19.41

Har ingen aning om vad jag ska skriva här men känner ändå att jag måste skriva? :p

Imorse var det grymt segt att ta sig upp ur sängen, shit! Första gången jag vaknade valde jag mellan att gå på toa eller sova. Sova. Nästa gång telefon ringde valde jag mellan äta eller sova. Sova. 3e gången klockan ringde valde jag mellan skola eller sova, det blev skola! :) Fast det var nog ingenting som fastnade på lektionerna för jag var så sjukt trött. (och hungrig och pissnödig)

Det var frivilligt skytte iaf det var skönt det betydde att jag och louise åkte ner och hämtade hennes skyttegrejer sen la jag mig i hennes säng och dog ett tag! Skönt.

Sen kom Serena och beccis och var liite lata? ;) Så vi skjutsade hem dom och tittade när dom började måla lite i köket, det blir nog fint :)

Sen åkte jag och Louise tillbaka till sörgård och lastade in grejerna i bilen och körde ner till bussstation, byebye Louise ses om en vecka! <3 Hon ska till Norge och skjuta Nordiska mästerskap i 6.5 , Lycka till!

Nu sitter jag här och väntar på kvällsfika sen ska jag sova!!
För konstigt nog har jag sovmorgon till halv 12 men ska upp typ kvart över 6.. :)

Ciao.
saknar.

sista helgen i Augusti, 09!

Sådär, nu var denna helg slut.
Varit lite full fart hela tiden? Njaa kanske inte men har inte haft ork att sitta vid datorn i alla fall! :)
Fredag.
Var på ringarna och myste och drack lite cider och hade bara allmänt trevligt! :) Skönt att bara vara några få ibland, blir mycket snack om allt mellan himmel och jord då också :)
Tacogratäng och cola satt mycket fint i magen!! :)
Gooo jävla drinkarna!! ANANAS!! <3
Min kärlek till ananas är stor!! :)<3


Söta flickor!!? :D


Jag skulle posa lite med handikapp gubben ;) haha


Markus lekte med min kamera, då blev det en bild på styve! :)

Och en bild på billy :)

Sen lånade jag även Styves keps en sväng, Coooling! ;)

Det var faktiskt en mycket trevligt kväll och natt ;) Synd att det inte var såå mycket folk ute som man kunnat trott, men det blir ju vad man gör det till ;)
Lördag
Vaknade av att massa sms, synd att det inte var på min mobil bara.. ;) Vaknade rätt tidigt men sen kom louise till mig och vi låg och var döda i sängen och drack massvis av cola till typ klockan 3. Då gick vi till konsum och köpte popcorn och gick sedan hem och poppade dom sen såg en film. En lååång och dryg sådan, eller ja den var helt okej mellan åt.
Vid 7 mötte vi upp Serena och gick till hörnet och åt pizza, pratade skit och glodde på bilarna som åkte runt utanför :p
Mobilstrumpa!! ;)

Hm, vad gjorde vi efter hörnet? Jo just det vi gick ett varv på byn och försökte även få tag på en bil så vi kunde åka till Hoting som resten av hela Strömsund var. Gick inte så bra, eller ja det gjorde det ju men aja eh vi var iaf kvar i strömsund under kvällen.
Jag och Louise åkte moped helt lagligt ;) Haha fram och tillbaka till OK men ändå:p haha det påminner om gamla tider det.. :)
Vi gick till sörgård och slöade lite sen gick Serena hem och jag och Louise åkte bil med Johan och Anders en sväng, det var trevligt! :) När Johan skulle hem så blev i hemskjutsade så jag och Louise degade på hennes rum och fick även besök utanför fönstret av föredetta studenter :p haha Fulla som hus! :p

Sen började folket i strömsund att leva lite så vi gick ut och åkte bil med Simon :) Runt runt och runt, sådär som vanligt :p hehe. Och Simon tjatade hela tiden om att han ville bli stoppad av polisen, vad vare som hände då? :p

Haha, han fick bli stoppad. Både jag och Simon var nog lika lycklig i framsätet för vi cpade loss som fan :p haha. POLISEN lixom hallå!! :D

Typ nattens höjdpunkt!! :)
Sen var jag så trött så vi blev avsläppta på sörgård runt 3.. Då var jag inte riktigt på humör för någonting, i och med att jag konstanterade väldigt många saker under kvällen/natten.. Skönt att en sak löste sig iaf! :)
Idag, Söndag!
Vaknade av sms vid 8 ? Somnade om fort igen för jag var riktigt trött. Vaknade sedan av klockan vid halv 10! Upp och hoppa för att åka till stan. Men vissa människor var så sega! :p Så det tog ett tag innan vi kom iväg. Skjutsade Jörgen och emelie till sibylla så dom fick köpa mat sen tillbaka till ringarna då jag, louise och serena gick till hokka och hämtade markus bil och körde hem till markus i fagerdal.
Vi hämtade upp honom och åkte vidare till Östersund, Köpte skooor! ;) Fast markus köpte mest av oss 3 tjejer tillsammans xD haha
Markus och Louise fick köra hem :)

Vi lämnade sedan Markus vid bussstation och vi fick behålla datsun, så nu har jag en bil denna vecka. Woho! ;) haha inte för jag tycker om den men ändå, men det är ju lite spännande att vänta på när den ska dö :p
Så ikväll var vi (jag, Louise, Serena och beccis) Tvugna att ut och ragga lite ;) Det roliga var att alla trodde att vi var markus xD Men ack så fel dom hade ;) Så ni Strömsundsbor, det är inte markus som kör nu! :p Men ni får ju gärna hälsa för det ;D
Nu ska det bli riktigt skönt att få sova!
Imorgon börjar vi med 3 timmars samhälle, hua!
God natt.
:)<3

00.19

Inget seriöst inlägg detta heller.
Varför? Varför längtade jag upp till denna håla?
Vissa människor är ju tydligen inte som dom ska, kul att du kan sitta och ljuga för dina vänner!! Du visste mycket väl vad vi menade när vi frågade dig! Ditt val och ditt rykte! Det visades sig senare ikväll att andra hade samma uppfattning om dig!

Hua.
Strömsund stället där allt (skit) händer! :)

-

Nu tänkte jag skriva ett längre deppinlägg men nu fick jag nyss sms av simon så nu blire ut och ragga!!

För folket från Hoting är ju fan segare än världens segaste sengångare!!!!!!!!
Suck!

see yaaaaaa!

Östersund imorrn, köpa skor!!! :D


19.12

Första skolveckan avklarad, några för många veckor kvar bara! :)

Tänkte inte skriva allt för seriöst inlägg just nu för jag sitter med serenas dator i soffan och hör ljud från musiken och hårtork och allt vad det är :p Yes det är fix fix pågång! :D Jag har bara klätt på mig än så länge för jag måste vänta på Serena så hon kan fixa mina ögonbryn och hår ;) Sen kan jag börja sminka mig! :)

Vart vi tar vägen ikväll är det ingen som vet? :)
Går nog ner till hempan för att se vad det är för folk där sen blire säkert hörnet en sväng ;)
Den som lever får se helt enkelt!

Gla skitar från nästan exakt ett år sedan ;)

Bild från samma helg.

Hittade lite niciga bilder på Serenas dator.
Näe nu ska jag tvinga serena att hjälpa mig!
Beccis står just nu och lockar Louise hår om ni ville veta.

Näe tjao!

22.34

Dagen började med att jag fick sms klockan 6 typ bara föra att få info att folk fick mögliga mackor till frukost?! ;) haha. Somnade om lika snabbt men var ändå lika trött när klockan ringde strax efter 7..

Hela förmiddagen var vi på församlingshemmet för att få info om projektarbetet. Skit skoj, not! :p Men tiden gick ändå ganska fort så det var skönt.

Vi var i olika grupper och skulle tävla om vilken grupp som gjorde den bästa hatten ;)
Sen fick modellerna gå upp på scen ;) Haha vi kom typ säkert sist! haha.

Efter lunch så hade jag jag projektarbete, haha kul! Fast vi hade typ lektion 20 min så :) Sen gick jag runt med beccis och sofi för att vänta på att serena skulle sluta matten :p haha.

Skolfoto tog vi också, jag lyckades fastna på bild tror jag fast det vibrerade som fan i fickan för att någon ville tydligen störa med lite sms :p haha. 

Sista lektion var Filosofi, det kan nog bli kul för jag var redan helt hjärntvättade efter en timme. Man börjar fundera så mycket på allt och inget :p

Sen vare bara att gå tillbaka till idrottshuset för att ta kort för skyttet också, kul att jag fick stå på exakt samma ställe som 2 timmar innan :p 

På fysen idag hade vi fystest. Jag konstanterade att jag ska börja att vila mig i form istället för att träna ;) För jag sprang personbästa på beepen, Glad jag! :D Styrkeövningarna gick väl som vanligt :P usch jag är så jäklans klen!!

Efter middagen på sörgård så hittade Per Anders min kamera. Han lånade den ett tag, sisådär 127 bilder senare så fick jag tillbaka den, korten var mest på simon, simons dörr och mig? :p Jag kan visa lite av per anders hmm talang?

Jag blåser håret! :p
Typ så här såg dom flesta bilderna ut :p
Rumpa! Och nej jag och Louise är fan bäst på att klä oss likadant.. Det roliga var att vi inte märkt det förräns nyss då vi tittade på bilderna! xD
Den här bilden blev faktiskt cool :)
HÖHÖ.

Fanns även en ego bild på fotografen men neej jag är så snäll så ni slipper faktiskt se den ;)

Var även en sväng på ringarna och åt god körsbärspaj och glass med hjortronsylt :) Serena fixade även mina naglar, nice!! :) 

När vi kom tillbaka till sörgård igen så skulle Louise stryka lite kläder. Haha förlåt Louise men du är så osmart ibland xD Stoppar in kontakten till strykjärnet sen tar hon på den xD
Men det gick bra att stryka sen ändå ;)

Nej nu ska jag nog ta och sova för imorrn är det fredag! :)
Och idag har vi även planerat hela helgen, kanon! :D

God natt!

22.41

Gokväll mina vänner.

Ikväll har jag och Louise känt oss lite vuxna, haha! xD Fört över pengar fram och tillbaka och massa grejs, haha! Det var kul! :) Annars har jag inte gjort så mycket sen sist jag skrev, skjutit lite och så bara. Självklart har jag ätit massa kvällsfika också! :D

Grön VS Brun
Vilket är snyggast? :)

Själv har jag jätte svårt att bestämma mig, självklart tycker jag ändå att brunt är snyggt för att det är så ovant! :) Men jag är nog väldigt nöjd över mina gröna ögon! :)

Just nu håller jag på och fixar lite på Louise's design. Men kommer nog inte orka bli klar med den ikväll, får ta det vid ett senare tillfälle! :)

Godnatt.
(även fast jag kommer sitta vaken här ett tag till)

16.14

Idag gick jag min första fulla skoldag, kändes jobbigt att kliva upp tidigt men det gick bra ändå ;) Soft med 3 lektioner men mindre soft att jag börjar morgonen med historia och religion.. Aja vi avslutar dagen med något roligare, Psykologi! :)

Någon som ser något annorlunda? :)
Lägger in en bild med svaret senare! ;)

Vi hade även håltimme på lite mer än 2 timmar idag, kul! Jag och Serena följde med Emma på en raggarrunda med bilen på byn ;) hehe. Grymt! :p

Sista lektionen var som sagt psykologi, känns som att det kommer bli grymt kul! :)
Det bästa är också att jag läser kursen med Louise!! :) Så nu är vi lixom en trio!! Höhö! ;D

Just det, vad gjorde vi på religionen idag? 
Jo vi diskuterade detta! 
Haha jag och min grupp fick dom bästa diskussions frågorn! ;)

Ikväll blire att åka ut till banan och skjuta igen, haha den där förbaskade allsvenskan. Usch vad trött jag är på den nu! :p Imorrn tror jag nästan inte att vi har några lektioner.. Vi börjar med info om projektarbete hela förmiddagen sen på eftermiddagen har vi fotografering.. Får väl se hur det blir! :)

ciao!

21.58

Idag började jag halv 12 ;) Det var gött, fast efter 5 min på religionen så längtade jag till höstlovet! Shit hur ska jag överleva religionen? Både kurs A och B ?! Aja, får väl kämpa! :p

Me toodaaay!! :)

Idag startade vi med träning och allt igen. Hade först info i skyttehallen sen fys på rotnäset sedan frivilligt skytte. Jag åkte ut till 50 m banan. Jag och Louise orkade inte vänta på alla så vi gick hem därifrån, även att jag hade förbaskat ont i skallen, det har jag fortfarande men..

Mer spännande än så har det inte hänt i mitt liv idag.

Jag ser väldigt dåligt just nu även, men mer om det imorrn ;)
Jag vill även ha fredag typ nu! :D

Och ingen som vill ge mig en bil? (a) :D

nej nu börjar det bara bli en massa babbel.
God natt! :)

20.28

Första skoldagen avklarad.. Efter att ha suttit i klassrummet i ca 5 minuter var jag redan less, att se alla dessa små ettor springa omkring ÖVERALLT gjorde mig mer less.

Första skoldagen i 3an outfit ;)

Med svarta låga stövlar med klack typ! :)

Men av inside info så ska vi faktiskt prova studentmössor på onsdag!!! ;D shit jag går sista året i skolan nu!!

Var väl iaf i skolan 2 timmar idag sen gick jag och Louise lite på byn och fixade sen till sörgård och åt konstig mat :p höhö.

Serena bjuder på denna! ;)

Sen ner till skyttehallen, Fadderträff med våra små kaniner ;) Hehe jag och Erika var så otroligt flum så det heter duga så alla ettor blev nog rädda för oss ;) haha nej då det gick nog bra! :) Det var ju inte lika tråkigt som vanligt iaf :p hehe. 

Efter vi hade varit i skyttehallen fick jag och Louise skynda oss till Polisen!! :D

Det var lite info om hur man söker till polis och sånt, as spännande! :) Ni vet väl att min stora dröm är att få bli polis en dag? :) Och ja det var glädje att springa runt i polishuset med poliser och vi tittade även på fyllescellerna och polisbilen ;) total lycka för mig! Vi fick även ett nyckelband, kanske inte alla som vet men nu fick jag iaf ett till i min samling! ;)

Jag är nog fortfarande i lyckliga världen! :)

Vi avslutar dagen med en bild på mig och Louise! ;)
Orka vara så seriösa!

Nu lever vi livet, livet leker ju! :) <3

Nu äre dax med kvällsfika.
Imorrn börjar jag halv 12 ;)

ciao.

12.38

Somnar runt 04.00, vaknar av ett jävla springande i korridoren vid 8 ! Kul, skönt att folk visar hänsyn, det ska jag komma ihåg nästa gång jag kommer hem mitt i natten!! Jag är en ond människa faktiskt! :D haha.

Så har ätit lite frukost och kikat film för jag har ju inte riktigt vaknat än, ska nog ta mig in i duschen snart så kanske jag blir lite piggare! :) Resten av dagen ska jag nog bara ta det lugnt och vila upp mig för morgondagen, dagen då allt börjar igen.

Ikväll kommer Louise! :)
<3 

Hittade en ny artist, Melissa horn. Vill ni höra fin musik så sök på musik från henne! :)

Nej nu avslutar vi.
ciao.
tänker på dig.


03.30

Tänk vad tiden kan gå fort ibland?
Det blev lite nytt här på bloggen iaf!:)

Nu blire sängen, stänger av mobilen bara så att ni vet.
God natt! :)

Haha Btw, jag drömde om kungen inatt! Han satt på en stol ute i skogen när jag sprang förbi honom. haha.

01.28

Här kommer ett jätte vettigt inlägg, NOT! 
Men jag har ändå inget för mig så jag får väl ta och skriva lite här.

Ikväll var jag ute och gick en blöt promenad med beccis! :)
Sen myste vi med varma mackor och film hos henne, sen kom även serena och peter hem!! :)

Jag är egentligen trött så ska väl ta och sova, snart.
kanske leka fram en ny design? får se..

Jag tänkte nyss på detta med vänner, fan vad kompilcerat det kan bli om man har gemensamma vänner men är ovän med någons vän. fattar ni hur jag menar? Det kan ju ställa till med en hel del. Ja men man får väl se vad som händer helt enkelt, jag bryr mig inte så mycket egentligen men hur kul är det att vara vän med någon och dens kompis hatar mig? Jaja som sagt det löser sig nog. höhö.

ja ni ser, vettigt inlägg?
nope. 
Jag har märkt att det kommit lite mer folk till sörgård nu iaf, trevligt!

God natt eller något.
JAG ÄR SÅ JÄVLA MYCKET BÄTTRE ÄN DIG!! ;D

God morgon!

Vaknade för några minuter sen så nu sitter jag och äter lite frukost! ;) Det är bra att komma in i strömsundslivet fort, haha ute och åka bil på natten och sova halva dagen ;)

Jag började kvällen med att gå ut på en promenad med Erika :) Pratade lite skit och njöt av regnet, haha. Det roligaste var att vi tryckte på knappen vid rödljuset innan vi gick över så lagom när vi kommit över så blir det rött för bilarna.. Just då kommer simon med en full bil och är tvugna att stanna. HAHA fan vad dom inte blev glada! ;) Men kul vare! ;D 

Sen följde jag erika en bit påvägen hem till henne men stannade vi solbacken och väntade på markus, så sen åkte jag bil med markus och rudi en stund. Stannade hemma hos några och kollade på en bil, ovanligt :p haha. Sen for vi runt lite sen släppte vi av rudi. Så jag och markus åkte runt lite (+ matpaus på sörgård) till klockan var typ 4 på natten, då blev jag avsläppt och jag tror jag somnade så fort jag la mig på kudden. 

Jo jag fick se en ascool sak :D Jag fick se när dom kom med vindkraftverken genom strömsund, skit coolt! ;D haha. Dom var jätte stora och tog upp hela rondellerna! jag tyckte det var små ballt! ;p

Ikväll blire att träffa beccis och serena :D
Och imorrn kommer Louise! :D

ciao.

Fredag

Idag har jag nog inte gjort nå vettigt alls men tiden bara flyger iväg, hehe. 

Får väl se vad som händer senare ikväll, har fått några erbjudande men får väl se vad jag väljer.. Kanske lite av allt ;p haha.

Jag hittade nyss en gammal bild på mig, jag har ingen aning om hur gammal jag är men fan va jag var söt ;)
haha och våga inte tyck någo annat! ;)

Jag har gjort en liten halvvettig sak idag, jag fyllde i mitt schema i min kalender. Jag målade i lite färg också, nejnej jag har inte haft tråkigt! ;)
Jag hade bara 6 kritor så kunde inte fylla i alla ämnen, hehe :p

Fast jag bara varit hemma idag och inte gjort så mycket så har det ändå varit skönt för jag vet att så här lugnt kommer jag inte få ha det nå mer på ett bra tag! :p Bäst att njuta medan man kan! :)

När man är på sörgård får man även se ut hur man vill ;)
Varma sockor dragna över byxorna och gärna så högt upp som möjligt, HÖG MYSFAKTOR! ;) 

Nu har jag inge mer vettigt att skriva så ska väl försöka fördriva tiden med något annat tills det händer nå kul :)

pusshej

STRÖMSUND

FÖRLÅT, jag ser att ni har saknat mig tokmycket! Men internet har inte funkat på Sörgård förrän nu! :)

Jag körde 30 mil av 70 igår när vi åkte upp, jag höll bara på att köra på en människa annars gick det bra! ;) haha. Jag hade jätte ångest igår kväll, HUR FAN SKA ALLT FÅ PLATS I MITT RUM? haha. Jag har för mycket skor, för mycket parfym, för mycket klädesplagg, för många filmer för mycket av allt faktiskt! haha.

Men nu har jag möblerat om lite och fixat så nu får allt någelunda plats! :)
Inte lätt att få plats här inte! :) (bild för 1 år sen) Ser ju typ likadant ut nu så! :)

Idag sov jag till 10 sen gick jag ut och sprang korta risselås, dags att börja träna nu! :) Resten av dagaen ska jag bara ta det lugnt, ska försöka ta mig in i duschen iaf :p Sen får man väl se vad som händer :)

ciao.

God natt

Har typ inte gjort något vettigt på hela dagen egentligen förutom att ha packat och så :)

Ska nog borsta tänderna och så sen sova!

HAHA nu kom min mamma in och ställde världens dummaste fråga.
- Har du packat ner luftgeväret?
- Klart jag har.....
INTE! xD

Det hade fan varit bra snyggt att komma till ström utan luftgeväret!! ;) HAHA det skulle jag ju fått höra i år och dar!! Men nu ligger Orvar här bredvid mig så jag ska lägga ner han i kofferten bredvid Oskar! Vilken tur min mamma har koll på mig ibland! :D

Därför får kvällens bild bli på mig och orvar! Bild utanför tidningen i Nora! :p

GOD NATT.
Nästa gång jag skriver sitter jag på mitt rum på sörgård i Strömsund! :)

Förvirring..

Erkänn att jag var söt när jag var liten? ;)

hehe! :)

Det är riktigt segt att packa just nu.. Jag kommer lixom ingenvart! :p Fast jag har inte så mycket att göra heller så, det enda som är kvar är att ösa ner alla kläder i säckar :p



Jag har blivit sårad många gånger, men DU är den som sårat mig mest. För jag vet nu att allt du sa bestog mest av lögner!  Men det är bra att vi både är lyckliga nu, du har ju din underbara tjej som du pratade såå gott om!! haha!!


Jag var förrvirrad innan jag började skriva detta inlägg men under tiden hände det grejer och nu är jag ännu mer förvirrad:p haha. Det är inte lätt att vara jag ibland..

Och nej jag är inte deppig, jag är OTROLIGT GLAD!! :D
men måste skriva av mig lite ibland :p

ciao.
hopp?

Sista natten..

hemma i Örebro i min sköna säng! Men ska upp så tidigt som möjligt imorrn! ;) Då bär det av till strömsund!

Skulle träffat Emelie i imorse men hon lät mig få sova ;) hehe. Sov till 10 iaf :) Strax efter jag hade vaknat kom även mamma hem! :) Vi åkte och handlade det sista jag behövde även fast jag inte hittade allt.

Fick paket idag! :D
Från Hong Kong! COOLT! ;)

Nej nu ska jag fortsätta packa och försöka få kameran att samarbeta med miin dator! Det är nämligen så att jag fick mamma system kamera! :D Men inge kul om man inte kan ladda in bilderna på datorn...

ciao.

Brad pitt

Jah har aldrig verkligen fastnat för brad pitt, inte lixom sådär åhhh vad snygg han är! Förrän ikväll :p Såg en film med han nyss på 3an, det var ju så att man bara ville nypa han i kinderna ;) haha. Nej men shit han är ju snygg!! :D Hej jag heter rebecha och är efter?

Jag konstanterade även nyss att min mobilkamera.. hmm.. SUGER! :p Haha men sånt är livet! :)

Har som sagt Städat/tvättat och packat idag! :)

FÖRE
Inte såå illa innan ändå..

EFTER
Vikt ihop det flesta kläderna som ska med! 

Jag har huuuur mycket kläder och skor som helst!! Hur ska jag få plats i lilla sörgård? Får nog hyra 2 rum ;) haha. Nej men jag hörde att Beccis var frivillig att låna mina kläder om dom inte fick plats i mitt rum ;)

Syns det att jag har varit ensam hemma några dagar?
Bara mina grejer överallt :p Plus lite fiskmat som jag tydligen tyckte var bättre att ha på golvet än i burken!! hmm..

EFTER
vadå? Är detta samma hall? :p

Efter jag hade varit duktig i några timmar så gick jag och köpte mig en kebabrulle! ;D haha.

Nu blire sängen för imorrn kommer det en filur och väcker mig!! Om jag inte vaknar av annat oväsen innan förstås :p
Sötisen på bilden kommer! :) hehe.

Sen kommer min mamma någongång imorrn förmiddag också :)

ja just det, sängen!!
God natt.

polispolis potatisgris?

Som många vet så är min dröm att bli polis. Jag vet att man kan bli kallad det ena och det andra i yrket.. Att poliser tror dom är något och kan göra vad dom vill och att dom typ äger världen? Men det är väl sånt man får ta! :)

Idag när jag gick hem från stan fick jag något att tänka på, om polisen gjorde rätt eller fel? Jag måste säga både ja och nej.. Jätte krångligt.

Det var iallafall så att det kom 2 tjejer som skjutsade på cykel och hon som satt på pakethållaren hade med sig kryckor så hon hade väl skadat benet eller något ( inte så att det syndes). Dom mötte ialla fall en polisbil som då körde över till deras sida och stannade mitt framför dom och tutade. Hon som skjutsade blev så jäklans skraj så dom ramlade på cykeln (Det var liite små kul) då sa polisen att ja så går det om man skjutsar. Hon som skjutsade började argumentera imot att han typ körde på dom ( som han absolut inte gjorde, jag stog precis bredvid där allt hände).. jag stannade ju aldrig utan jag gick ju bara förbi så jag hörde inge mer vad som hände sen..

Jag tyckte det var rätt av polisen att tuta och stanna tjejerna, det var ju egentligen inte hans fel att dom ramlade på cykeln, tänk om det hade varit en annan bil som hade kommit i högre fart osv (Polisen ville väl visa att det kunde gått så mycket värre om det hade hänt en riktig olycka) 

Det polisen inte visste var att den på pakethållaren var skadad, det kanske är en bra anledning till varför hon skjutsade? Så där kanske det blev lite fel, polismannen visste ju inte detta. Polisen kunde ju kanske gjort allt detta på ett annat sätt?

Meen tänk om dessa tjejer skulle vara tvugna att stanna tvärt för en olycka eller så, så kunde ju inte hon på pakethålleren skydda sig eller hoppa av cykeln på ett enkelt sätt pga skadan. Så det kanske inte är så smart att skjutsa en som är skadad ändå?

Efter att ha skrivit mina tankar så kom jag fram till att jag tycker polisen gjorde rätt! :) Hade jag varit polis hade jag kanske gjort samma sak :p

Blev visst en lång text detta! :P

Det hände en annan sak påväg hem också :)
Det kom ett tåg :o haha kommer typ ett tåg i veckan där kanske eller nå, första gången jag fick stanna för det iaf :p

Nehe nu sitter jag här och luktar curry xD jag köpte med mig en kycklingbaguette från la baguette hem som jag nyss åt upp :)

Nu ska jag städa och tvätta, kul va?
ciao

segast.

Haha fan vad seg jag är, på 2 timmar har jag duschat, solat och ätit frukost.. Det borde gå att göra snabbare? :p aja nu är jag iaf klar och ska ut i stora staden :)

hm min lugg är inte så lång va?
hmmm..

Min outfit när jag gick till solariet :)
höhö! Har typ 50 m till solariet! :)

Nej nu ska jag gå.
pusshej

God morgon

Börjar dagen med att vakna av sms vid halv 9.. Men tänker nog att jag kan somna om.. HAHA vilket skämt för dom började borra kvart i 9!! Då var det bara att kliva upp, det går verkligen inte att sova när dom börjar jobba nere i banken. HUA. 

Vet ni vad jag gjorde igår innan jag gick och la mig?

Namnmärkte mina bestick!! Ska se hur många bestick jag kommer ha kvar efter iår. Förra året hade jag kvar en gaffel, en liten sked och en stor sked tror jag! Jaja bor man på sÄrgård så gör man! Kan bli intressant att se hur många som fattar att det är mina saker och inte allmänhetens! Undra hur många helger förra året jag hade damp på folk som hade tagit mina tallrikare, muggar och bestick! Iår blire krig om någon tar mina grejer, eller det är okej om ni lånar men då ska det också ställas tillbaka, DISKAT!! 

Haha Rebecha på krigsstigen? ;)

Ska äta lite frukost sen blire nog solariet ;) Fast idag är det ju faktiskt sol ute.. hmm.. Näe jag har inte tid att ligga ute och sola hela dagen. Måste springa på stan och köpa massa tråkiga saker.. Skrivblock osv.. kul! :p

ciao.



Bergochdalbana

Snacka om att min statistik går upp och ner! 
Inga jämna linjer här inte ;)

haha!

Måste ju visa ett mms jag fick av Serena idag! ;)
KÄRLEKEN TILL ANANAS ÄR STOR!! <33
Tack att ni tänker på mig så fort ni ser en ananas! ;)

God Natt.

Ösk

Mötte upp Nathalie på stan sen gick vi till berhn arena, vi var i tid och fick väldigt bra ståplatser tycker jag! :) MITT I ÖREBROS HEJARKLACK!! ;D

Man kom verkligen i stämning kan man säga! ;)

Söta pandan :D

Uppvärmning! :D

Uppvärmning! ;)

Hejjar klacksledaren! :D FULLT JÄVLA DRAG VAR DET!!! :D

Fast vi höll på att gasas ihjäl men ;) Fy fan vad det stank om röken och vi var typ instängd bakom en stor jävla flagga just då! :p

Ibland kan man funderar på vad folket har på matchen att göra??! En mängd av små fjortisar sprang runt, dom tittade inte på fotbollen en sekund utan kramades och typ ragga? Jaja..
Ett gäng av fjortisarna! :p

Det var riktigt kul fast vi såg bara första halvlek för nathalie skulle hinna med bussen hem :) Efter bara några minuter fick Ösk straff! :D Och den satt i målet! :D KLACKEN SJÖNG OCH DANSADE, det missade vi då inte ;) STÄMNING!! :)<3

De flesta bilderna är tagna under uppvärmningen det är därför det ser så tomt ut på läktarna men när matchen var igång så var det nästintill fullsatt! :)

Matchen slutade iaf 2-0 till ösk, sen när blev djurgården så dåliga? Och när blev ösk så bra? aja man kan ju inte alltid hänga med! :)

Nu blire softa gärnet.
ciao.
TACK! :D


FRI SOM EN FÅGEL!

Haha inget illa menat men är Örebros alla handikappade och missbrukare ute idag eller? Shit bara massa konstigt folk som skäller på varandra och verkade inte ha så stor uppfattning om saker runt omkring, folk som pratar med sig själva och med mig om deras mormor?? :o Och folk som bara går rakt fram, framför folk bilar cyklister vad som.. Aja inte lätt att gå genom staden idag! :p

Jag gick in på H&M för jag tänkte köpa lite små saker men jag vände och gick ut igen, haha! Jag ska nog gå på stan imorrn innan typ 14.00 så jag slipper alla som nyss slutat skolan för shit vad folk det var överallt.

Köpte en parfym på kicks iaf! :D

Nu ska jag försöka få i mig lite mat.
JAG ÄR LYCKLIG! :')


Vem är du? 
Känner du mig?

Snälla svara! :)

EGO

Dagens Outfit! :D

tröja - Jc
Baslinne - Gina trico
Jeans leggings - vero moda

HAHA syns det att jag tappade fiskmat burken igår eller? ;)

EGO! 

Tänkte att ni skulle se min nya hårfärg men den syndes inte så bra.. Men det är iaf mörktbrunt! :)

Måndag

Det regnar ute, vilken tur att jag inte ska gå as långt idag!! Tur att det finns stadsbussar ;) Fast hoppas regnet försvinner annars blire inge kul att gå på fotboll ikväll, Ösk - Djurgården på berhn ikväll! :) Jag fick med mig Nathalie att gå, men känner mig inte så sugen om det ska regna :p

Sitter här framför datorn lite halvseg sådär, Vilken tur att SPOTIFY finns! <3
Helt seriöst vad skulle man göra utan musiken?
Nu sitter jag och har nyss gjort en ny spelarlista och dunkar som fan :)
Man blir så otroooligt glad och pigg av bra musik! :D

Det känns även bra att hela Örebro börjar skolan idag ;) MOHAHA! Och här sitter jag och latar mig! :)

Men nu får det bli frukost!
Sen klä på sig, kanske sminka sig idag?
Har inte gjort det sen midsommar, jag kanske har glömt hur man gör? :p haha.

ciao.

Just det, tråkigt med ett inlägg utan bild!
Mina snygga vänner får stå för bilden! ;) <33

Huvudvärk

har jag haft konstant i 2 dagar nu (y)
Hoppas dom mörka molnen som syns utanför nu hjälper mig att rensa upp lite i huvudet! :)

Igår var jag lite överallt, usch vad jag gick och gick igår :p Kände mig lite mobbad. Började först på kicks för att se om det fanns någon god parfym, hittade en :) Fast mamma skulle köpa parfym åt mig på båten nu när hon är i Åland men den parfymen jag ville ha fanns inte på båten, dåligt! :p Så ska nog gå och köpa den imorrn, den var faktiskt inte så dyr! :)

Sen gick jag till vero moda och köpte äntligen ett par jeans leggings, woho. Är jag lite efter? :p Nu känner jag iaf att jag också är med i modet lite :p haha. Nej men har gått och tittat på dom där hela sommaren och nu hade jag pengar också så :)

Sen gick jag till min syster för jag skulle hämta min cyckel och cykla till netonnet för att köpa ny mobil :) Men cyckel jäveln hade punka.. Ska jag vara lat och skita i det eller ska jag gå? Jag gick :D och gick och gick..

LITE SÄMRE LÄGEN, MYCKET BÄTTRE PRISER!

japp jag håller med, när jag äntligen kom fram så stog det på en skylt "grattis du hittade hit" :D Haha det var faktiskt inte såå långt att gå men :p Sen stog jag och vela svart eller vit i typ 5 minuter innan jag kunde bestämma mig xD

Sen gick jag hem till syster och vi gjorde pizza och tittade på tv :) När jag skulle gå hem SPÖREGNADE det.. NICE! Jag var dyngsur när jag kom hem!

Idag ringde klockan strax efter 8 ! Usch vad trött jag var men jag hasade mig ändå upp, idag skulle det skjutas förbundsmästerskap i ställning! :) Så christer kom och hämta mig med vrålåket! HAHAHAHAHA! 

Det var storm ute skulle man kunna tro, shit vad det blåste!! Så det var rätt svårskjutet.. För det högsta resultatet var 182.. Inte alls bra när man tänker på vilka som sköt. Och vem vem vem hade högsta resultat då? :D MOHAHA! :D Men jag sköt en as dålig final sen men jag vann av juniorerna! :D

Skjutlag 2 skjuter grunomgång! :)

Seniorerna skjuter final :)

Och min kompis FISKEN ville också vara med på bild!! HAHAHAHAHHAHAHHAHAH Förlåt christer men fan vad ful du är! ;)

Efter skyttet så tog jag stadsbussen (så lat som jag är) hem till pappa för att äta mat :) Det satt fint med spagetti och köttfärssås sen glass och bulle efter det :D

Nu är jag hemma igen, har gjort lite vettigt.
Ska nog hämta lite glass i frysen och glo på tv nu :)

hej svejs
SOM ETT JÄVLA SLAG I MAGEN!!!

Fredag

Nu återstår det en lördag,söndag,måndag,tisdag och onsdag av att göra såå lite som möjligt! ;) Nu har jag lov på riktigt och nu ska jag bara lata mig! :)

Inte blivit så värst mycket uppdatering här på sistonde, men nu är jag tillbaka! :)
Och jag kan varna er, det känns som att det kan bli ett långt inlägg! Men jag kan bjuda på lite gamla knasiga bilder också så blir det roligare att läsa ;)

Har träffat ella nästan varje dag i 2 veckor nu, det var tillräckligt ;) Haha nej men hon är inte så svår att ha och göra med men hon tjatar så! Min mamma och Louise förstår.. Det är nästan så att man får skavsår i öronen av goungen! 

Louise var som sagt här en sväng onsdag-torsdag :) Vi gjorde inge vettigt, köpte skor och prata skit! ;D hehe men det var trevligt, vi sa hejdå och sa att  vi ses i vårat andra liv om en vecka! ;) Men det är nästan så, strömsund är ett annat liv för det känns verkligen som man lever 2 olika liv. Fast jag som person är nog likadan i båda liven tror jag :p Konstig nog så saknar man sitt andra liv nu, tänk att få bo på i samma hus som ca 60 st andra :D ...... hehe men det är mysigt det med! :)
Snart är jag där och springer runt i korridoren som vanligt! :) Jag tror jag ska räkna iår hur många jag släpper in genom tvättsugan ;) haha kan ju bli intressant! :p

Imorgon ska jag köpa ny mobil! :) Hade ju tänkt göra det idag men Elgiganten är ju helt koCKo i bollen! Usch. Så imorrn blire att fara till netonnet istället. Men jag har ett problem, ska jag köpa mobilen i svart eller vit ? :)
På tal om mobil så kan vi ju skymta min goa mobil där borta på bilden :) Den har varit med om mycket men nu är jag trött på den!! :) Bilden är tagen någon gång de sista veckorna innan skolan sluta, vi hade mys på ringarna då som vanligt! ;) Saknar! Men snart!! :)<3

Igår var jag även på JSM träff med skyttet. Jag och Christer var dom enda som inte sköt, hehe :p Så vi satt och frös och var hungriga :p hehe. Så när vi var klara på slätten åkte vi till max!! :D Och ni som aldrig åkt bil med christer, GÖR ALDRIG DET! ;) haha. Nej men jag lever ju fortfarande iaf! :D
Och jag längtar till luftsäsongen börjar!! :)
Men jag har ett hemligt mål för mig själv till JSM i korthåll nu i september!! hehe! Jag ska klara det.. :)

Jag har typ en miljon saker till att skriva men det orkar ni inte läsa! ;)
En guldstjärna till Emelie som kommenterar, ni andra? Kan ni bara läsa och inte skriva? Fy skäms! :D

Har jag sakt att jag är ensam hemma till tisdag eller onsdag? Jaja nu vet ni så om ni har tråkigt ja då vet ni vem ni kan höra av er till :)

God natt.

ALDRIG MER!
Din tur nu.

8 dagar kvar.

Vet ni vad? Jag tittar på emil i lönneberga nu.. OVANLIGT! Icke. Ellas favorit filmer för tillfället, tur att vi har 3 st att variera med! :)

Och vet ni vad?
Om en timme kommer Louise hit! :D
Så ska snart gå bort till tågstation och vänta på henne där :)

Vad har jag haft för mig nu i veckan då?
Barnvakt! :)
Så jag har sovit hos min syster hela veckan men idag tog jag med mig Ella hem för att sova här, för Louise kommer ju också så då blir det lättare :)

I måndags var jag med Emelie, vi gick en sväng på stan och köpte nödvändiga saker så som hårfärg!! :D

Därför bjuder jag på en gammal bild på mig och min babe! ;)

Vad jag blev för färg i håret märker ni väl så småningon! ;D

Men vet ni vad? ;D
Nu ska jag nog byta blöja och sätta på pyjamas på Ellibell innan jag går och möter Louise! :)

På tal om Louise..
Så bjuder jag på en bild som snart är exakt 1 år gammal på oss, tagen första helgen i 2an! :)

Ciao.

Ska sluta ragga ska satsa på att bli uppraggad istället.
Då blir man icke besviken ;)

Tänkte bara

säga att jag lever :)

Uppdaterar kanske någon annan dag lite mer seriöst!
Är barnvakt och det betyder ingen tillgång till dator och att jag går upp mellan 7 - 9 varje dag så jag är inte så pigg!

Jag vill till ström men ändå inte.

ciao.
9 dagar kvar!

Man vänjer sig..

Känns som jag hoppats på för mycket? Igen.. varför kan jag inte lära mig?
Aja nu äre som det är och jag är faktiskt lika glad för det :)
Tiderna förändras det vet vi ju, om 11 dagar är jag i ström och då kommer nog allt att förändras! 

Idag när vi åt frukost (runt 12) haha. Så kom christer och gjorde oss sällskap, ja jag måste ju bjuda på mig själv att sitta i pyjamas och håret åt alla hår men christer vågade vara här ändå :p Sen åkte vi och badade men vi lämnade christer hemma. MOHAHA!

Det var jätte varmt idag och varmt i vattnet :)
Men nu ska det tydligen bli sämre väder i veckan..

Mohaha en old bild från skolans dagar, tror det var i 1an.. Man kan ju inte alltid vara pigg ;)

Skolan börjar om 2 veckor, woho! Näee jag längtar inte till skolan men folket :D Men det känns lite små läskigt att börja 3an.. Sista året!!! Kommer gråta ihjäl mig på studenten!! :p

Nu sitter jag och väntar på mat sen ska jag till syster min och se film :) Sen sova där för imorrn och resten av veckan är jag barnvakt åt Ellibell :D Imorgon kommer även Emelie :) Får väl se vad vi ska hitta på, sol och bad om det är fint.. En sak som är säkert är att det blir färga håret!! :D

ciao.

Äntligen dags för sömn!

Vill ni veta hur trött jag är på en skala mellan 1 och 10 ?? typ 100 !! Shit. Imorrn blire SOVMORGON! För första gången på några veckor tror jag det är! SKÖNT!! :D

Idag har jag varit ute på slätten och skjutit, gick både bra och pissdåligt på samma gång, märkligt eller hur? Nej usch jag och skytte går inte ihop nu för tiden! 

Bild från sm!

Sen åkte jag hem och följde med Ella och Syster och badade lite! Det var trevligt :)

Framåt kvällen åkte jag mamma och Ari hem till Emelie och grillade :D HAHA fast emelie var inte hemma ;) Men hennes föräldrar var det :p jaja det var trevligt det med! :)

Nu sitter jag 

SM dag 4

HEM LJUVA HEM!
Men jag vill fortfarande till STRÖMSUND!
Ja, jag är helt KNAS i huve ;)

13 dagar kvar!!! :D

Skyttet idag gick inte alls bra, usch. Hela SM veckan har sugit ganska hårt när vi pratar om skyttet!! Men annars har jag haft det trevligt! :D

Har ju busat med Ella hela veckan, snodde en bild av mamsen! ;)
<3

Härligt att sommarvädret är tillbaka!! :D
Imorrn ska jag otroligt nog skjuta :o Haha mycket skytte denna vecka men imorrn håller jag mig i örebro och skjuter en lagtävling och jag hoppas på lite tur imorrn för det kan vi behöva ;)

Har jag sakt att jag vill till ström? ;)
Jag och Louise har suttit och skrivit sms till varandra och tyckt synd om oss.. Men hon kanske kommer till mig på torsdag!! :D Och på torsdag är det ju endast 7 dagar kvar tills jag är i ström!! ;)

ciao.



-
Tidigare i sommar sa jag till mig själv och några andra att jag INTE ska bli kär.. Jovisst det är lätt att säga men svårt att hålla!! Frågan är om jag har någon chans på dig fina pojke?

Sm dag 3

Idag övergick vi till Nationella SM delen, jag är "host" nöjd med min insatts! ;D

Började med 10 skott liggande, 100p! (av 100) Då var jag glad! :D Sen fem stående, tappade 6p då så det var ganska okej ändå.. Slutligen 5 knästående. HAHA xD Började med en 4a.. sen en 9a :) Sen ett skott på johannas tavla sen en 9a på min tavla sen ett skott till på johannas tavla! xD Så jag fick bara 18 tävlingsskott på min tavla istället för 20... Hade jag skjutit alla skotten på min tavla så hade jag varit helt nöjd! :D HAHA JAG ÄR SÄMST!! Imorrn ska jag skjuta alla skott på min tavla ;D

Fick ett mms av min vän christer härom dagen, RUMPA!! Var det ungefär som stog :p Haha jävla smygfotograf!! ;) Bilden är från i Tisdags iaf.. 

Hittade en bild på min mobil som Louise tog idag när jag sköt ståendes.. :)

Efter skyttet åkte vi upp till Gränna och skulle ta båten till Visingsö! :D Det var 31 grader varmt och vindstilla! ;) SOMMAR<3
Ellas glädje är svår att beskriva när hon fick se hästarna :D
Dock ser hon inte så glad ut på denna bild men ;)

Vi åkte häst och vagn i 2 timmar ute på Visingsö det var jätte trevligt! :D
Johan och Mamma har kameran i högsta hugg! :D

Hästrumpor!! ;D

Någon snäll (och rik) själ som vill flytta till Visingsö tillsammans med mig? OTROLIGT VACKER Ö !!! <3

Stackars Ella som verkligen blir attackerad av kameror... ;)

Mammas och min skugga! :)
SÖTARE ÄN SÖTAST, UNDERBARARE ÄN UNDERBARAST! 

Och visst är det härligt att sommaren är tillbaka? :D ÄNTLIGEN fick jag inviga min nya bikini ;)

Vi var ute på ön i 6 timmar.. Så när vi kom tillbaka hit till Hotellet så var det bara att slappa, alla 3 var helt slut.. Kikade på Emil i Lönneberga som vanligt ;) 

"När jag inte har några pengar får jag inte dricka sockerdricka, Och när jag har pengar får jag inte heller dricka sockerdricka. När i hundrans får jag dricka sockerdricka??? " / Emil.

Nu ska jag snart ta och njuta en sista natt i hotellsängen.. Jag vill inte!! Jag har sovit så gott dessa dagar!!<3 jaja sängen hemma är också skön! :)

God natt mina vänner!

SM dag 2

Go kväll mina vänner, mitt huvud och min kropp är trött!!

Upp och hoppa klockan 7 imorse, jätte kul! Men fick iaf gå och äta god hotellfrukost! :)<3 ANANAS! :D Sen bar det iväg till Skjutbanan, liiite sen men inte lika mycket som igår ;) Jag blev klar alldeles lagom till förberedelse tiden. Jaha och hur gick skyttet då? Jaa provskotten i ligg gick as bra!! :D HAHA?!?! Ja resten gick... SKIT! :p Så nu vet ni!

Efter skjutningen så släppte mamma av mig och Ella på A6 (shoppingcenter) för hon var tvungen att åka tillbaka till Örebro och doktor! Så jag och Ella gick runt där och åt lite mat :) Jag köpte även en ny väska, den lixom ropade på mig innifrån affärn ;)

Sen gick vi på upptäcktsfärd men efter bara några minuter hittade vi en badplats, BADA!! Så vi stannade där och badade en timme, det tyckte Ella var roligt! :D Det var ju riktigt kanon väder idag med :) Sen gick vi in till Jönköping centrum och satte oss och åt mjukglass, efter några minuter kom Louise och gjorde oss sällskap! :)

Mosters flicka! :D

Sen irrade vi runt på stan men varken jag eller Louise köpte något mer :p Vi vandrade bort till hotellet och hittade en jätte fin badstrand! :)

Vi stannade även efter vägen och gungade lite! :D

Självklart var nallen tvungen att gunga också annars blev vi inge glada! :)

Efter att ha varit ute i 6 timmar så var det verkligen skönt att komma till hotellet och lägga sig och titta på emil i lönneberga.. Ja jag kan den ena filmen utantill ;) Sen har vi ätit lite mat på hotellet och Louise skickade jag och mamma (som nyss kommit tillbaka hit) till mammas kompis hotellrum för hon ska få sova där :p haha. Stackars liten som får sova med en okänd! :D haha!

Nu ska jag krypa ner och sova jag med. Skytte klockan 9 imorrn med!! Ingen sovmorgon här inte!
God natt.
SAKNAR!

Sälj Aset Annars Byt

Köp ALDRIG saab mina vänner!
Men vid senare fakta så äre nog biltema det är fel på men ändå!
Jag ska ALDRIG äga en saab!
Nu vet ni!

Remmen ska inte se ut sådär.. Vi böt den IGÅR! Den är trasig IDAG!

Ja just det en liten detalj, vi åkte ner till Jönköping idag för jag ska skjuta SM.. Och ja vi stog stilla tack vare Aset i 2 timmar!! Jätte roligt!! :D ..... Vi hade ju jätte lång tid på oss att åka, vad skönt tänkte vi..

SKIT BIL!

Vi åt lite glass medans vi väntade på hjälp! :)

Nu kör vi runt i en mycket finare bil!! :D Tills typ imorrn... Men ändå! :D
Jag skulle börja skjuta 12.45 . . Här satt jag fortfarande i bilen!

Men det var ju lite datakrångel så jag kom bara 5 minuter försent :D Och micke hade fixat mig på en bana långt bort så jag inte skulle störa någon när jag kom :p Men ehh skitsamma jag sköt ju as dåligt ändå.. eller näee förutom två 7or, en 5a och en 6a så sköt jag ganska bra :p HAHA!

Nu sitter jag på scandic i jönköping med mamma brevid och Ella sover. Jag ska nog också ta och sova! :) Skjuter klockan 09.00 imorrn! (y)

God natt.
Sluta hoppas!!?


Slottsfesten 2009

Tänkte visa lite bilder från min "arbetsplats" förra veckan! :)

En kväll då vakterna hade möte innan insläpp! :D
Så här tomt vare när det regnade...
Det var bröllop på slottet en dag! :)
Andra dagen fick jag en skål, en purjolök och en låda tomater "här gör något fint"
Fint? njaa.. Eller? ;D
På kvällen när alla hade lite alkoholhalt i sig så var det där det finaste dom någonsin hade sett, då var jag stolt :D HAHAH!

Det var faktiskt väldigt roligt att jobba, fastän man var helt SLUT när man kom hem. Det värstaste var att jag såg mitt strul sen nyår.. Han var skit ful!! HAHA! Undra vad det var för fel på mig för 6 månader sen? Haha MYCKET fel har jag kommit på men det behöver vi ju inte ta här.. ;D

Måndag?

Ni saknar mig jag ser det! ;)

Men tror ni jag har ork till att blogga nu? Nepp! 

Jag är helt DÖD efter min helg! Jobbat jobbat och jobbat och knappt sovit någe...

Idag har jag börjat min barnvakt åt Ella också! :D

Imorrn åker jag till Jönköping och skjuter SM 4 dagar!! :D

Och jag ska få träffa louise i veckan!! :D

Känner ni hur seriöst detta inlägg var? ;)

ciao
nu ska jag fixa tusen saker!!
Jag har fastnat på tradera :o Jag kommer bli fattig ju..

Jag vågar knappt hoppas, men jag vill verkligen!
Bara du i min tankar!

RSS 2.0