jag vet inte

Just nu känns det som att jag vill stanna hemma föralltid! Jag vill inte åka till ström igen! Jag är feg! Jag orkar inte med alla känslor som jag vet kommer att komma! Tänk om jag fick stanna hemma och glömma allt som har med strömsund att göra! åh, underbara tanke! Mina känslor är fanimej inte att leka med, dom är starkare än mig själv tyvärr! :/

Men samtidigt längtar jag upp till strömsund igen!

jag vet inte helt enkelt!
känner mig så trött på allt bara.

Nu ska jag försöka ta mig till sängen igen, sova och glömma bort dessa tankar för imorgon ska jag ha kul! :)

-Bara för att du hatar mig betyder det inte att jag hatar dig.


Tisdag

Åkte som sagt till emelie idag :) Först var vi där och tittade när hennes pappa nästan rev hela hennes tak ;) Sen vandrade vi in till Nora, väldigt ovanligt för oss att gå den där vägen! :) eller inte.. Väl där fikade vi på dacapo ett bra tag träffade även camilla och planerade för imorrn! :) När vi hade fikat färdigt och jag skämt ut emelie några gånger så gick vi till 47an och åt pommes tallrik ;) Mm mycket mat blev det idag men det var mycket trevligt! skitsnack och allt sånt där! :)

Nu har jag hunnit tittat på 14 beck filmer under lovet, bara 2 kvar ;) Grymt bra filmer och något komiska även :) Hittar även massa saker jag inte sett förr när jag tittat på filmerna :p

Imorrn väntar en underbar dag hoppas jag! :D
God natt mina vänner<3

ehm va? :S


God natt

fixade min header! :D *stolt*
Nu ska jag bara ändra min bakgrund lite, jag och min dator blev lite ovän en tag (2 timmar) så jag pallade inte sega med den och fixa klart allt idag.

Ska sova nu, bussen går typ 10.45 imorrn tror jag.
God natt!

Jag saknar er! <3

design

åh jag blir galen!
jag har hållt på med en bild till min header i evighet och nu gör jag exakt som det står att jag ska göra men det blir ju fan ingen bild där uppe! Detta gör mig så irriterad!!

jag ska knåda ett tag till.
Om ni ser en ny header då vet ni att jag är glad! :p

Imorrn ska jag åka upp till Emelie, vi ska ha massa mys har vi bestämt :D Sen ska hon få avslöja vad vi ska göra på nyår, skapligt nyfiken jag är då! hon säger inte ens om vi ska vara i nora eller örebro! blä på hon! ;D

Måndag

Mina fiskar heter just nu Tarzan, Morzan och Farzan! :)

Igår fick jag ett sånt där ryck och kopplade in videon i mitt rum för jag ville se vingar av glas och den har vi bara på vhs. Det känns som det var hur länge sen som helst man tittade på en vhs. Spännande upplevelse haha xD . Vingar av glas gillar jag bara för att Alexander Skarsgård är med, åh grr på han.. Låg hela kvällen och ville bara kasta mig in i tv rutan, haha okej det där kändes lite väl mycket ;)

Men det var även jobbigt att ligga ensam och titta på en gammal film, det blev mycket känslor som väcktes. Gash, jag blir galen på mina känslor. Dom är fan svåra att hålla i styr!! Mina känslor dalar mycket upp och ner.. Men bara när jag är ensam så här.. Annars brukar dom vara på topp! :)

Ska nog äta lite mat snart sen ska jag nog hoppa in i duschen.
Ska träffa min syster sen tror jag :)

Och imorgon blir det nog Nora och Emelie! :)

Pusshej

fantasi?

Nehe här fanns det då inte många fantasi fyllda människor inte! :p

Bästa förslaget är från Amund
Tarzan,Morzan och Farzan! ;)
Dom kanske får heta så tills vidare då! :)


God Natt!


FISK :D



Mina firrar behöver namn!
2 guldfiskar och en sån där lite slamkrypare elle nå :P
Namnförslag? :D

Impuls

Imorrn ska jag och mamma åka och köpa 2 gudlfiskar! :D
Ni får tro att vi är konstiga men vi är som vi är! ;)
Så om ni upptäcker att jag inte bloggar på några dagar så sitter jag väl och tittar på mina söta fiskar ;)

pojkar!

Väx upp väx upp! Du är ju vuxen, ta tag i ditt liv. Det är ju ingen som mår bra av det här och ge fan i att klaga på att det är din mammas fel!! Allt är ditt egna fel kan du inte förstå det? ska allt upp i tingsrätten igen? Det saknas fanimej bara det nu! Vad ska du hitta på den här gången då...

Förra säsongen såg jag inte ett enda avsnitt av körslaget men nu ska jag se nya säsongen från start, det verkar bra :)

Jag fick nyss en känsla som jag hoppades att jag skulle slippa! Jag försöker skaka bort den tanken. Bort bort bort bort! så där ja :) "lurar mig själv för ett tag iaf"

nu ska jag titta vidare på körslaget! :)
pusshej.


2 veckor idag ;)<3

Sov länge idag det var skönt :)

Strax före 12 kom pappa och hämta mig och vi åkte till farmor och farfar och firade en liten jul :p Det var mycket trevligt, umgås inte med den släkten så ofta tyvärr. Jag fick ett jätte fint halsband av min lillasyster! :) Sen lite annat smått och gott ;) Största julklappen där var nog att träffa min storebror, jag tror det var runt 7-8 års sen eller något jag träffade honom sist så det var roligt :)

Och nu har jag nyss kommit hem, mamma och hennes kompis sitter och tittar på varg och jag datanördar ;)

Kvällen blir nog lugn, några beck filmer kanske :)

Om vi ska vara vänner så ska det väl vara på bådas villkor? Det verkar som att du är vän med mig när det passar dig! Bestäm dig.

haha jag är inte speciell för dig längre, nu vet jag att du beter dig så där mot alla! Skönt på nå vis! :)

Jag saknar dig, fredrik<3
Och massa andra!<3

Jag och Louise ska nog gå till doktorn tillsammans eller psykolog eller liknande xD haha vi kan inte vara friska! :p
Ha en bra kväll allesammans!
ciao! :)

Dagen efter

Idag har det varit en sån där riktigt seg dag! Gick upp skapligt tidigt men sen har jag suttit och latat mig framför tv och dator enda till 4 kanske :p då bestämde jag mig för att gå ut en lång promenad för att kunna få i mig lite frisk luft och bort med julmaten även ;)

Gick till andra sidan staden för att besöka mitt barndomsområde Sörbyängen, tänk vad mycket som kan hända på 10 år. Det började med att jag gick från ladugårdsängen till Sörbyängen. När jag bodde där när jag var liten var det bara en liten cyckelväg med skog och gärden på sidorna men nu var det bilväg och massvis av lägenhetshus! Ahu :/  Det var sig inte riktigt lik.. Kom i alla fall fram till skolan, den var sig lik.. Jag glodde genom stora ingången och där inne var det verkligen sig likt :') åh vad jag kände att jag verkligen ville skruva tillbaka tiden. Gick även runt på "min" gård (tänkte även gena genom en gård som jag alltid gjorde förr men där var det ett stort plank nu xD ) gick runt och förbi där Andrea bodde och runt vid garagen och fotbollsplanen, ställen man har många minnen från! Jag har alltid velat flyttat tillbaka dit när jag blir stor men blev väldigt osäker nu.. tror inte att jag kan leva mitt eget och nya liv där utan jag kommer bara ha alla minnen runt mig. Får väl se, när jag blir stor kommer det nog inte vara ett så lugnt område som det en gång var i och med att dom håller på och bygger massvis av nya lägenhetshus nu. jaja sånt är livet, bara att leva vidare :)

Blev en promenad på 2 timmar! :)

Ikväll blire nog lite beck :p
Imorrn kanske jag ska upp och springa på morgonen får väl se.
Vid tolv ska jag i alla fall åka till farmor och farfar med pappa och dom, en liten julafton ;)

Fixade ny design idag också, yeeei ;)
hoppas ni hade en trevlig jul :)
ciao

Nu är det över

Japp nu är julafton över för iår. Nu är det ett år kvar till nästa jul :p

Bästa dagen att shoppa; Julafton! Haha inge folk alls på stan men alla affärer var inte öppna men tillräckligt :) Det var riktigt skönt att gå runt och köpa det sista :)

Firat med syster hennes sambo och dotter och med mamma :) Det var mys, ätit mycket gott mat och druckit gott :)

Roligaste och mest användbaraste julklappen jag fick var ett partyspel! ;) Längtar tills jag får prova det med mina vänner! ;D Nu är jag mätt och ont i huvudet:p

Ska se om jag ska till min pappa imorrn, ska ringa och höra vad dom har för planer :)

Om 2 veckor är jag i ström igen! :)
Saknar så många!! <3

God jul :D

Hade hunnit fått 6 god jul sms imorse klockan 9 :p Tack tack Tack! :D Det bästa med den här dagen är att det snöa inatt, precis som det ska vara.. Snön kommer på julafton nu fick man in lite julkänsla i alla fall! :D

GOD JUL ALLA! :D

Nu ska jag och mamma springa på stan :p
byebye.

Det är nå fel på mig, jag har drömt om strömsunds folk i 5 nätter irad nu. Jag tror jag saknar er goa människor ;)

gullunge

En fin röd bukett.
första gången jag får hem blommor med bud.
Tack<3

åh

Det är inte säkert att det är blommor! det kan va vad som helst :O
åh snacka om att jag är nyfiken!

Puss på dig!

Städning

Japp ikväll blir det städning av hela lägenheten. Kul :) haha men det blir fint sen när det är klart i alla fall!  Och det är ju bra :D mamma ska börja med maten inför imorrn så jag tog åt mig städningen.

Varit på Marieberg idag (shopping center för er icke örebroare :p ) Det var inte så farligt mycket folk ändå som vi trodde.. Lite långa köer ibland men inte så illa. Hittade ett par jeans idag i alla fall. åh happy! :) Sen lite linnen och sånt från gina :p Träffade Conny och fick 2 stora vita toblerone så nu är min jul räddad! :) mums. 

När jag stog i provhytten inne på gina fick jag ett överraskande samtal från en blomaffär, de undrade när jag skulle vara hemma för dom skulle komma med blommor till mig ;)  Så nu sitter jag är och väntar!! :) Min underbara pojk ligger bakom detta även ;) Hur gulligt som helst ;) Eller vad tycker ni?

Verkar som vi ska åka och köpa en termometer till skinkan. åhh.. Trodde jag skulle slippa ut nå mer idag men aja får väl se hur långt vi tar oss :p nu blev det bestämt, vi ska gå till ica snart. åh!

Imorrn är det julafton det blir att vara hemma med mamma, syster barn och sambo. Det blir nog trevligt :)

Vad har hänt nu då? trodde vi var bra vänner? Vi pratade ju varje dag.. Nu är du ju så kort och du hör aldrig av dig. Jag vill ju ha kvar dig som vän. Jätte förvirrande det här ju.. prata med mig. Hoppas vi ses på nyår i alla fall!

Nu ska vi gå till ica..
Skriver nog igen när jag fått min leverans ;)

imorrn är det julafton

idag var jag och mamma uppe tidigt för att handla julmat, hoppades att slippa så mycket folk. Vi klarade oss ganska bra tycker jag :P Men tänk vad mycket kläder vi hade kunnat shoppat för dom pengarna vi köpte mat för!!! jaja sånt är livet! Fick en julklapp idag i alla fall :) Sen har jag varit och klämt på mina paket så jag har listat ut vad jag ska få xD haha busigt!

Ska snart ut på marieberg, jeans jakt som sakt! Hoppas på att det inte är alldeles för mycket folk där! :p

Jag fyller 18 om 37 dagar :D Maskeradfest står på shemat då! weeei ;) Hoppas vi hittar nå bra ställe att vara på då bara, men det löser sig nog! :)

15 dagar kvar <3
Du gör mig så jävla nyfiken! jag blir galen ;)

Goo juuul eller nå!


sant

Gud ger oss smärta för att sätta oss på prov

varför varför varför.
fråga inte för jag vet inte alls varför!
Mina känslor och min kropp hör inte ihop med varandra! tyvärr..

Jag vill kunna vara glad!
Det är då fan något som hela tiden ska tynga ner mig!
tack, vad har jag gjort för fel gud?
Vet inte ens själv vad felet är..
Är jag normal?
Ska jag behöva känna så här?
känns bara töntigt!
Men det är sanning.
Min värld och mina känslor.
Jag vill kunna styra mina känslor!
Jul, jippi?
Känns som det kvittar.
Ta mig härifrån, bara du och jag?!
Snälla.
Nu ska jag ösa mina problem på min grubbelgubbe!
HAHA lyllos han.
Han lever inte ens men mina bekymmar tar nog död på han snart!

Lustigt

Jag har varit i Västerås idag med en del av min familj.. Vi var där hela dagen för att shoppa, jag köpte endast en tshirt!!! hallå lixom.. Inte normalt för att vara jag, så imorrn blire marieberg bara för shoppingbehovet! xD Jag köpte i alla fall julklapp till min lille bror och lilla syster :p Så något vettigt köpte jag i alla fall. Men ändå!

Imorrn blir det jakt på jeans! Måste ha! Sen ska jag handla upp halva gina trico på linnen och sånt :p

Vet inte vad jag ska skriva :/

Jo en positiv sak med att det inte är snö här i Örebro, jag kan ut och springa! :) weeei. Hoppas bara det blir av, eller det SKA bli av! :p

tv/film eller nå nu.
ciao

Måndag

2 dagar kvar till julafton, haha december gick väldigt fort :p

Idag ska vi åka till Västerås och shoppa :) Till oss själva och lite julklappar, det blir nog bra bra :D

Drömde en märklig dröm inatt. Jag skulle kunna tyda den genom att jag tror den betyder att jag saknar Strömsunds folket! Ojoj illa! xD haha näe så illa är det inte, 16 dagar kvar btw, längtar efter snö och alla underbara<3

Nu ska jag göra mig iordning, vi åker snart :)

pusshej

Tillbaka på ruta 1

Har kämpat länge nu trodde att allt hade ordnat upp sig. Men fan det, nu är vi på ruta 1 igen! Kul. Du kan ju inte säga att vi inte bryr oss om dig, du bryr dig ju inte om din familj. Erat förhållande är inte ett normalt förhållande! Väx upp båda 2. Ni har faktiskt ett barn att tänka på också. Du är alldeles för lik din far. Jag förstår nu hur gener sprids i generationer. Men du är trots allt min bror och du har faktiskt en familj som bryr sig om dig!

Hade jag rätt eller vad, tog kanske 2 veckor sen hörde du av dig igen. Känslosamt? Mjo kanske lite, men allt känns bra ändå på nå sätt. Tack för att du bryr dig och finns, ibland låter du faktiskt vettig. Du har ju tagit ett kliv och gjort en vettig sak i alla fall. Detta kanske kommer funka, det beror helt på dig. Men vi kan nog arbeta fram en vänskap om vi bara vill. Och vi båda vill eller hur? Får väl se hur allting blir när vi träffas. Jag vill alltid finnas för dig!



Varit hemma hos familjen Sartz idag och ätit mat, väldigt ovanligt! xD haha. Fick träffa Patrik i alla fall, han kom hem från Alaska igår :) Det var ett trevligt besök.

Nu ska jag snart gå och hyra film, måste ju se Arn 2 nu :p 1an var bra, men slutet var så att man längtade till att se fortsättningen :) Måste ju även gå en promenad så maten försvinner som jag ätit idag. haha!

bra dag idag.
pusshej.

svårt

Jag vet en sak. En sak som skulle förändra allt för dig. Men du verkar ju inte bry dig alls!? Får jag chansen så tänker jag inte hålla tyst om saken. Allt du gjort mot mig! jag orkar inte hålla tyst om saker och ting längre! Men jag vill inte att du ska må dåligt bara för att jag mått dåligt för dig.

Och du människa, du tror att du känner honom så väl? HAHA. Du säger och tror att ni är bästa vänner och kan prata om allt med varandra, synd du har då 2 jävligt nära vänner som har en hemlighet för dig!! Hade inte du avslutat kontakten med mig så hade jag berättat en sak för dig, en sak som jag tror skulle betyda något för dig. Men skyll dig själv att du tog avstånd.


jag hatar bilddagboken! När jag har tråkigt brukar jag kolla tillbaka på bilder.. Och på andra folks sidor. Jag påminns om allt det som var!

Jag vill glömma!

Just nu är jag glad över allt jag har nu idag. Men det var jobbigt då.
Nu ska jag krypa ner i sängen.
Ska upp skapligt imorrn, ska till Eskilstuna! :D weeei.
God natt.
Miss you!<3

skön lördag

Evigheter sen jag hade en dag då jag inte gjort någonting alls.

Gick in till stan med Ella och mamma och tittade lite på julklappar, så nu har vi koll på läget :) Men usch vad mycket folk det var.. sen var det några musikanter som spelade julmusik, lite julstämning men SNÖN saknades!! Kul med en jul i regn! Bara för det längtar jag upp till Ström igen ;)

Ella är en riktig jävla goo unge. Hennes favorit låt är en med ozzy, hon rockar verkligen loss xD haha. 

Jag saknar dig, inte lätt att vara nykär och åka bort från honom i 19 dagar på engång. Men vi har ju klarat oss utan varandra hela livet så då lär vi ju överleva det här med ;) <3

Hoppas på Eskilstuna imorrn! :)
Nu ska jag se på första filmen av ARN, hoppas den är bra :)
pusshej

trött och seg

Vaknade med huvudvärk idag. Skönt, man verkligen känner hur kul det är att gå upp ur sängen då. Sen kom det en grusig hund och la sig på mig då var det bara att gå upp.

Nu är jag barnakt åt min go unge också. Mamma hjälper ju också till men ändå. Ska nog gå på stan och fördriva tiden lite. Internet funkar väldigt bra här hemma nu i alla fall, så det bli nog några uppdateringar under lovet :)

Dagen blir nog lugn.. Det är skönt, det är det jag längtat efter, att komma hem och göra absolut ingenting :)

Ska nog gå och få på mig lite kläder nu.
Är glad för att slippa ström nu!

hedda! ;)

Hemma

Efter en lång natt så kom jag äntligen hem till Örebro! :D Riktig härlig känsla må jag säga! Kommer hem och får träffa syster barn och hund. :) <3 Och mamma såklart :D

Tänkte bara informera er om att tågstationen i Östersund stänger 22.30! Mitt tåg gick 00.10... Ni kan ju använda eran fantasi vad jag gjorde under den tiden.. Det var tur att det inte var så kallt ute i alla fall. :) Väl på tåget fick jag veta att jag fick åka med det tåget enda till gävle så jag slapp vänta i ånge 3 timmar, snacka om att jag blev happy då :D Trött och dann kom jag i alla fall hem, full fart på engång. Duscha sen iväg på marieberg.

Ikväll har jag träffat Emelie :) Vi var på bio, Twilight! <3 Nå fruktansvärt bra film! SE DEN! :D Sen gick vi hem till mig och prata strunt, och nu har hon nyss åkt hem..

Ska nog försöka sova snart, väldigt trött.
Först ska jag nog ta hjälp av min grubblare som jag fick i julklapp av louise, den behövs nu. Den kan få grubbla inatt så slipper jag..

Jag tycker om dig, hoppas du vet det!<3

God natt
Hoppas på att åka till Eskilstuna imorrn och få träffa min förebild! :)

Slut för denna gång

Nu har jag jullov! :D Härligthärligt!

Fast nu är jag stressad som bara den, hemliga projektet är klart för visning :D så måste fixa det, packa, tvätta städa och sånt också. 4 timmar och 30 min har jag på mig nu, ujuj. Kvällen och natten blir det nog plugg för min del! kanske om jag orkar :p mobilladdaren ska iaf vara i min närhet under hela resan.

weeei, snart hemma! :D

Kommer nog inte att blogga när jag är hemma tror jag, vårat internet är helt knas :s Får väl se hu det går.

nu ska jag sätta fart.
pusshej

Jag kommer sakna dig! <3

Torsdag

Igår var jag och louise och spelade innebandy med typ 18 killar ? ;) haha Det var riktigt skoj iaf :D måste göras om! Idag har jag träningsvärk!! :p

Har samhälle nu så måste kila, byebye!

mysnatt! ;) <3

1 dag kvar

japp en enda liten skoldag kvar :D skönt skönt.

Har nyss kommit hem från skolan nu. Ska nog gå och vila lite har sådan huvudvärk nu.. Måste ju orka med innebandy halv 4 ;)

Kom fram till att imorgon åker jag hem, det är väldigt mycket som måste fixas innan. Städa,packa tvätta osv.. Och idag är det träning hela kvällen.. Hm jag får väl hinna inatt eller nå.

känns inte lika kul att åka hem nu ju :/ <3
men ska bli otroligt skönt samtidigt :)

-sovasovasova


så less

Sitter med spanska boken öppnad, ska göra en uppgift eller egentligen två st tills imorrn. Känns inte som jag orkar göra det.. Men allt blir så jobbigt i slutändan.. Får väl se hur jag gör med saken. Ska sova tidigt ikväll, det är en sak som är säker iaf! :)

Jag vill ha LOV. Fast jag vill inte ha torsdag xD Om ni känner er för att vara sällskapliga så kan ni ju vara vakna med mig mig mellan 01.00 - 04.00 på fredags morgonen.. Kul kul kul.. Kanske då jag har chansen att plugga ikapp lite med allt? ja kanske, det kan vara en bra idé ;) haha, jag måste i alla fall vara vaken då, för jag tänker inte somna på en tågstation med min packning mitt ute i ingenstans! :p Efter min OTROLIGA roliga resa så är jag hemma i Örebro runt 10.00 på fredag! :D Ska eventuellt träffa emelie då :) <3

imorse var jag trött och det var iskallt på mitt rum! :s kände mig 0% sugen på att kliva upp. Men jag kände att jag var tvungen att sköta mig, i och med att det känns som jag sackar efter i allt just nu..

Skytteträning gick typ bajs! :p Ingen koncentration.. Men så kan det vara ibland. Det får jag leva med!

På kvällen kom fredrik och hälsa på, väldigt ovanligt nu för tiden ;) haha. Det är nästan läskigt att vara med honom och louise samtidigt. haha ;) Dom är lika knas båda två :p

Tänk om den här hösten inte hade funnits. Känns bara som att hela hösten har varit en stor motgång. kan man inte bara klippa bort den eller nå? Nu framåt jul känns det som att saker och ting börjar ordna sig igen och det är väldigt skönt :) Men minnen kan man inte bara kasta i soptunnan hur mycket man än skulle vilja!

Imorrn blire skola till 12, sen innebandy med killgänget och louise ;) haha det blir nog skoj :p

God natt

Helgen

Har knappt haft nå tid alls att sitta vid datorn i helgen, därför har jag inte bloggat på väldigt länge :p Finns säkert massvis av saker jag vill skriva men som jag glömt bort. Men aja får väl se vad jag får ihop för ett inlägg :)

I fredags umgicks jag med louise hos henne medans vi väntade på att segisarna serena och pernille skulle bli klara så det blev party ;) Och tack vare att jag och louise var klara så snabbt så fördrev vi tiden med att bokstavligen döda mig, men som tur var så fick louise liv i mig igen! <3 Vill inte skriva exakt vad som hände i och med att jag vet inte vilka som läser detta :p Men vårat påhitt blev lyckat till slut! Så nu vet jag vad jag ska göra när jag fyller 18 :) Sen var vi i alla fall hos pernille hela kvällen, det var väl trevligt :) Blev lite drygt framåt slutet, gick hem vid 1 kanske men hade lika trevligt för det ;)

Lördagen var seg, låg i sängen ett bra tag framåt dagen. Minns inte om jag gjorde nå vettigt alls under dagen faktiskt :p Framåt kvällen gjorde jag och louise oss iordning sen gick vi ner till kyrkan och kollade på lucia med Erika, det var en upplevelse i sig xD Sen drog vi oss hem till Beccis och viktoria :) Den kvällen var bra, mycket trevligt folk och väldigt bra stämning. Riktigt kul var det! :D Värre blev det när alla gick ut, men men vi bor i ström vad ska man förvänta sig?

Söndagen var lika seg som lördag morgon. Låg bara i sängen till 1 typ :p Sen kom jag fram till att det skulle vara skönt att komma ut lite. Så jag louise och Fredrik gick ner och tittade på dansuppvisningen i sporthallen, kändes som att det skulle vara kul att se hur Sofi klarade sig ;) Sen var vi även och badade, väldigt effektiva ;) haha. Sen hem och såg film och tog det lugnt! :)

2 dagar och 22 timmar kvar tills bussen går!
HEM :)<3

Dåligt stil dålig stil. Usch. Man gör inte så, även fast du inte tycker så.. Man tar faktiskt hänsyn till andra spelar ingen roll hur mycket man känner personen. Och människa, stå för det du tycker annars är det ju ingen mening!!

Du är glömd, känns helt otroligt jävla skönt! du är helt borta!!! Har inte ens ditt nummer kvar! Minnena med dig är förträngda!! äntligen!


Börjar veckan med att försova sig, GRETT! Men var så otroligt trött imorse! Tog mig igenom skolan iaf :) Sen skytte och där hade vi jultävling. Jag kom tvåa och vann en noblesse ask ;) hihi. På sörgård var det julmiddag och tomte och paket! :) Det var gott och trevligt :)

Sen fick jag och louise ryck och började städa rummet xD fast vi var tvugna, har gått i några dagar med olika strumpor på mig, så idag hade vi strumpjakt ;) Men hjälpte inte så mycket för jag hann aldrig tvätta ändå så :p Sen kom Fredrik och såg film med oss ;)

Min hjärna är tankelös, helt otroligt. Det känns faktiskt skönt och positivt :) blev ett lite sådär lagom långt inlägg det här :)

Nu ska jag göra nå annat ovettigt ;)
ciao.

jag vill orka. jag vill fortsätta.
Varför känns det som jag faller nu när det äntligen går uppåt?
du.

dåligt

Ensam mot resten av världen? YES!

Men jag håller mig till mina riktiga vänner, jag blir inte kompis med någon bara för att! Har insett att det är många som gör det i Ström! Haha ni är för roliga!! Som om jag skulle bry mig?

Stackars lilla flicka!


GOD NATT.


tänker tillbaka

Idag har det varit en sån där tänka tillbaka dag. Det började nog redan imorse när jag hörde alicia keys-no one spelas från min spelarlista.. Helst vill jag ta bort den där ifrån men det känns bra att höra den ibland, lurar mig själv att den inte väcker några känslor. felfelfel. Men lyssnar dock aldrig på den om jag har mer folk på rummet. Andrea Cardenas Bolin, jag saknar dig min vän. Det är nu det börjar kännas mer att du inte finns här bland oss.. Vi hade precis tagit upp kontakten igen! :/ Snart 1 års sen nu.. Tiden har gått snabbt men saknaden har plågat en.. <3

Jag låg och pratade med louise nyss också. Pratade om gamla minnen, minnen från litet barn och upp till 9an. Fan vad jag saknar mycket. Många vänner jag saknar som jag gärna skulle vilja få kontakt med igen, innan det blir försent. Vill inte vara med om samma sak igen. Men vad ska man göra? man blir äldre får olika intressen osv.. Det är väl bara att acceptera läget? visst vi kör på det!

Nu ska jag släppa minnena och det förflutna och ta tag i nuet istället.

byta låt nu? :/ nej skiter i det.



Imorrn äre lucia i skolan, så ska gå upp tidigt imorrn. Ska försöka i alla fall :)
Imorgon är det fredag och HELG <3 :D

PUSS PÅ DIG! ;)

1 vecka kvar

om en vecka sitter jag på bussen, är en bit närmre hemma! :D

Ingen skrivarlust idag, blir ett skittrist inlägg. Varsegod!

Idag har jag och louise gjort bort oss totalt för våra kära tränare kjell ivar och micke xD Nu kommer dom plåga oss resten av livet! ;)

Ska gå bort till louise och se film / sova eller nå nu :)

pusshej.

Imorrn är steg 3 i vårat hemliga projekt färdigt ;)
förhoppningsvis^^

snart

snart snart får jag åka hem :D

Nyss var det varmt på mitt rum men nu har det blivit brrrr kallt igen :/ Förresten spelade jag inte hockey bockey idag för jag gick på gymmet istället, för den som ville veta ;)

Ikväll hade jag tänkt ta det lugnt och plugga och så. Men jag umgicks med Louise istället och sen kom även Fredrik en sväng, roligare att umgås med dom än att plugga faktiskt ;) Så nu sitter jag här och klockan tickar på och jag sliter med min nyhets redovisning som jag ska ha imorrn! bra planerat!

Louise hjälpte mina tankar idag.
Kanske.
Ja, jag kanske har bestämt mig.
Men inget före jul.

Och skolan tar kål på en! Usch, är nå fruktansvärt less på skolan nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen! :/

nu ska jag plugga lite till sen blire sängen. Skönt att jag har en liten sovmorgon imorrn iaf :)

4 klöver

Fick en fyrklöver i min chokladkalender idag, så jag undrar självklart vad som kommer hända idag? :)

Onsdagar är otroligt sköna :) Slutar klockan 12 och inte så jobbiga lektioner heller. Nackdelen är att jag inte får se snyggot något.

Tänk att man aldrig blir nöjd? Man ser hela tiden något negativt i allt, as drygt. Jag har sådan beslutsångest men nu är jag även rädd att såra någon om jag väljer ett beslut.. Det är inte lätt och som sagt så är man tydligen aldrig nöjd.

det är fortfarande 500- här. brrrrrr! :s höll seriöst på att frysa ihjäl bara hem från skolan. Jag tänker bara gå ut en gång till idag och det blir till hockey hallen fram och tillbaka. Måste ju vara med på fysen ;)

Känns inte som jag har så mycket vettigt att skriva idag. Så ska nog gå och tvätta lite nu istället! :p

Kyla

Nu har jag typ frysit konstant sen igår morse. Det känns även som att det är 500- ute :s Brrr säger jag bara. Jag tänker inte gå ut mer än nödvändigt nu för tiden i alla fall! :) Tror jag börjar bli sjuk, är så trött och frusen!

Imorse försov jag mig, missade matten..
seg dag har det varit. segt humör seg allt.

Min vänstra och högra hjärnhalva har bråkat sen igår kväll. Dom verkar inte komma överens.
Ska jag lyssna på min tråkiga och realistisk halva eller den osmarta och roliga halvan? Tror jag låter dom vara tills efter jullovet. Får väl se hur det blir med den saken, men vet verkligen inte beslut jag ska ta det kommer ju skita sig hur jag än gör!

Just nu försöker jag städa. As trist. Ska plugga också. Vill helst gå och sova men då kommer jag inte få nå gjort. Och när louise kommer hem ska vi äta lussekatter :D

-städning


och igen

Min eviga tjat om engelska! :/  Det är väldans dryygt! Och vi måste bli klar med vårat grupparbete idag, kommer väl gå sådär känns det som! :p

igår eftermiddag/kväll var jag hos serena och hjälpte henne att städa, ja det behövdes kan jag säga xD sen kom även louise då ringde vi och beställde pizza och drack cola det var nog bland det godaste jag fått i mig på länge :p Sen satt vi bara och mös i serres soffa. Sen kom även fredrik och kim men vi skickade ut dom igen för att köpa ägg :p För sen gjorde louise kladdkaka :D Vi tittade på en jätte dålig barn film på tv hahah den va väldigt spännande ;) Sen blev det bara vi tjejer kvar och då tittade vi på wallander på 4an.. När den var slut gick jag och louise trötta hem :p

Söndagen blev bara en riktig lat dag! :D
och idag är jag TRÖTT!!

Nu kanske jag ska göra nå vettigt :P
ciao

när man har roligt går tiden fort

Igår var det lördag för er som inte visst det :)
Min dag började 8.15 med att äta frulle. Sen var tävling 2 ggr. Blev skapligt nöjd båda gångerna :) (383p & 385p)

Mat,fix och sen begav jag och Louise oss till serena med en liten omväg till Jahn och konsum :)

Väl där packade vi upp lite grejer och började spela ett spel. Vi hade det väldigt trevligt sen kom Erika också! :) Sen kom det massa folk i en glömd ordning men skoj hade vi tyckte jag. Även fast det kom folk som jag skulle velat kastat ut men men orkade inte bry mig om det. Det blev mycket spring ut och in och jag träffade massa trevligt folk! :) Helt klart en underbar skoj kväll!! :D <3

Jag tänker inte bry mig, det är inte jag som gör fel. Jag är singel jag får göra vad jag vill jag har inga krav på mig. Jag kan bestämma själv vem jag ska kramas med! Strömsund är en klass för sig!!! det gäller allt!!

Klockan är snart halv 3.. Känner mig nå fruktansvärt seg har inte gjort någonting alls idag.. Jag och jonte har legat och pratat typ hela morgonen.. Klockan var väl runt halv 4 när jag fick sova inatt.

Får se om jag orkar simma lite senare idag men det känns som det finns en risk att jag kan drunkna. Ska i alla fall gå hem till serre snart efter jag ätit, det behövs nog städas där sen ska jag friska upp hennes minne lite :)

Imorgon är det en ny vecka.. Bara massa plugg hela veckan. Usch! På lördag ska jag hem till Marcus i alla fall för han fyller år då :)

nu blire mat!!

Östersund

Var i Östersund idag med Louise, Serena, Emelie och våran bilförare koffe :) Det var väldans trevligt, läs mer på serre.blogg.se :D Vi träffade även andra strömsunds folk.. Och dom har faktiskt djur på djur magasinet xD

När vi kom hem var vi hos serena och började att färga håret på varandra och massa grejs samtidigt vi tittade på idol. Vi trodde tyvärr att Robin skulle åka ut och det gjorde han ju också :/ Nu vill jag se Alice som vinnare! :D När jag hade färgat färdigt mitt hår gav jag en sax till louise så hon gjode en liten ny frilla på mig, nice! ;)

Nu är klockan alldeles för mycket och jag ska nog sova. Ska ju upp och skjuta tävling imorrn och jag hoppas verkligen att det går bra :)

Jätte trevlig och rolig dag! :D <3
God natt.

dagen

vissa dagar kan man säga att det är kul att gå i skolan. Idag var det en sån dag :) Känt mig social med massa folk och så. Sen har jag ju bara haft 2 lektioner och sovmorgon så jag har ju inte gjort så mycket vettigt men ändå.

Hade även geografi prov idag, det gick bra tror jag :)

Ikväll hade vi också prov i skytteregler, det handlade om att vi skulle slå upp olika regler i regelboken.. det var inte så lätt som jag trodde :s men får väl se hur det går :)

vissa dagar känns det som att jag har en chans
det känns som att du ser mig
idag var det en sån dag
det är bara att hoppas ;)

Ska nog gå och lägga mig tidigt för engångs skull denna vecka, har blivit sent varje kväll så jag har varit hur trött som helst på dagarna..

Imorgon ska jag få veta hur matte provet gick i tisdags hoppas jag. Sen ska jag och mina favoriter åka till Östersund :) Och kvällen blir det idol och färga håret och massa trevligt!

God natt!
14 dagar kvar tills jag åker hem! <3


plågas lite till

Jag kan inte hjälpa att jag blir tårögd. Men det är väl normalt att man ska vara ledsen när någon dör. Inte för att jag kände honom på någe vis. Men jag har pratat med han ett antal gånger. Han har varit en av mina förebilder kan man ju säga. Lider med alla hans nära och kära där hemma. :/


En glad sak är i alla fall att jag kolla lite nogare på min biljetter, jag åker nattåg ändå men inte samma som louise men men (: är hemma i örebro fredagen 19 december 10.51 :D <3

jag orkar inte

Plugga,sova,träna,vänner,killar,saknad, massa j*vla känslor!
jag orkar inte mer! Det är för mycket.

14 långa sega kalla jobbiga dagar kvar tills jag får åka hem!

besvikelse

Hämta ut mina tågbiljetter idag, fanns inga biljetter kvar till natttåget så får åka över dagen på fredagen istället.. Det betyder att jag kommer komma hem 9 timmar senare än vad jag hade tänkt mig :/ men jaja sånt är livet! :)

Nu har jag ont i huvudet, tror det är för att jag tänker för mycket (en viss ironi) haha. men jag tror nog att det kan vara sant att man kan få ont i huvudet för att man tänker för mycket.. Det skulle i alla fall vara en förklaring till varför jag ofta har ont i huvudet. Min hjärna är nog liite överhettad! någon som vet hur man ska göra för att sluta tänka?

Jag ska i alla fall prova att läsa lite geografi, det kanske får mig på andra tankar! :)

Informerat 9orna idag då, det gick kanon! :) haha sen kommer jag hem till sörgård och blir påhoppad att jag ska visa några 9or runt på elevhemmet också :p Men jag tycker faktiskt sånt är roligt :)

Do it, do it now..
I don't understand why?
just do it, please.

jag och geografiboken ska krypa ner i soffan nu!

En dag närmre imorgon

Det värsta jag vet är att säga nej till en vän, eller jag tycker att det är svårt och jobbigt att säga nej till det mesta! Men just till en vän, jag hoppas vi alla hittar en bättre kväll :) Jag är inte bara en vanligt elev på hjalmar utan även elitidrottare, det är så svårt att hinna med både skola,träning och vänner men jag försöker verkligen så gott jag kan :)

Och idag ja vad ska man säga om dagen? Mest förvirrande men det är ändå skönt att det finns en pojk som gör så att dagarna går framåt. Även fast han inte ser mig så som jag ser han :/ Men sånt är livet och jag är  feg jag är rädd för att bli sårad så jag tror jag stannar här, jag vågar inte ta nästa steg även om jag skulle vilja. Jag får helt enkelt invänta tiden, en underbar dag kanske du upptäcker mig!

Hade som sagt utvecklingssamtal idag med mina tränare. Trodde det skulle bli jobbigt men det var bara positiva saker, men de sa även att de visste varför jag hade varit så nere och haft så dåliga resultat i början av hösten. Konstigt alla i strömsund vet väl vad som hände under den tiden.. Den tiden jag började skriva den här bloggen faktiskt, jag använde min blogg för att jag ville att folk skulle se att jag brydde mig och visa hur jag mådde. Den tiden så hemsk men ändå så underbar! Den tiden ändrade hela min framtid! och jag skulle fortfarande vilja skruva tillbaka tiden.. Jag startade lite av mitt nya som jag skrev om förrut, att jag orkar inte sitta och lyssna och jag vill säga ifrån och visa vad jag tyckte.. Vi pratade om sörgård och uppdelningen mellan skyttar och 5-dagars. Snacka om att jag blev arg när dom klagade på 5-dagars igen, varenda gång bara negativa saker, det är faktiskt inte dom som stör mig!! Alla skyttar är inga änglar, de kan faktiskt göra ifrån sig en massa ljud dom med!

Nu ska jag plugga plugga och plugga lite till. Vilket otroligt roligt liv det känns som jag har (:

Imorrn är det onsdag, hehe. Inga lektioner för jag och Emma ska informera om samhälle programmet för 9orna! Skönt det, får väl se hur det går xD

Låt aldrig hoppet försvinna

Ibland känner jag att jag bara vill skrika rätt ut. Få slut på allt som gömmer sig inom mig. Gå fram till vissa personer och säga exakt vad jag tycker om dom. Jag skulle vilja skriva vissa saker här som är väldigt hemliga. För jag orkar inte, jag orkar snart inte ha allt inom mig. Kanske detta låter egoistiskt? nej det tycker inte jag.. Jag vill inte bara gå runt här och inget händer! jag vill veta, jag vill ta reda på saker som jag inte vet.. Jag vill säga vad jag känner för dig. Jag vill veta vad du tycker om mig. Jag vill veta så mycket! Jag vill veta sånt jag aldrig kommer att få veta..

Jag skulle kunna säga att jag lever 2 liv.
Ett liv här i strömsund, det livet handlar om skolan,skytte och skitsnack och killar och kompisar och ja ungefär som ditt liv handlar om kanske.. motgångar och framgångar! Man tänker åh vad skönt att få komma hem och bort från allt här uppe.
HAHA. Nja istället kommer jag hem till mitt andra liv där det handlar mest om familjen killar och massa vänner som börjar försvinna..

Man kan tänka att åh vad skönt att leva 2 liv, hm. Dubbelt så jobbigt skulle jag vilja säga det!

Imorrn har jag utvecklingssamtal med tränarna.. Louise skrämde upp mig efter hon varit där idag, så jag är lite orolig nu faktiskt :s

Matteboken väntar nu (y)

1 december

Julstämning!
kallt som bara den ute! brrrrrrrr!

Igår kväll var första gången på väldigt länge som jag hade jätte svårt att somna, även fast jag var trött så ville inte kroppen komma ner i varv.. As jobbigt.. Så låg och snurra och vred mig i över 1 timme innan jag lyckades somna. Och imorse så var jag något fruktansvärt nära att skita i spanskan, var så otroligt trött! Men jag är glad att jag tog mig till skolan ändå, idag har det varit en bra skoldag :D

Skyttet idag gick förbaskat surt! I alla fall dom skotten jag sköt till en tävling! Sen efteråt då gick det att skjuta igen, suck meningslöst... Sen spela jag innebandy och nu tjatar jag igen men det är nå fruktansvärt vad jag saknar att spela innebandy!!! <3 Allså att spela på riktigt i ett lag! Nora ibk, något att minnas!

Kvällen blir lugn.
Plugga lite och tvätta om det finns tid.

17 dagar kvar.

RSS 2.0