Huvudvärk

Jag är trött, huvudet dunkar och det är varmt vad man än gör!
Usch vad jag klagar!

Jag tycker det borde vara en lag på att efter klockan 22.00 får man inte starta bilen, smälla igen bildörrar, backa bilen, hundar får inte skälla, inga tåg får gå, man får inte gå i trappuppgången, man får inte hosta eller nysa och absolut inte gråta, inte heller spela musik eller vara full. TÄNK VAD SKÖNT JAG SKULLE KUNNA FÅ SOMNA PÅ KVÄLLARNA DÅ ;) HAHA

Idag har jag varit mest effektiv på jobbet än någonsin, jobbigt! :) haha. Men vilka sommarjobbar och lyssnar på pippi och emil i lönneberga?? ;) Små barn kan faktiskt vara riktigt härliga ibland! :) Dom informerar än såna där spännande saker som, jag har skrapsår på armen.. JAHA! :D hehe.

Jag och mamma skulle hämta Ari på tåget men han hade missat ett anslutningståg så kom senare men tur att vi var där då ändå för då fick vi träffa johanna med familj och sen överraskade vi Irene när hon kom med tåget ;D

:D
Jag skiter i att jag ser mongo ut för jag är ändå glad att jag fick träffa dessa idag. Stor stjärna till dom att dom alltid är så himla glada fast dom har gått igenom så mycket! Visst deras syster saknades men Andrea har det bra där uppe och vakar över oss! :') <3

Nu äre så varmt och jag är trött så nu blire sängen !
Pratade nyss med Louise!! :D <3

God natt.
pusshej.

och nej jag orkar inte.
jag duger inte dygnet runt, då duger jag inte alls!!!

Måndag

Lyckades vara ute och sola i 2 timmar innan jag gav upp. Det bara rann svett, mysigt va ;) Riktigt kokhett var det iallafall. När mamma slutade jobbet åkte vi och hälsade på min ninis! Och även mammas arbetskamrat, hennes karl skulle laga våran saab så den inte låter som en 740 ;) haha.

Min älskade kalle kanin! Han börjar bli brun han har alltid var grå/svart förut! :)

Dom hade kattungar också, huuur söta som helst! :)

Mamman var såklart tvungen att kolla till sina bebisar! :)

Den var min favvo! Någon som vill ha den hemma hos sig om jag köper den?? ;)

Ja ni mina vänner. Det har inte hänt mycket mer idag.
Jag känner inte för att jobba imorrn! :/
men det går nog snabbt. 
Imorrn ska det bli min sista dag för iår att äta godis, tror ni jag klarar det?

Bussen går 05.41 imorrn.
God natt!

Strömsund

För några veckor sedan tänkte jag " åh vad skönt att få åka hem till Örebro och glömma allt som har med Strömsund att göra" HAHA, visst! Jag tror jag har tänkt på eller så har jag pratat med någon från ström varenda dag! Jag förstår inte, jag tycker det är skitmärkligt hur man kan sakna en sån håla med såna idioter i?? Hur kan man göra det? Det är en bra fråga som jag inte har svaret på..

Men självklart så saknar jag mina underbara vänner. Det är jobbigt att vara ifrån vissa människor som man är van att träffa flera timmar om dagen varje dag! Nu har jag inte träffat dom på flera veckor.. :/ <3


SAKNAR ER MÄNNISKOR, även ni som inte hamnade på någon bild! 
Jag saknar till och med dom som hatar mig! Jag saknar att få mördande blickar...
Jag är inte som jag ska!

Nu ska jag ut i solen!
pusshej.

Värme.

Idag har jag varit ute hela dagen förutom när jag åkte biiil! :)

Började dagen med att försöka äta frukost på balkongen men jag gav upp efter en tugga för det var faktiskt något fruktansvärt varmt där ute, haha! 

Sen fick jag för jag hade ju punka på cykeln. Ja jag gick till min syster och åt lite mat sen åkte vi till Nora och blåsut och träffade hennes pappa och småbröder. Det var smock fullt på blåsut, men det förstår man för det var riktigt fint väder idag ju, även varmt i vattnet även fast inte emelie tyckte det! ;) Ja för hon var så duktig och gick från Gyttorp till Nora för att umgås med mig :) yeeei! Vi åt glass och stekte.

Sen åkte vi hem och jag syster och Ella gick till Ellas pappa och åt mat på restaurang! GOTT! :)

Ella tittar på menyn för att se vad hon ska ha ;)

Detta har jag ätit idag! Jag kan inte ha vita kläder på mig^^
Spagetti&köttfärssås - Pommes med ketchup :)
yeees, dåliga bilder! 

hm har jag något mer att berätta om dagen?
näee! :)

Tänkte bara säga att det är VARMT och VARMT vart man än är!! :p Men nu ska vi inte klaga! :)
Imorrn börjar min sista jobbvecka!! (y) 
Sen är jag ledig 1 vecka! :)

pusshej.


Full fart!

Man blir verkligen helt slut av detta varma väder. Men jag känner mig stolt för jag måste erkänna att jag har ett liiiiitet bloggberoende men nu har jag inte bloggat på länge :D Men jag har verkligen inte orkat och det har varit så varmt och jag har haft massa annat för mig, men nu är jag tillbaka! ;)

Igår var jag som sagt hemma och latade sen ute och solade och så. Sen följde jag med mamma och skjutsade hem min bror sen åkte vi även en sväng till Lindesberg och handlade lite.. HMM vi bor i storstaden och åker till hålan och shoppar! xD Aja vi åkte även tillbaka till Örebro och marieberg och shoppade lite ;)

Köpte blandannat dom där byxorna! snygga och sköna! LOVE IT! :D

Idag så blev det minsann ingen sovmorgon, klockan 07.30 ringde klockan! Det var bara att kliva upp och göra sig klar för att åka till den lilla lilla hålan Kvistbro för att skjuta!

(bild från slätten i torsdags) Men skytte som skytte! ;) Jag i rosa närmast! :D

Jag vann min klass och jag kom 2a allt som allt så jag är nöjd, silver är ju faktiskt sååå mycket snyggare än guld! ;)

Skytte = mycket väntetid!! Inte mina vanliga kläder jag brukar sitta och sola i.. haha men jag orkade inte ta av mig för att sedan sätta på mig allt igen! :p

När jag och mamma kom hem från skyttet så gjorde vi oss klara för en cykel tur.. Tror vi var ute i lite mer än 2 timmar. Det var jätte skönt att cykla och bli brun! ;) Vi började med att cykla till Rosalies på aspholmen som är helt nyöppnat!

Mamma och våran stora mängd mat!! :)

Sen cyklade vi till kossorna för jag ville ta kort på dom.. men dom låg så långt borta! Jag är KÄR i långhåriga kossor, särskilt i bebisarna!! :) <3

Ser ni Ser ni???? NYCKELPIGAN!!!! :D Nej just det den flög ju iväg precis när jag tog kortet!! ^^

Nyss har jag kommit hem från att ha grillat. När vi skulle cykla hem hade jag punka! Så då fick vi gå! :) Men det var ju inte så långt så det var ju bra. På vägen hem såg vi en orange luftballong! :) Jag skulle också vilja prova att flyga i en sån! :)

Nu är jag helt slut i både kroppen och i huvudet!
En hel mysig dag har det varit idag iaf. Full fart! :)
Imorrn ska jag umgås med syster.
Nu blire sängen.. Eller ja jag sitter ju redan i den men aa ni fattar ;)

pusshej.

På tal om känslig person..

Finns det något värre än när en människa dör?
Jag fattar verkligen inte hur en människa kan mörda en annan människa?
Hur fan tänker man?

Enda sedan jag började läsa om Therese som blev mördad på aftonbladet så har jag även läst hennes vänners bloggar osv. Och nu när man sitter och läser, vissa dagar kan man verkligen inte hålla inne tårarna.. Detta är verkligen hemskt och jag lider verkligen med hennes vänner och familj! Kanske lite för att jag själv vet hur det känns att förlora en vän men hon blev ju inte mördad.. usch. Otäckt säger jag bara, vart håller världen på att ta vägen?  

Här kan du läsa allt om mordet
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5376451.ab

En minnesfilm
http://www.youtube.com/watch?v=-mwSkXXrddM&feature=player_embedded

Therese minnesblogg som skrivs av hennes närmaste vänner
http://minneavtherese.blogg.se/

Ledig

yeei, gick upp klockan 6 som vanligt men hade då fått ett sms så jag var tvungen att ringa chefen och vi kom fram till att jag skulle vara hemma idag ;) Soft sommarjobb va? Jag har varit hemma hela dagen och jag får endå betalt! ;) För jag är lovade jobb dessa veckor och det är deras fel att jag inte kan jobba så! :)

Men när man är van att gå upp klockan 6 så är man ganska pigg.. Så jag satte på en film, Eva och adam 4 födelsedagar och 1 fiasko ;) hehe. Det är ju en sån där gammal goding! haha fast IDAG skäms jag xD har ni någonsin gråtit till denna film? Det gjorde jag idag. haha. Jag tror jag är en liten känslig person, särskilt när det handlar om kärlek.

Och jag vill till ström!^^ Vill samla ihop alla flickor igen och bara njuta! Saknar er allihopa!!! <3 Hoppas Louise följer med på dunder men känns inte som att hon kan? :( Vårat gäng är inte helt då! Får även se om emelie vill, kan och får följa med, det skulle vara kul! Strömsund, partybyn ;) HAHA.

Jag har tänkt på en sak, när jag kollar runt lite så här på blogglovin osv. Så hittar jag väldigt ofta killbloggar och det tycker jag är intressant att läsa bara just för att dom är killar och killar brukar ju inte skriva och så, ja ni fattar :p Men nästan alla killbloggar jag har varit inne på har varit gay... Dom är ju snygga också!! Finns det inge "normala" snygga killar som bloggar? :p

Våran lägenhet är riktigt varm nu på sommaren. På förmiddagen är det nästan omöjligt att vara i vardagsrummet och köket för då ligger solen på.. Och på eftermiddagen kan man inte vara på mitt rum!

Så därför ska jag nog försöka städa  färdigt mitt rum som jag påbörjade igår innan solen byter sida! Sen när solen kommer till denna sida så ska jag ut och prova våra nya solstolar ;)

HAHA och hoppas jag slipper ligga bredvid denna nisse idag!!

ojoj det blev ett långt inlägg^^
Och ja jag måste också skriva detta som alla andra. 
R.I.P Michael jackson. Han kommer bli legend! Lyssnade väldigt mycket på hans musik förr. Det är alltid tråkigt när någon dör!

Mina kläder ropar på mig "Ta upp oss vi vill inte ligga på golvet längre! Vi vill till garderoben eller tvättkorgen!"
pusshej!

Slätten

Har nyss varit iväg till Slätten (örebros skyttebana) och skjutit ungdomscupsfinals grejs xD haha vi var iaf 2 lag som tävlade imot varandra och självklart vann vi, hehe ;) Jag sofie och emelie vann med mer än 30p tror jag? Jaja vi är bra iaf :) Och nu vet jag att det är varmt ute iaf för på slätten är det alltid kallt ( i det flesta utomhushallar är det kallt) . Men idag var det till och med varmt där inne. puh! Känns mycket bättre att skjuta nu än på länge iaf! Grett! :)

Och jag måste säga att min förbundstränare är helt HOHO i skallen!! HUA! Jag blev ju nästan arg där ett tag!! Men jag spöade hans lag iaf, känn på den!!! ;)

Idag har jag gjort fint åt mina fiskar! <3
Det blev faktiskt riktigt fint i deras skål! ;)
när jag gick till stan för att köpa nya växter åt dom såg jag dessa coola cyklar, en sån vill jag ha!! :D

Den rosa!!! <3 :)

Jag hann med och sola lite idag också! :)
HAHA jag bjuder på DAGENS bild!
Jag döööööör!
JAG VILL INTE VETA VAD HAN LÅG OCH DRÖMDE OM!!! xD

usch nu är jag helt slut.
blir en tidig kväll ikväll.
pusshej.

Vissa har det bra.

Jobbade i 2 timmar idag, fikade 1 timme sen fick jag sluta. Får betalt för 6 timmar (y) jag klagar då inte på mitt sommarjobb, känns som det kommer bli soft imorrn med ;D


Imorgon är det redan fredag? Shiiit vad dagarna går fort! Vet inte vad jag ska hitta på i helgen, ska tävla på lördag iaf sen ska nog jag och mamma ut och cykla runt hjälmaren det låter mysigt :)

Om 2 veckor börjar dundermarknaden i Strömsund! (y)
haha och Kevin Borg ska spela i Nora nästa vecka, undra om man ska fråga om snålskjuts upp till ström för han ska ju dit också ;) hehe.

Nu MÅSTE jag rensa mina kläder på golvet..
sen ska jag starta en tvättmaskin.

pusshej.

Onsdag

haha var verkligen tvungen att tänka vad det var för dag idag när jag skulle skriva rubriken ^^

Idag har jag nästan varit ute hela dagen, hel mysigt! Tråkigt att vara ensam men det funkar! :) Direkt när jag kom hem så städade jag på balkongen och attans att jag glömde ta bild hur det såg ut först.. Men jag kan beskriva. Typ förråd skulle jag kunna säga eller ja ett soprum eller något xD Vi hade fullt med kartonger och gamla stolsdynor som var äckliga sen var våra vita stolar SVARTA! Så går det när man bor nära vägen. Men jag gick och slängde alla kartonger och allt annat skit och torkade av stolarna. Och så fint det blev, så idag åt jag min första lunch på balkongen! MYS! :D

Billys pizza och en kall cola i solen! :) <3

Där satt jag någon timme och spionerade på folket nedanför ;)

Dom fixade häcken vid parkeringen (y) Kanon fint! :)

Efter lunchen gick jag till ica och köpte glass, magnun mandel! MUMS. Jag tycker inte ens om mandel, haha! Men jag tycker ändå om den glassen! :) Sen gick jag iaf vidare till Svampen, åkte läskiga hissen. Ja den är verkligen apläskig! Sen hittade jag en bänk och la mig och sola på där upp :) Det var riktigt skönt för det fläktade gott!

Framför bänken hade jag svenska flaggan! Yeeei Sverige är varmt!! ;) <3

Jag gick ju såklart runt ett varv också:)

Örebro! :)

Haha det var massvis av turister där. Det var så härligt att bara sitta där och titta på allt folk, engelskmän, polacker, greker och svenskar från olika ställen. Kom även ett busslast med gamlingar också :)

Och när jag skulle gå kom det fram 2 killar och pratade engelska med mig, den ena var från polen och den andra från grekland. COOLT! ;) aja iaf dom ville att jag skulle ta kort på dom med deras kamera :) hehe. Det var lite kul och han från Grekland va snygg ;)

Efter svampen gick jag hem en sväng och böt om lite sen har jag legat ute på gräset och trängts med massa annat folk, det var sådär lagom varmt! :) När jag låg där i solen så ringde även en snygging till mig, ja han är snygg! Men inte riktigt som han ska och jag blir alltid lika förvånad varje gång han ringer..

Nu ska jag ta och städa lite, får se när mamma kommer hem hon är iväg och jobbar.
pusshej.
Om 2 veckor är jag antingen påväg till Strömsund eller så är jag redan där!!!! :)<3


haha

Inatt sov jag säkert 12 timmar sammanlagt xD Jag gick och la mig vid 6 igår :p haha.

Nödvändigt att gå upp imorse, jobbade bara 2 timmar sen fick jag inte vara kvar där längre xD haha. Tur att man har snälla arbetskamrater som sa att jag hade varit där sen 6 iaf :)

VÄRME.
Ska göra det snyggt på balkongen har jag tänkt nu :)
Sen ska jag gå och köpa glass sen gå till svampen!

HAHA skadeglädje. Du är ju inte så mycket bättre du heller. Du har ju betett dig likadant. Jag tycker iaf inte synd om dig! Du älskade ju inte ens henne!

Tjao.

Tisdag

Ikväll ska jag sova tidigt. 
Imorse var jag nå fruktansvärt trött!

Men jobbet gick fort men det var väldigt väldigt varmt men nu ska vi inte klaga! :)
Efter jag hade slutat skulle mamma komma och hämta mig och under tiden jag väntade hade jag liiiiite tråkigt! ;)

Några små bilder från min väntan! ;) hehe.
haha mina jobbarkläder är snygga! (y)

När jag kom hem så lagade jag lite mat :) Sen kom mamma hem igen och då åkte vi till hjälmarbaden och stekte! Något otroligt varmt men skönt! :) Det var ju till och med varmt i vattnet och det var massvis av folk. Det var trevligt.

En bro, hehe bild från när jag satt ute på bryggan!

Plaska fötterna! :) Men jag hade faktiskt inga badkläder med mig så jag badade inte hela jag! :)

Nu äre sommar! <3

Nu tänker jag faktiskt ta och sova en stund! :)
hihi.
hoppas ni har haft det bra ute i det fina vädret idag! 

pusshej.
SAKNAR!!


Förrvirrad

hej bloggen!

HAHA jag var bara tvungen att skriva så. Haha nu sitter jag och skrattar åt mig själv. Aja skitsamma nu till något annat mina vänner :) Jag ska nog sluta titta på min statistik för mina besökare pendlar verkligen upp och ner, vissa dagar har jag knappt någon som läser och rätt som det är har jag massvis av läsare! hmm. Mysko, det måste väl vara att folk tycker jag är mer intressant så där typ varannan dag ;)

Tänk om man visste hur vissa personer tänkte? Då kanske man skulle vara gladare för då kanske allt inte är så illa som man tror? :) Jag tror en sak, men jag har ju gett upp! Så jag tänker inte hoppas. Men jag skulle vilja läsa en pojks tankar.. För att kunna veta.. Det skulle underlätta så mycket! :) Men det kanske är så det ska vara, vi tjejer ska inte förstå oss på pojkar? Japp nu ger vi upp detta också tycker jag, man blir ju bara kocko i huvudet ju! :)

Vet ni vad? Nu ska jag gå och panta burkar bara för att ha något att göra, sen ska jag nog städa mitt rum. Duktiga jag! :)
(Om jag inte somnar som nyss då jag också tänkte göra det.. )


" jag såg en gråsugga då tänkte jag på dig! :)" TACK LOUISE! xD <3

sommarvärme.

Skönt säger jag bara att riktiga sommarvärmen har kommit nu! :)
Låg ute och solade i 2 timmar förut, väldigt varmt! Sen blev det så tråkigt då gick jag in. hehe.

Det tar 40 min att cykla från Hovsta hem till mig om ni ville veta, jag cyklade inte heller fel någongång stolt haha! jag har ju aldrig cyklat den vägen förut ju :p

Denna bild är tillägnad till min mamma. HAHA. Det var några sån där dårar som cyklade om mig! :p

Det blir nog kanon här när rondellen blir färdigbygg i typ november? aja det får ta sin tid! haha. Då slipper iaf Jolo köra mot rött där ^^

Undra vad man ska hitta på nu?
Kanske går ut igen..

Hejsvejs.
Louise är min idol, bara för att hon är så SMART! ;)

Ajjemen!

Mamma kom hem tidigare idag, då åkte vi och köpte pizza :) Det var nästan mumma! Men vi håller på och provar lite olika pizzerior, denna var inte helt kanon :p

Syns det att jag varit hemma ensam ett tag? Jag hann använda lite skor iaf :)
hihi ^^)

Usch inte så taggad på att gå upp 6 imorrn..
men pengar pengar..

Mamma ville se "ropet på hjälp" och jag var på :D hehe. Nu saknar jag strömsund bara för det!! :/ 3 långa veckor kvar ju.. ( ja det är någe fel på mig!! )

Nu ska jag nog sova.
hehe, tänk vad folk misstolkar allt man skriver. Men kul att göra lite folk oroliga och nyfikna iaf ;) haha.

God natt.

Seg söndag..

Idag har jag inte gjort något vettigt alls..

Skulle gå ut och sola lite..

så här såg det ut när jag precis gick ut.
SOLIGT OCH FINT.

När jag hade lagt mig skönt och startade musiken så såg det ut så här...
KUL!

Då vare bara att plocka ihop allt och gå in igen! 
Vet ni vad? Då kom solen igen! Men jag orkade inte gå ut en gång till för den skulle ju ändå bara försvinna :p haha.

Så jag har suttit framför datorn, jag stekte även lite köttbullar bara för att jag hade så tråkigt xD Sen kom Christer förbi och snodde skavsårs plåster :p haha kul med sällskap för en liten stund sen skulle han vidare och dömma fotboll! 

Nu ska jag nog gå ut och gå en sväng med busen!
han är så söt i sin sjal! :)

Bara jag som tycker dom nya 1 kronorna är coola? :)
hehe.

Pusshej.

På riktigt

Nu är det dags att glömma, en gång för alla.

Du är inte ens värd en enda sekund av detta inlägg men jag måste bara skriva av mig, jag vet att du inte läser iaf. Hur kan man ha litat på en person så mycket som jag litade på dig? Hur kan man falla för en sån idiot som dig? Inte ett enda ord av det du sa kan ha varit sant. 

Men nu är det dags, släppa dig HELT. 
Hoppas jag aldrig mer behöver träffa dig!
Synd bara att vi har gemensamma vänner så man blir ju påmind om dig!

Hej svejs ska gå och ragga upp en som går i 6an eller nå, jag vill ju upp på din nivå!

God natt

Usch det händer ju inge kul här..

Var ute med hampus en sväng och träffade Edin, spännande. Vi träffade en hmm kvinna, hon var nog påverkad och massa xD vi skulle ringa polisen åt henne för det var något med hennes man och barn.. så när vi hade slagit numret och hon skulle få prata med polisen så la hon på.. då ringde dom ju såklart upp så jag fick prata med dom.. då blev kvinnan rädd och sprang därifrån xD Örebro folk alltså.. hua.

ska nog sova nu på brist på annat.
God natt.

Är världen liten?

HAHA, igår när jag och Emelie åkte buss så gick det på en engelskman i Linde.. Vi kom fram senare till att han hade allvarliga problem xD Men iaf han satt och babblade på engelska med en stackare som satte sig bredvid honom och han drog in oss i samtalet då och då och ville att vi skulle följa med honom osv.. lite små läskigt.

Aja iaf, nu när jag gick hem från min syster med hampus vad händer? Jo jag möter denna engelskman igen!! Han hette paul förresten... han sa något om hundvalpar och tittade på hampus men jag orkade inte bry mig så jag gick vidare.. han kände nog inte igen mig iaf!

HAHA, men hur kan man träffa någon 2 dagar irad och aldrig innan? Dessutom på 2 olika platser med kanske 5 mil ifrån! 

Bara för att..

"kärlek är bara massa kemiska grejer som gör att man blir kåt och konstig, lyckligtvis så går det över ganska snabbt"
/ klockren kommentar från filmen jag såg nyss^^

Men synd att man inte har såntur att det går över så snabbt..

Ska snart klä på mig lite vettigare kläder och gå till min syster och hämta Hampus, jag känner att jag ville ha lite sällskap! :)
Och sötare sällskap kan man ju inte få. <3

Ha en trevlig kväll alla.
Om ni har tråkigt får ni gärna komma och hjälpa mig städa här! :)
Pusshej.

Lördag

Vaknade vid 12, då kände jag mig skapligt pigg iaf :) piggare än vad jag var när jag vaknade vid 9 :p

Gårdagen var väl okej, tråkigt att man inte känner så mycket folk och ännu tråkigare att man inte kunde stanna kvar så länge pga av att sista bussen hem gick 00.20 från Nora... Och jag hade inga andra sätt att ta mig hem så. Får väl tacka Klas för skjutsen till Nora iaf!

Jag och emelie blev kallade för jönssonligan under kvällen för att vi tittade på det tidigare på kvällen helt ensamma i soffan för resten var i köket och dom tjatade om att sätta på musik men vi hade makten och fick se jönssonligan ;) hehe.

Jag blev även kallad för en sak som kopplade mig till en kille i ström! Huur fan kommer man på det namnet från ingenstans?? Lousie vet vad jag talar om :p

Kläder :) fast hade på mig bruna pumps istället tillslut! :) Vädret var faktiskt kanon när jag och emelie gick till bussen ingen tjocktröja inte.. Men i bussen på väg mot Löa blev det mörkt och det regnade!! 

Det var även något kallt att gå hem från bussen inatt i endast kofta men jag får ju skylla mig själv ;)

Har inga mer roliga bilder faktiskt, kameran var inte så aktiv! :p

hahah bjuder iaf på en kass bild!!  men där är förfest folket iaf!! :)

Nu ska jag gå och tvätta av mig sminket och få i mig lite mat sen blire nog en film, gött!
pusshej.

Midsommar!

ojojoj det skulle regna hela dagen idag men solen lyser ju nu faktiskt! :) Fast det kommer nog regna snart så vi behöver nog inte oroa oss! :D

Vackra svampen!! ;) Låg där utanför och solade här om dagen! (y)

Har fixat mig lite nu, lite sådär små saker för att jag ska känna mig fräsch tills ikväll :) Kom på en sak förut, de senaste gångerna jag gjort mig iordning för party osv har jag varit hos serena och dom. Då har vi verkligen haft tjejfix och alla har hjälpt varandra och vi har sprungit runt och stressat som galningar! Nu kändes det tomt att få stå där och plocka ögonbrynen själv... :( hehe! ;) Saknar mina flickor!!!! <3

Nu ska jag borsta tänderna och klä på mig mer vettiga kläder, serena sa att hon tyckte det var tur att hon slapp se mig nyss när jag berättade vad jag hade på mig xD hehe.

Ska cykla på min cykel med punka!! yeei! pumpar den innan jag cyklar till pappa sen stannar jag nog på stortorget på väg hem och pumpar igen om ni ville veta ;) 

Sen kommer min emelie plutt!! Då blire kul ska jag tala om för er!! :) <3

Vi finna i Löa under kvällen.
Får se om jag kommer hem inatt, känns tveksamt!! 
får sova på en parkbänk eller nå..
aja, det löser sig alltid!

Pusshej
Finns på mobilen hela kvällen mina vänner! <3



TRAFIK

HAHA det är inte bara EN bil ute om ni ville veta :D

Serena med familj passerade örebro nyss så jag och mamma åkte och mötte upp dom ute i västhagen för serena ville ha sin datasladd och sen fick hon även en tröja som var hennes. HERREGUD vad bilar. Jag och mamma startade på motorvägen men där är det ju vägbygge så där var det STOPP. Så vi svängde av och tog genom stan.. Gick kanske inte så mkt fortare där heller. 

Men vi kom fram tillslut! :)

Vi stog till och med stilla när det var GRÖNT ljus. HUA.

Alla ute på vägarna idag. KÖR FÖRSIKIGT!
framför allt min mamma! :)
Och serena med sällskap!

Nu ska jag snart springa ner och sola ;) 
Mamma lämnade ju allt lite pengar ;)

pusshej.

Barnvakt ikväll finns på mobilen!

Tandläkaren

Jag somnade nyss så gott i min säng, det var verkligen jätte mys. Vad händer? Jo min tandläkare ringer för att dom vill att jag ska boka en tid men dom hade ingen tid som passade mig så dom skulle återkomma. Vilken stil att störa mig sådär i min skönhetssömn, inte kunde jag somna om sen heller..

Så nu har jag ätit en billys pizza! :D
Och ja Louise mina byxor ser ut som dom brukar efter att jag har ätit! ;)

Och vet ni vad? Nu GER JAG UPP! sådärja. Aldrig (på väldigt länge) ska jag låta en kille fastna i huvudet på mig. Nu ska jag bli av med allt som har med förhållanden och raggning att göra! Det är ju inget som funkar ändå?? Varför är killar som ett jävla gummiband?? Ena stunden kan dom vara huuur nära och gulliga som helst men poff så pratar dom knappt ens med en längre?? Vad gör jag för fel? Det är sånt här jag inte orkar längre så därför, SINGEL. Mycket bra val Rebecha! Okänslig! Ska tvinga mig själv att tänka att alla killar är as fula! Då blir man inte kär!

:D

Imorrn äre midsommar :)
På dagen ska jag till min pappa och äta mat! Ska bara ringa och säga det till han sen ;) haha jo men lite förvarnad är han! Sen ska jag hem och snygga till mig och då kommer Emelie så fort som möjligt hoppas jag så jag får sällskap! :D 

Tar en cider hemma och taggar till! Åker bussen till Löa och partar hela natten lång! :D
Sen hur jag tar mig hem från skogen typ massa mil från Örebro är ju en annan femma! xD Skulle få skjuts av klas men får väl se.. Min syster skulle hämta folk i Nora på natten så hon kanske kan hämta mig med då.. Och nu babblar Emelie om Erik också.. Aja hem på något sätt kommer jag nog! :D

Hoppas på en bra kväll! 

Nu ska jag göra något annat tills mamma kommer hem och säger hej då :p
jag har en mega finne i pannan som gör ONT. men den syns inte ;) haha.
ciao.

Torsdag

Så var denna jobbvecka slut! (Y)

Tiden gick väldigt fort idag när jag jobbade, det var skönt! :D
Åhh Lillåns södra skola är vacker ju! :D
Väldig skillnad att städa där eller städa i hovsta!

titta matsalen lixom :D Det här är då en lågstadieskola!!

HAHA, vilka lösningar det finns! En dammvippa på ett fiskespö! xD

Denna sak hade axel och johan väldig kul med, det var 2st 7 åringar som kom in och hjälpte mig att städa eller nå :P haha dom blötte mest ner! :p

Det regnar ute. AHU.
Jag ska nog sova en stund nu sen ska jag nog gå ner till solariet ;) Har ju tappat färgen, måste ju fräscha upp mig tills imorrn! :)

Ensam hemma tills på söndag, gör mig sällskap!!! :)

Pusshej.

Tiden rusar iväg..

Jag slängde nyss blicken på klockan då var den 9 och poff så blev den 10.. Hmm. 

Jag har suttit och läst min blogg från första början, jag läste dem 2 första månaderna jag hade skrivit. HUA. Jag tänker nu så här i efterhand, hur fan klarade jag mig igenom allt det där?  Skönt att jag inte minns hur pissigt jag mådde. Skönt att veta så här i efteråt att allt blev ju faktiskt bra igen! :)

Nu ska jag nog sova lite :)
Imorrn ska jag bara till Lillån och jobba, skönt med ett nytt ställe så här sista dagen för denna vecka! :)

God natt.

Gulligt av dig anonyma från ström ;)
du har kommenterat förut tror jag?
Han fick iaf jobb i norge..

Ny design

Sådär ja, nu är jag nöjd för ett tag!

Vad tycks? :)

Design..

Usch vad lej jag är på min blogg.
Nu tänker jag fixa det.
kanske.

Lite ljusare och somrigare!!
får se hur långt jag hinner!

Min mamma är bäst! <3

NEJ!

Jag läste nyss ett mail!
JAG VILL INTE.

Louise är på mönstring, tänkte skicka sms till henne och berätta... Men vill inte störa henne nu. Jag skriver nog till henne senare. Men till ER kan jag berätta nu!


Hur ska jag överleva och vi andra också?? UTAN våran Kjell Ivar !!! :(
Oseriöasaste tränaren på skyttegym, han får en alltid på bra humör!!
LÄMNA OSS INTE!!
Ett helt år kvar i ström..
Fast förstår ju att han inte vill vara kvar i ström.. Men han kunde ju gått kvar ett år till, för våran skull?
Det kommer inte bli som alla andra år ju..
Kommer det komma en ny SERIÖS nisse nu? TRÅKIGT!
JAG VILL INTE!
Vem ska man nu bråka med??
Vem ska mobba mig och Louise för allt dumt vi gör?
Vem ska vi nu försöka hålla hemligheter för?
Vem ska alltid avslöja våra hemligheter nu??
Vem ska jag nu sätta på rumpvärmen åt i skyttegymsbussen?
Vem ska nu sitta och sjunga till alla våra gay skivor??
Vem??? Vem vem ??
:(

Kjell Ivar, lämna oss inte!!
Vi vill ha dig kvar!

Hoppas inte mailet är sant! Hoppas det är ett skämt!

SOLEN! <3

Haha, mina nära och kära ni förstår ungefär hur jag reagerade när jag insåg vad som stog i fönstret när jag precis tänkte börja torka!


Jag är glad att jag var i klassrummet ensam för jag både skrek och hoppade!! xD HAHA fy fan vad jag är töntig!! :D

Jag hatar grodor!

Nu ska jag fixa lite mat sen blire ut och steka! :)

Pusshej
JAG GILLAR DIG!

Ytlighet

Jag tror killar ser mer på ytlighet än vad vi tjejer gör. Seriöst måste man var blond, sminkad, stora brösta och små kläder på sig för att bli sedd??

Hua. Just nu känner jag för att sitta hemma hela helgen. Händer det inge kul på midsommarafton förutom i löa? Det är ju så krångligt att ta sig fram och tillbaka. Och vissa personer är ju så konstiga just nu så vet inte vad jag vill eller orkar. Jag vill ju inte vara ivägen heller..

Tänk att något så bra kan förändras så snabbt?
Jag vill tillbaka!

Snart går jag och sover
God natt.

God morgon (:

Hehe sova måste vara livet?? :) Sovit en timme nu, vaknade av att tvättmaskinen var klar!!

Jobbet idag var riktigt seegt! HUA. Blev inte alls ledsen när Jessica ringde och sa att vi skulle åka hem :D

Åkte en sväng till Gyttorp, första gången jag har varit med om att bussen varit såå sen? Var typ 10 sen eller nå, tycker att bussen alltid brukar vara i tid här ju! jag var nästan påväg att vända och gå hem ju! :p

min buss är blååååå vilken färg är din? :D

Vaktade världens sötaste Wille idag!

När jag hade fått wille att sova gick jag hem till Emelie och prata skit och fick mat!! :D (ja wille var hemma hos sin mamma då) Det var trevligt. När jag gick därifrån sedan så kom Emelie springandes efter mig för att hon saknade mig så mycket :D haha om det nu skulle varit så väl ;) jag hade bara glömt mina nycklar! :p

Jobbig dag från min synvinkel! ;)
haha.
snart ska man ju gå och sova igen!
Men tack SOLEN för att du finns!

Vad händer på midsommar? :)
hejsvejs.


Solen är här!

Helt underbart, det första jag märkte imorse var att solen sken!! LYCKA!!

Fick sluta tidigare idag :)
På måndaga kan det ta och REGNA OCH VARA KALLT! Tack :D hehe då ska jag jobba länge! (ja det kommer säkert bli 30 grader varmt så var beredda på bikinin mina vänner)

Det var skönt att jag fick sluta tidigare idag ändå, ska åka bussen halv 1 till bror. Ska leka hemmafru eller nå ;) Haha nej men nu är det fint väder så ska väl ut med hund och säkert med barn också :) Tycker att Emelie kan svara på mitt sms nu, jag vill ju ha sällskap i gyttorp om jag ska ut :)

Nu ska jag ta av mig arbetskläderna, undra vad man ska ha på sig? Det är ju ganska varmt ute.. Jeans och tröja får nog duga!

pusshej!
Kanske? ;)

Klädsel..

Jag tittade på lilla jönsson ligan förut :D Så jävla skööön film! Visst jag somnade efter halva men ändå ;)

-Öh Raaagnar! Karlsson på taket! / Harry
' jag skrattad som fan där! xD

-Charles ingvar kan man verkligen heta så? / Harry
-Har man sånadär brallor kan man väl heta vad som helst.. / Ragnar

Haha jag var nog väääldigt trött förut! För jag skrattade åt alla dumma kommentarer på filmen!

Och vet ni? Jag somnade med ett par pumps på mig! xD
haha. Idag har jag gått runt i mjukisbyxor, lila pumps och en orange t-shirt. Visste låter det snyggt? ;)



3 jobbdagar kvar..

för denna vecka!! :)

Jag var faktiskt ganska pigg imorse, fastän jag vaknade inatt klockan 3 av att min mobil ringde.. förstår inte folk att jag sover och går upp innan 6?? :P Jag orkade förstås inte svara!

Nu ska jag visa lite SPÄNNANDE bilder från min arbetsdag! haha. 

Så här snygg är jag på jobbet ;) haha. Och ni ska bara veta huuur tråkigt det är att torka rent dom där skohyllorna!!! HUA.

LUNCH, tillsammans med tvättmaskinen ;) hehe, jag jobbade mestadels ensam idag men det var skönt, jag hade ju musik ;)

jag hittade ett äckligt ben!!! och jag skulle torka runt fönstret där bakom.. Jag var seriös rädd, det var ju apäckligt!!! :s HAHA xD

Nu Slö tittar jag lite på "ropet på hjälp" för jag är störd och saknar strömsund!
Ska nog sova en sväng.
Har varit duktig och startat en maskin tvätt! :)
Ikväll MÅSTE jag åka och skjuta.. Jag känner inte för det just nu!!

hej svejs.


Första natten

Inatt blire första natten jag sover ensam sen i tisdags.. Serena har ju sovit här tills igår och inatt sov jag inte hemma. Inatt ska jag njuta och breda ut mig i hela min sköna goa säng! Så nu vet ni ;)

Ikväll har jag bara suttit framför datorn och segat typ.. Men ändå ganska skönt! :)

Imorrn ska jag vara klar utanför klockan 06.00 hoppas att dagen går fort :) Det jobbiga är ju att ta sig upp ur sängen..

God natt mina vänner!
jag vet vad jag vill..


Söndag

Tjollahopp! JAG LEVER! :D

Igår morse följde jag med Serena till tåget :( Jag var jäkligt trött måste jag medge fast klockan var då runt 11 :p Det har varit trevligt att ha henne här och det var synd att hon missade balen igår kväll..

När Serena var här såg mitt rum dubbelt så illa ut än vad det brukar! ;)

Efter jag hade följt henne till tåget blev jag uppplockad av syster och man så åkte vi en sväng till kumla och slängde av honom sen åkte jag och syster till marieberg ;) Jag gjorde av med 14.50 kr :D hehe. Syster bjöd på mat!! :) Sen åkte vi och hämtade Ella och fikade hos hennes farmor i kumla.

Sen var vi en sväng hos min syster, vid denna tid var jag något fruktansvärt trött! Men jag sov en 5 min ;) Sen åkte vi till Nora och mamma och hennes vän cyklade dit, galningar!! 

I Nora skulle vi se på lindeskolans bal :) Emelie kom ner och gjorde mig sällskap! :) I början hade jag hampus men folket klagade så förbannat när vi stog i gröten så jag var tvungen att skälla ut en tönt som jag hoppas jag aldrig mer behöver se!! haha. Jag och emelie bestämde oss för att ta med oss den jävla hunden och ställa oss en bit bortanför torget, vi såg ju bilarna iaf :) Sen åkte mamma och dom hem då fick dom ta den jävla hunden!! ;) Då hittade jag och emelie ett elskåp att stå på utanför hotellet och där såg vi bra! :)

Först stog vi jätte bra, precis framför ingången :) Innan halva befolkningen ställde sig framför oss och började klaga på min älsklingsvovve!

Vi flyttade oss till ett mer hundvänligt ställe :)

Synd att det började regna precis när balen började, det hade ju varit uppehåll hela dagen!

Bilar...

Fordonare ska vara värst! höhö.

Sen stog vi på Elskåpet, då såg vi bra :) Vi syndes nog även bra också! hehe

Så jävla dåligt organiserat i år!!! När det var typ 10 bilar kvar DÅ satte dom upp band och det kom säkerhetsvakter osv.. Dom hade ju behövts några timmar innan om man säger så, det var ju liiiite kaos i början!!

Sen åt jag och emelie pizza på 47an :) Mums!! Vi fick även några kronor över så vi gick till konsum och köpte gott sen åkte vi gratis buss hem till Emelie xD Det var liiiite pinsamt :D

Emelie har faktiskt stökigare rum än mig ;D hehe. Vi satt vi datorn och nördade, imellan åt hade vi väldigt kul och ibland satt vi bara och glodde :p Bara så att ni vet, emelie vänner tror att jag är cp, alltså på riktigt!! hehe. Det är kul att titta på några i cam och samtidigt skicka sms med en av dom, späääännande ;) haha. Men det var trevligt! :) Jag lämnade dock Emelie strax efter 2 för att åka till skogen, det kändes ett tag som att åka hem :) hehe.

Kollade på film till 4 imorse, offside, den var väl sådär :p sov ju lite imellan åt! Louise väckte mig med sms tidigt, men orkade inte svara på det skrev sms till min mamma istället och sa att jag inte sov hos emelie, jobbigt om hon hade åkt till emelie och skulle hämtat mig och jag inte skulle varit där ;) hehe. Sen somnade jag nog tydligen för jag hörde inte att mamma hade skickat sms 3 ggr.. Så tillslut satt hon i köket och väntade på mig :p haha. Jobbigt att gå upp ju, klockan var väl vid 1 men ändå. Mysigt att sov ju!! :) 

Mamma hade med sig Ari, Annichen och Ella så vi åkte till Grythyttan och åt glass. God frukost!! :D Nu har jag i alla fall kommit hem igen efter att ha varit borta på äventyr! 

Kvällen blir det att bara ta det lugnt! Det är ju det söndagar är till för ;)

Mitt humör är på topp, tror jag? Men bäst att inte hoppas på för mycket, det blir ju aldrig som man har tänkt sig!! :)
pusshej.

sommar

Vilket härligt sommarlov! Inte en sen liten gnutta sol än så länge.. TRIST!

Jag klarar inte att vara vaken från 6 sen hålla mig vaken hela dagen :p Jag försökte verkligen men jag somnade strax efter 4 tror jag? Sen vaknade jag vid 7.. hehe :) Imorrn äre lördag, ska sova till 9 halv 10 iaf, skönt! :) Inte ett dugg avis på min mor som ska åka till motala klockan 3 inatt.. haha! :)

Ikväll tittade i på twiligt för det är sånt väder för film idag! :) Lika bra som alltid <3
Jag åt en massa ananas också!! :D <3

Nu ska jag och serena lägga oss och se en film tror jag, för vi är inte så trötta och det finns inge mer kul att göra på datorn :p

God natt!
klart man är sugen ;)

Fredag

Äntligen fredag, skönt! :) haha. Det har ju varit en jobbig vecka.. 2 dagar i skolan och 2 dagar har jag jobbat :p Sen har jag åkt en massa bil..

Idag har jag jobbat 7 timmar, det gick ganska fort det var bara lite drygt i slutet! 

Älska sommaren??

När har sol och värme tänkt komma?? :(

Åt nyss MUMS mat!! :D Nu är jag verkligen proppmätt!! :O
<3

Jag är sååå trött skulle vilja lägga mig i sängen och sova men det är så mycket folk här men det börjar bli tal om att se film snart så får väl sova till den istället ;) hehe.

Och vet ni mina vänner?? Jag är sinnessjuk, helt rubbad. HUA. Jag är något som man skulle kunna kalla strömsundssjukan eller något. Känns som att människor förföljer mig i båda mina liv xD Ja jag är knäpp och ingen fattade detta!! :p

Pusshej.
Imorrn ska jag sova!! Enda till jag ska följa med Serena till tåget! 

God kväll

Orkar inte skriva här egentligen men känner ett starkt behov ;)

Jag och serena har mest latat oss idag, sen kom även emelie in till Örebro och latade sig med oss. Hon färgade även håret på mig, det blev kanon! tack!! :) <3

Jag och Serena gick sedan på bio när Emelie åkt hem. 17 Again, den var faktiskt bra! :)

HAHA, min mamma är i Östersund nu. Hon är alltid ute och far den människan.. :p Hon kommer komma hem lagom tills när jag åker till jobbet imorrn :p

Nu måste jag verkligen sova!
Får skjuts av min snälla syster kvart i 7 ca.. Men det är min syster vi pratar om så 7 kanske? ;) haha. Får se hur länge jag jobbar imorrn, blir nog ett tag.. Hörde att det skulle bli regn imorrn, GRETT! :D Jag måste ju ändå vara inne hela fm.. Men Solen kan få komma vid 2-3 :D

GOD NATT.

Trötter

Helt otroligt att jag kom upp ur sängen när klockan ringde kvart i 6, eller ja den ringde först typ halv 6 men ändå :) 

Jobbade bara 4 timmar idag, ska egentligen jobba 6. Men det jobbar jag ikapp en annan dag :p Läskigt att vara ensam på en stor skola! :p

Imorrn ska jag cykla vid halv 6.. Om jag inte hittar skjuts :)

Städade i en syslöjdssal, dom hade gjort en jätte söt gris!! :D

Ibland känner man sig som en viktig person ;)

Och vaktmästaren på hovsta skola är liiite läskig :p

Nu ska jag gå ut till köket och sno mig en macka av serena som faktiskt var vaken :)
Får väl se vad vi hittar på idag.
En sovtimme och en dusch har jag planerat iaf!!

hej svejs.

God natt

Nu ska jag nog krypa ner i sängen.. Det var ju ingen i detta hus som ville färga håret på mig idag :p Och trött är jag också!! HUA.

Och jag orkar inte duscha heller så jag stinker, men det gör inge för det är bara serena som ska sova bredvid mig inatt ;) MOHAHA. 

Imorgon KLOCKAN 06.00 ska jag åka till jobbet! (y) HUR KUL SOM HELST!
Det blir nog jobbigt men det kommer nog gå bra! :)
Imorrn får jag skjuts men resten av sommaren ska jag cykla..

God Natt.
Det är DU som är söt! ;)

En dag på stan

Jag och Serena sov skapligt länge idag, vi låg så gott i min sköna säng!! :D

Sen begav vi oss till staden, började med apoteket och banken för viktiga ärenden ;) haha fast banken gick det inge bra för det var så förbaskat mycket folk!! :p Där träffade vi även en människa som inte vet hur man står i en kö xD det hade vi roligt åt, hon fattade verkligen inte vart hon skulle stå!! kön kan ju absolut inte svänga?? ;)

Sen begav vi oss ut på jakt efter en bikini till Serena, det var inte lätt ;) Det var jag som började med att köpa en klänning xD jag som inte skulle handla nå :p men mamma hade lovat mig att betala denna efter som jag letat efter den såååå länge!! :)  Sen köpte Serena ett par jeans :) som jag också kan ha!! :D :D hehe ;) 

Vi tog en fika paus på Java! Gott! :)

Vi hittade även en bikini som passade på Stadium! :) 

Mamma kom och hämtade oss och vi åkte och köpte mat :) Då skulle vi egentligen åka hemåt men då ringde mammas kompis och sa att deras bil inte startade borta på mariberg så då åkte vi dit och startade med hjälp av startkablar :) Och medans vi ändå var där så blev det en sväng på skopunkten ;)

Kass bild!! MEN HAPPY!! :D LILA PUMPS ;)

Jag köpte även filmen I taket lyser stjärnorna!! Den är sååå bra!! :D

Nu är jag helt slut i kroppen, imorrn ska jag upp tidigt och jobba (y) Men pengar ju!! :D Sen har jag även beställt sol från klockan 1 imorrn ;) För jag vill ut och steka nu ;)

pusshej!
Ingen sommar utan sol!! 



SOMMARLOV

Är hemma i Örebro nu! :D

Underbart.

Jag ork int skriv mer nu!
pusshej!

Sista

Detta blir nog det sista inlägget från strömsund för denna gång, om jag nu inte skriver en truddelutt imorrn ;)

Snart ska jag gå och sova min sista natt.. Just nu känns det bra :) Men på typ söndag kommer jag längta hit igen av någon märklig anledning.. Men jag kommer ju hit om en månad igen iaf :D

BALBILDER! :D
Här kommer kennet och beccis! :D

Bara för att dom stack ut och var as coola! :)

Mats och Sara bland annat :)

nehe vad ska man hitta på nu då.. Jag har inge och göra och jag är för pigg för att sova men för trött för att verkligen Göra något.. haha det är inte lätt ibland ;)

Har jag sakt att jag tycker om toblerone?? Dessa hittade jag tomma när jag städade igår..
<3


God natt.

KÄNNS INTE SOM SOMMARLOV NÄR DET TILL OCH MED SNÖADE IDAG!! :S

'jag kommer sakna dig.

Måndag

Jag har inte tid att sitta här egentligen för jag måste plugga matte?!?!? Bara för att min lärare tappade bort mina kompleteringar som jag gjorde för någon månad sen.. Det är väl inte mitt fel att hon tappat bort dom?? Dessutom så var det så länge sen och jag tror jag klarade det bra men nu måste jag göra om det, muntligt men ändå!! Jag som inte ville till skolan nå mer, jag ville ju åka hem imorrn så fort som möjligt!!

Idag annars då.. 
Gjorde om min skrivning på spanskan, gick galant! :)


Sen fick jag äntligen redovisa på samhälle, det gick kanon det med :D

Efter lunch gick vi hem till Anna och fika! (Engelska) :D

En del av klassen i det fina huset ^^)

Jag och Serena var tvugna att fula oss i en spegel, det var ju speglar lite varstans ;)

Efter skolan var jag och Louise och packade våra grejer i skyttehallen :) Jag hittade då även mina tavlor som jag letade efter som en tok igår xD

Jag följde med Louise och övningskörde efter maten, det var en upplevelse :D Inte själv körningen utan massa annat ;)

Vi blev lämnade ensamma i bilen en kort stund! ^^

Hon fick köra oss till skolan sen så vi fick se på balen :)
Men jag orkar inte lägga upp några bilder därifrån just nu :p

Men jag har en order att lägga upp en annan bild idag,
VARSEGOD ERIKA NU BLEV DET RÄTT BILD :D Alla vid mitt bord hos Anna fattar :D

Nu håller jag på att packa, jätte svårt ju. Man ska ju packa för en HEL SOMMAR!!
Men jag är nästintill klar nu :D
Imorrn blire spännande att se hur vi får plats :)

Hej svejs.


Söndag

Jag tycker inte om våra grannar på ringarna, de väsnas för mycket på mornarna... Men som tur var så somnade man om några gånger :) 

Tillslut vaknade jag och bestämde mig för att gå upp då satte jag mig i soffan hos Louise och lyssnade på grannens musik!!

Idag tror jag att jag är poppis? Först ringde ett okänt nr och det var ett sommarjobb som jag tyvärr var tvungen att tacka nej till :( men det hade faktiskt varit jättekul! Jag hann inte mer än att lägga på förrrän det ringde en viss person, en sån där person som man inte är beredd på ska ringa. Men det var trevligt med ett lite samtal :) tror jag?

Nu har jag nog ringt min mamma femtielva gånger men hon svarar inte.. Hon är iaf påväg upp till Östersund idag :) fast hon stannar där tills tisdag då hon åker hit och hämtar oss :p

Nu ska jag försöka göra klart min engelska men det är ju skit tråkigt!!

Hej svejs.

Tjockisar

Under kvällen har jag och Louise hunnit ätit pizza, bakat bullar och bakat kladdkaka. Vi är ganska mätta nu faktiskt, men gott vare! :D

Nu har vi nyss tittat på film också, serenas dator är lite störd om ni ville veta men som tur var så gick det bra att se filmen tillslut iaf! :) Ja just jag och Louise lånar lägenheten på ringarna inatt, mys :D


Louise är söt när hon bakar! :D


MUMS :D bullar i ugnen..

I köket hade vi 3 härliga dofter samtidigt, nybakta bullar och kladdkaka sen även en god lättdryck som doftade! :D haha.

Nu ska vi nog sova i STORA sängen snart :D
Imorrn måste jag göra klart engelskan sen städa och tvätta och sånt tråk! :p

God natt.
Bergochdalbana!! 

Lördag

Min blogg har blivit färgglad!! :) Men orkade inte vara mer seriös inatt! får se om jag snyggar till det någon dag! :)


Hade ställt klockan på 11 så jag skulle hinna ner till hempan med Louise till klockan 12 :) Vi tittade på musikskolans firande av nationaldagen typ :p Det var trevligt, synd bara att förra året satt vi ute i stekande sol och nu var vi tvugna att vara inne! Sommaren vart har du tagit vägen? WE NEEDS YOU!


Dääääääänsa däänsa!! ;D De är coola! :) Dansa typ folkdans elle nå! :)


Massa små som hade ett eget band och spela och sjung! ballt! :)

Jag har lite smått trött men sova kan man göra senare i livet. Idag ska jag nog plugga plugga och plugga så att jag blir av med allt!! Imorrn ska jag nog storstäda mitt rum inför sommaren och rensa massa skit!

Ikväll vet jag inte vad som händer?

Så här såg det ut inatt när markus skulle tanka datsun full!! Han stog så där väldigt länge och skulle verkligen få tanken full :p haha.


Nu ska jag gå till Louise för nu har jag tråkigt sen äre snart mat också! :)

pusshej!

Hur kan en kille bli snyggare bara för att han spelar gitarr?? ;)

Nattliga tankar..

Skulle precis gå och lägga mig då markus skickade sms och frågade om jag ville vara social.. Javisst! Det slutade med en åktur till Hoting fram och tillbaka.. Ett ord, Spännande!!


När jag är med dig ensam känns det som att jag betyder mycket för dig, så som det var i veckan! Men nu när du är med dina kompisar så är jag som luft.. Du svarar inte på mina sms längre och du bryr dig inte alls! Jag är fan ingen vante! Nu lämnar jag dig och mina känslor för dig föralltid för jag vill aldrig må så här igen! Synd att jag måste träffa dig igen om du vill ha dina saker!!


Jag måste stå ut dom här 3 dagarna nu.. Det är fan 3 dagar för mycket!! 
När gick allting så fel?

God natt.
Sveriges Nationaldag idag! <3

hoppas det spö regnar imorrn så man har en anledning att ligga kvar i sängen hela dagen!!
såna tankar jag hade inatt ska man normalt inte ha, det är nästan så jag blir rädd för mig själv!

Fredag

Fy s*tan vad skönt det är att det är fredag!!!
Men har tyvärr massa plugg som måste göras i helgen, får väl stå ut för sen är det ju sommarlov iaf! :) ♥

Idag har jag med hjälp av Louise skrivit in alla 2ors mailadresser osv.. vi hade verkligen jätte kul!! Men vi tittade på Jolos film igen ;) Serena ville ju också se :)

Sen gick vi tillbaka till sörgård och betalade 20kr för en hamburgare!!

Strömsund är DÖTT ikväll bara så att ni vet ;)

Ska låta lite bilder tala för dagen!


polisbil! ♥


Polisbil! ♥ haha. Tittade en sväng på karnevalen idag :)


Karnevalen!


Karnevalen!


Erika lekte tydligen med min mobil när jag hade betygsnack på matten ;)


Jag hade även Nationella i spanska hörförståelse.. Fast det lät som arabiska blev jag godkänd :p


Ikväll var jag och Louise ute och gick en sväng då vi upptäckte en sak.. jag tror vi är sega men när försvann detta?? 

Hallå, det ska vara en stor rabatt med träd och buskar där ju!! :O ??


Och ja, betalar jag för något så tänker jag fan få något för det också!! Kul att folk berättar saker och ting för oss? dålig stil, ALLA skulle väl bestämma tillsammans vad vi skulle göra?? Tydligen inte.. SUCK!

-
Och du är så jävla snygg!! ;)


hej svejs.
I miss you.. ♥

Så det är.

Jag förstår varför det är så många som hatar mig!
3e gången nu. Inte mitt fel ju, egentligen? ;)

God natt.

Du är så yeah yeah wow wow..

Serena fick mig att minnas tillbaka! Fan vad bra den här låten är!!! :D <3


Har suttit ett tag och fixat lite musik till våran bilresa på tisdag!! <3

Ikväll har jag Louise och Serena varit på cirkus!


Fast vi köpte bara en sockervadd sen gick vi ut igen samma väg som vi kom in ;)

mums.

Påtal om Jolos film i förra inlägget, den var faktiskt lite bra :D Och sorglig!! 

God natt, Imorrn går jag min absoluta sista tråk fredag! :)

Och jag vet nu att jag valde fel för nu känner jag bara saknaden ännu mera!! :/ <3

Torsdag

Ahu, sur på Hans idag!! Han hade lovat mig att få redovisa idag men vi såg film istället!! Så nu måste jag redovisa på måndag och jag som ville följa med Louise till Stan då! ÅH!

Ja men soft skoldag, såg en film! :)

Sen köpte jag även Jolos film, Ropet på hjälp! Jag och Louise började nyss titta på den men vi hann inte klart för hon skulle och köra, jag fick inte se klart hela själv! :p Men det är spännande! :) Kul att se en film som man känner de flesta skådespelarna i ;)

Nu väntar jag på några sega pojkar!!

Halv 4 är det fystester! Jag kommer ramla ihop och dö!! Jag är så fruktansvärt otränad just nu!! xD Sen blire nog att se klart på filmen med Louise :) Sen äre plugg ikväll igen, bara en engelska uppgift kvar nu! :)


Du är precis som förr. Mysigt värre. Synd bara att man inte lever kvar i samma underbara tid. puss!



hmm, jag tror det bor grisar i min korridoren det låter som en jävla grisfarm där ute iaf!!


Och kom ihåg mina vänner, det blir ALDRIG som man har tänkt sig!

Rätt eller fel?

ja vissa saker kan man se på många olika sätt...
Det som är fel för dig kanske är rätt för mig och så tvärtom?

Detta är fel för mig, kanske fel för dig också?
jag hoppas det blir bra!
Man lever bara en gång! :)

Och ingenting kan bli värre än vad det redan är..


Nu har jag börjat tvätta iaf :)
Ska se madagaskar 2 snart också tror jag, jag har haft den hur länge som helst men har inte orkat tittat på den :p

Oj tur att jag upptäckte en sak nu!!! :O

God natt, pusshej.
Jag kan inte sluta tänka på dig!!

Tidsfördriv..

Jag har tråkigt och väntar på att min tvätttid ska börja.. Jag är sååå trött! Jag hittade även en lista på jossans blogg som jag snodde ;)


SENASTE:

1. mening du sa:  Väck mig inte imorgon bara..

2. personen du pratade med: Louise

3. du fick sms av:  Klas

4. du kramade?: Marcus 

IDAG:

5. kläder: tränigskläder på fm, sen och nu jeans och stor tröja :p

6. bättre än igår: Skolarbetet 


IMORGON:

7. är det: fystester!! :s 

8. planer: Ha endast samhälles lektion, informera om årsboken och äta glass med per-anders. Sen fystest.

FAVORIT:

10. nummer: 21

11. färg: Rosa, svart och grön. 

12. årstid: Sommar

FRÅGOR OCH SVAR:

13. saknar du någon? Att jag gör!!

14. humör för tillfället: trött som fan och less..

15. det första du gjorde i morse: lyssnade på mitt alarm. 

16. vad åt du sist?: Smörgås

17. vad irriterar du dig på?: Strömsundsbor (inte alla) och dig! 

19. vem tänker du på just nu? Mr P ;)

20. tror du att personen tänker på dig med? haha vem vet ;) 

21. vart reste du sist? HEM! och till Louise! :)

22. vad gjorde du igår kväll? Pluggade och pratade med söt! ;) 

23. liknar du din mamma eller pappa? Mamma

24. ler du ofta? nja, när jag är glaa så :D 

25. välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): kärlek.

26. önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: ja, men önskningarna har aldrig gått i uppfyllelse.. 

27. i vems säng sov du i natt? Min egen! :)

28. vilken färg har din tröja? Blå

SORG:

29. har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? För många gånger.. 

30. har du någonsin gråtit dig till sömns? Ohja..

31. gråter du när du skadar dig? Nja bara om det gör JÄTTE ont :p 

LYCKA:

32. är du en glad person? Ja i mellan åt :D

33. vad gör dig glad? Familjen, kärlek, vänner och sommaren!

34. önskar du att du var lyckligare? nej. 

36. kan musik göra dig glad? verkligen! :) 

KÄRLEK:

37. har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? Ja :)

38. har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? : ja det har jag 

39. har du en flick/pojkvän?: nej. 

40. är du nöjd ? nja allt kan ju alltid vara bättre :) 

41. är du kär?: ja tyvärr!


HAT:

41. vem hatar du verkligen? Och det ska jag skriva här? näee.. 

42. har du någonsin gjort en hat-lista? näe :p

43. är du en mobbare?: neej 

44. har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta?: Ja.. 

45. har du blivit sviken någon gång?: För många gånger..

SKOLAN:

46. gillar du skolan?: Till en viss del :p

48. värsta ämne?:  ENGELSKA!! 

49. har du spytt i skolan nån gång?: näee. 

50. är skolmaten god?: nje usch.

Temadag.

Varför heter det tema dag? Jag skulle mer kalla det som friluftsdag? aja det har vi haft idag iaf :p

Jag och Louise tog oss lite sovmorgon sen gick vi till Strand fram och tillbaka, det var trevligt! :) sen hem och duscha och äta mat!

Sen gick vi ner på skolan och fördrev lite tid innan klockan blev 1, då skulle alla vara vid idrottshuset och heja på några löpare.. Dom har sprungit från Italien, idag var det deras 46e dag. Dom springer 8 mil om dagen och idag var stoppet i Strömsund, dom ska springa ända till Nordkap. Lite ballt faktiskt! ^^

Och vad har hänt med vädret?? Idag har det nog haglat 4 ggr, regnat och var stekande sol.. hömmm?


Promenix, då var det faktiskt sol ute^^

Sen satt vi och väntade på dom som sprang, då kom det en hagelskur. 

Vi väntade och väntade, vi fick ballonger!! :D



Första in i mål var en norrman!


1 timme senare kom dom 2 svenskarn i mål! :)


När vi gick hem haglade det massvis!!! :O


En av mina 2 ballonger :D Men Marcus och Billy hade sönder dom! :(

Onödig dag, ja! 
Händer nu då?
Ska plugga till min redovisning tills imorrn.
Sen skulle markus komma men han hör ju inte av sig..

pusshej!
6 dagar kvar!! :D





God natt mina vänner

Nu känns allt i mitt liv mycket bättre, bara så att ni vet! :)


Imorrn äre friluftsdag eller temadag som det heter, jag och Louise ska gå till strand och tillbaka.. som vanligt! xD haha. Sen ska vi stå och heja på några idioter som har sprungit från Italien!! men lite ballt, men vem gör det frivilligt?? :p

Nu ska jag plugga :D Ja jag gjorde en stor smile gubbe!! :D Det är jätte spännande att plugga just nu, jag förbereder min samhälles redovisning. Och den är riktigt intressant.. kanske för den är väldigt personlig också. Jag har bestämt att jag ska göra en as bra redovisning! :D

God natt!
sötaste!! jag vill hem! <3

FUCK YOU! :D

Snälla någon, ge mig denna låt! :D http://www.youtube.com/watch?v=Qg7jA-H-jMo&feature=related !!! Den ger mig minnen till snyggaste killen och idiotiskaste!!! xD :D GE MIG!

Tror ni jag har pluggat eller städat?
NEJ.

Jag fattar inte hur man kan sitta vid en dator så länge utan att göra något vettigt?? Nu efter jag har skrivit klart det här ska jag städa!! :p jag SKA.

Och jag är så trött på ditt bergochdalbane humör!! Antingen pratar du med mig, eller så kan du ta och skita i det totalt!! Hela jag blir ju en bergochdalbana tack vare dig!

Imorrn blir jag fattig! Men det gör mig inge! :D
Pusshej.

Tisdag

Jag har faktiskt gjort massa vettigt idag! :)
På mattelektionen gjorde jag iordning min svenska redovisning, på geografin gjorde jag klart en matte inlämning och på svenskan redovisade jag :) Sen fick jag och hanna sluta tidigare på svenskan så då gjorde vi klart våran idrott! :)

Nu ska jag göra klart min engelska. Sen när min mamma kommer hem ska jag få lite fakta så jag kan börja med min samhälle redovisning! :) 

Känns som allt börjar lösa sig! :)
OM EN VECKA ÄR JAG HEMMA!

När louise kommer tillbaka från skyttehallen ska jag färga håret på henne! :)
hon färgade ju mitt hår igår! :)
Blev lite mörkare än vad det skulle men det gjorde inget! :)



Nu ska jag nog städa rummet lite innan jag börjar plugga, mår ju dåligt när det är så förbannat stökigt!! :p

pusshej.


Sanningen

Jag hade lovat mig själv att aldrig skriva ett sånt här inlägg.
Men jag vet inte hur jag ska få ur mig detta annars.

Visst har vi alla lite små hemligheter?

Jag måste sluta tänka på allt annat. Jag måste från och med nu ENDAST tänka på skolan annars kommer jag fan få IG i allt!! Men hur lätt är det då? Man måste ju hänga med lite vad som händer..

"Det finns vissa drömmar som man inte kan nå,
och det finns vissa känslor som man inte kan förstå! "

Det är inge kul längre, visst jag tar inte åt mig men att bara veta tanken?

Och att känna sitt hjärta krossas om och om igen är fan ingen kul känsla. Att bli sviken av falska människor som påstår dom är ens vän, hur länge orkar man? hur många gånger måste man genomgå detta?  VARFÖR KAN MAN INTE BESTÄMMA ÖVER SINA KÄNSLOR?

-

Kunde jag bestämma över mina känslor skulle jag inte ha kvar några känslor för dig, men ändå rinner det en tår.. Fast det är säkert ett halvårs sen.. 

Livet är fruktansvärt orättvist!
En hel vecka ska jag klara mig nu! Det ska gå!!
Sen sommarlov då ska jag ha så jäklans kul och glömma alla bekymmer, det kan ni ge er på!! :)

Låt inte utsidan lura er.
nu ska jag plugga!
jippi.

Imorgon är en dag närmre till nästa vecka!<3

Tack Louise för att jag blev så snygg i håret! :)<3

Tillbaka i verkligheten..

Tänk om man bara skulle kunna slippa detta. Jag vill verkligen inte vara här! JAG VILL INTE, JAG VILL INTE VARA KVAR I DEN HÄR JÄVLA HÅLAN EN HEL VECKA TILL!!


Min "långhelg" har varit riktigt trevlig ändå! :) Bästa var det att bara få komma hem fast det dock inte var så långa stunder! Jag vet inte vad jag ska skriva, tänkte skriva om helgen men nu är jag inte på humör.. jag skulle vilja skriva helt andra saker just nu.. får bli ett eget inlägg senare om det tror jag!

Jag beskriver min helg med lite bilder!
MYCKET resande och LITE sovande..


Jag och Louise var på Klaras i Örebro, va tyvärr mest bara studenter som kom från balen.. men vi hittade några trevligt galna grabbar! ;) Lite skumt att träffa en kille som kommer från Östersund och pluggar i örebrp xD Lite ombytta platser han och jag typ..


Kalas hos Louise! 
Efter att ha varit lugn och "normal" i några timmar så var jag tvungen att cpa loss ordentligt när gästerna gått xD


VÄRME!! <3


MYCKET trångt och MYCKET varmt på tåget närv i åkte hem till mig igen..

Skyttet gick bajs. Kanske inte så konstigt? har liiiite för mycket i huvudet!!
jag har inge mer vettigt att skriva.

Kul att ha så många besökare fast jag inte skrivit något på flera dagar! :)
Nu ska jag fortsätta läsa tusen bloggar som jag ligger efter med..

hej då.

RSS 2.0