men nu igår eller ja inatt, insåg jag att han var helt förändrad.. Så annorlunda! Synd. Och jag fick inte heller veta varför han slutade prata med mig.. Vi pratade konstant i nästan 1 år.. Varför ska allting förändras, jag vill leva kvar där jag en gång var!! Inte för att jag tror att du av alla människor läser det här men, jag saknar dig som vän min granne bertil!!

'Tänk aldrig tillbaka, lev framåt.

Skolan idag gick fort det är nästan så att jag inte minns att jag varit där! xD Men det var väl en vanlig skoldag skulle jag tro :) Jo jag hade ju en kanon redovisning med millen på samhället ;) sen skytte på det, gick väl okej!

Eftermiddagen pluggade jag :o Känner mig så duktig så :) Sen blev Louise fika sugen så då gick vi och handlade gott på konsum och gick sen till serena och emelie! :) Såg på film och så och hade det väldans trevligt! :)

När jag och louise gick till serena så höll hon ärligt talat på att ta livet av mig :') Det var länge sen jag fick mig ett så gott skratt, ujujuj.. haha xD Louise blev så rädd när det kom en cyklist bakom henne så hon skrek (högt) och då blev jag också rädd och börja skrika.. Hahha hon på cykeln trodde nog vi var dumma i huvuvdet!! xD Otroligt rolig händelse! :')

Idag ska jag lägga mig tidigt! :) Och klockan är nu 11 så då är det väl snart dax då..
God natt.

Jag saknar andrea! <3

Söndag

Inte blivit några inlägg under hela helgen, det har nog med att göra att jag skriver oftast bara blogg när jag sitter ensam. Den här helgen har det varit fullt upp :)

Fredag
Veckans jobbigaste dag gick faktiskt väldigt fort, det var en väldigt händelserik dag även! Sprang på mats i korridoren och trodde först att han skulle klaga på mig för att jag inte gjort omprovet i kemi men ikke, han sa att han hade räknat om mina poäng på provet och kom fram till att jag hade klara G så nu behöver jag inte göra omprov! :) Efter det gick jag på engelskan och skrev en a4 sida med engelsk text! Skapligt stolt över mig själv jag har nog aldrig skrivit så mycket på engelska i hela mitt liv xD Som sagt så gick skoldagen fort :) Och efter skolan städade jag lite och så sen var louise, fredrik och serena här och såg på film :)

Lördag
Vaknade med underbar bredvid mig. Vi gjorde oss i ordning och sen kom louise så åkte vi hem till Fredrik för att förbereda en skoter tur :) Det var riktigt roligt, första gången i hela mitt liv jag körde skoter! Vi grilla och hade det trevligt :) Sen kolla vi på film hos fredrik och åt tacos och hade ännu mer trevligt :) Framåt kvällen åkte vi in till ström igen och jag och louise gjorde oss i ordning och begav oss till serena för en mys kväll!  Även det var väldigt trevligt, vi gick även en sväng till styve och där var det dystert ett tag men sen spelade vi gh och så :p Vid 12 gick vi hem till serena och såg film så vi kom hem vid 2 eller nå :) Så det blev en riktig lång dag med mina bästa! <3



Söndag
Vaknade och var trött, låg och drog oss i sängen läääänge! Sen åkte fredrik hem så jag och louise kom på ett nytt hemligt projekt, jippi ;) Så nu vill vi ha 22 januari och åka till ungern! Eller egentligen vill vi åka därifrån men först måste vi ju åka dit ;p haha. Har även varit nere och tränat lite, gick väl inte alls bra men men :p Nu blir det plugg plugg plugg!

Pusshej.
18 dagar kvar!

Och du är så fruktansvärt omogen! vad har jag gjort dig?
skönt att känna att det finns dom är omognare än sig själv! ;)

illa

Skulle jag skriva rubriken med stor bokstav i början så skulle det se mongo ut om ni ville veta ;)

Efter att ha varit i skolan i 10 minuter kände jag redan hur jag längtade till lov, illa! haha genomled dagen i alla fall. Men började morgonen med att snooza (?) i en timme xD hur ska det gå imorrn då jag inte har sov morgon? det är bara att vänta och se ;)

Efter skolan så blev det årets första pass på gymmet ;) Blev bara löpbandet men det var härligt att få springa lite :)

Gick hem till serena med louise och åt våfflor med hon och emelie :) Vi hade grymt skoj iaf, sen kom även fredrik<3

En vanlig strömsunds dag kändes det som! :)

Och jag hoppas verkligen att det håller! Jag vill jag vill jag vill! Det är inte jag som ska förstöra i alla fall!

Imorrn är det fredag och veckans jobbigaste skoldag! Kanske överlever!

God natt!
Jag vill inte förlora dig<3

Strömsund

Då har man återvänt till strömsund och kylan och snön igen med blandade känslor..

Åkte buss från sävsjö igår kväll när allt var klart, igår var även dagen jag sköt som bäst så jag förbättrade mig för varje dag :) Jaja i alla fall så åkte vi buss i nästan 13 timmar innan vi var framme, strax runt halv 10 kom vi in på sörgård och det var riktigt gott med frukost :) Sen stannade jag hemma från skolan för det kändes onödigt att gå när jag ändå slutar klockan 12.. Nu är jag riktigt trött fast jag sovit nästan hela dagen :p

Framåt kvällen gick vi till emelie, jag, serena, fredrik och Louise :) Hon klippte serena så där fick man sitta och hålla sig vaken :) Sen blev det lite mys med fredrik på sörgård men nu har han åkt hem :/

Imorgon, skola! Ahu.. Fast har bara 2 lektioner och sovmorgon så ska väl inte klaga så jätte mycket ;)

Nej nu ska jag nog sova.
God natt.

Imorrn^^

Ja imorrn är det sista dagen i sävsjö och imorrn blir det vidare upp mot allvaret igen ;p

Swedish cup dag 2,
Idag gick det bättre än igår resultat mässigt, men det viktigaste var att det kändes jätte mycket bättre än igår :) Tabba mig rejält på dom 5 första skotten tyvärr, tappa 6p då!! Men annars blev jag skapligt nöjd! :) Gick bättre för dom flesta idag tror jag, patrik tog silver idag duktiga han! :)

Jag börjar få ångest för onsdagen för att börja skolan igen, usch ligger verkligen efter i massa :/ Men jag kan ju alltid berätta för min engelska lärare att jag umgåts med 1 och en halv amerikan i några dagar nu och fått lyssna på engelska.. Haha har jag tur så kanske jag slipper lämna in 2 uppsatser och en redovisning då (a) haha NOT!!!  Har även samhälles redovisning och en inlämnings uppgift i idrott att bli klar med innan denna vecka är slut, åh vad roligt det ska bli att börja i skolan igen!!!

Ikväll har jag ätit friterad annanas :)<3
Annanas är livet! :)

Jaja nu är jag trötttrött. Blir sova tidigt ikväll med, imorrn ska man ju försöka sova så mycker som möjligt på en buss! :p

Ciao!
SAKNAR<3

Måndag

Var tvungen att tänka till ordentligt vad det var för dag idag! Det är inte lätt alla gånger ;p

Inatt hade jag en betydligt mycket bättre dröm än igår :) Och jag somnade nästan på en gång när jag hade lagt mig! Sköönt!

Idag ska jag skjuta 14.15 tror jag det var, så imorse hade jag sovmorgon det var gött! :) Så ska väl åka bort till skyttehallen strax innan 1 skulle jag tro. Idag vill jag skjuta bra!! Hoppashoppas!

Imorgon bär det av uppåt^^

Sävsjö

Anlände till Sävsjö igår vid 13.00 ca om ni ville veta ;)

Igår gjorde vi inte så mycket alls, jag tränade ett tag och gjorde vapen och kläd kontroll inför tävlingsdagarna och så.. Gick och la mig tidigt i en iskall säng och låg vaken i typ 2 timmar för jag frös så mycket om fötterna, haha. Men tillslut somnade jag. Idag är det varmare på rummet så hoppas jag kan somna tidigare istället för att frysa ihjäl ;p

Idag, tävling dag1 swedish cup.
Klockan 11 startade jag idag, var piss nervös och mitt ena ben hade typ darr sjuka eller nå genom hela tävlingen! Inte lätt att försöka slappna av och stå still och skjuta när jag man skakar xD Det blev en typ katastrof! Tur att det är 2 dagar kvar med tävling! :) Känns inte som att det speciellt jätte bra för någon idag, men patrik var i final men kom 4a men han är min idol för det ;p

Det är kallt ute om ni inte själva har märkt det :s Jag fryser konstant dygnet runt. brr. Sugen på värme nu! Fast jag längtar till helgen för då blir det skoter med Louise och Fredrik! Då kan det få vara snö och lite kallt ;p

Jag drömde en läskig dröm inatt, tur att jag inte gör sånna val som jag gjorde i drömmen i verkligheten! HUA! Blev nästan rädd när jag vakna om drömmen verkligen var sann, men som sagt tur att det bara var en dröm och att den inte betyder något!

Om 3 dagar är jag uppe i strömsund igen! :D
det enda jag saknar egentligen är fredrik och serena och massa andra vänner<3 Även att få komma igång och träna ordentligt igen. Lovet är snart slut och jag känner redan att jag ligger efter med allt i skolan! :/ surt!

Nu tror jag att jag ska finilura lite på en ny design på bloggen.. Lite sugen, ja ni får väl se om det sker någon förändring här! :)

Puss och god natt!


2009

nytt år nya möjligheter som alla säger^


Nyårslöften;
- Ta körkort innan sommarlov
- Träna mer
- Sluta köpa små saker och godis!
- Glömma allt skit från 2008!! 2008

Hoppas jag håller i allt! :)

Emelie kom in till mig en sväng och hämtade lite grejer jag hade i handväskan sen helgen ;) Vi konstanterade väldigt mycket idag från helgen! haha! Sen har jag varit barnvakt åt Ella :)

Klockan är snart halv 9, ska åka hemifrån om typ 12 timmar. Jag har inte ens börjat packat, kanske för att jag inte ens vill åka? Men måste! Kommer tillbringa närmaste dagarna nere i Sävsjö på Swedish cup! Hoppas jag presterar lite bra iaf ;) Och på Tisdag natt mot onsdag kommer jag vara i Strömsund igen :D ...

Får träffa min Louise imorrn :D <3

ciao.

1 Januari

Grattis Hanna som fyller 18 år idag! :D


Denna dag påminner mig om 1 maj-08 haha, mår ungefär lika bra idag som då (y) Men igår dagen var KANON :D Jag, emelie och camilla träffades och åkte buss till fjugesta där vi förfesta med några flickor till, riktigt trevligt! ;) Sen tog vi bussen till Lanna där det var fest för fullt, urkul! ;D Runt halv tolv begav vi oss till bussen med folket och åkte in till örebro, det nya året firades på bussen ;) Väl inne så var det GRYMT mycket folk överallt! :D skojskojskoj, trevligaste mötet gjorde jag och emelie när vi gick mot resecentrum ;) haha! Helt Godkänd kväll :)<3

Idag har hela släkten varit här, det var väl helt okej.

Imorrn kommer emelie till mig :) sen ska jag vara barnvakt åt gullungen! ;D

Jag saknar massa i ström!!
Framför allt min fredrik! <3

pusshej

RSS 2.0