Helgen i Sundsvall

Varning för ett långt inlägg.

Fredag
Blev upplockad av serena och linnea vid 4a och drog raka vägen till Sundsvall med ett stopp i Bräcke för Ica och bolaget ;) Väl framme så hämtade vi upp Erika och köpte hem pizza. Sen blev det Vin och en trevlig utgång i Sundsvall, Galet rolig kväll! Bästa var när Erika skulle bjuda upp taxichafförn på popcorn.. ;) Kul att Sundsvalls krogar har öppet till 03, det är man ju inte van vid :) Så blev en sen kväll.

Lördag
Vilken dag! Började med att jag skulle iväg på skyttetävling en kvart utanför Sundsvall. Tror ni det gick bra att starta bilen efter att ha stått ute i 30- ?? Nej.. Men Sundsvall har många SNÄLLA människor! Hittade en karl som skjutsade oss för att att köpa startkablar som sedan visades sig inte funka! Nehe vad gör man nu då, klockan tickar och jag känner att de blir nog inge skytte för mig. Men denna snälle karl erbjuder sig att skjutsa oss!? Hur snällt? Han hade dock en riktigt nice BMW så klagade inte :) Kom till skyttehallen sådär 10 min innan tävlingen skulle börja (Y). Vi lyckades få skjuts tillbaka in till Sundsvall också så det var skönt. Hem till Erika en stund för att glo film och mysa och ladda upp mentalt för att få igång bilen lite senare. Vi fick igång bilen på kvällen tack vare en Serena kände, dock genom att dra igång den! På kvällen blev det tacos och melodifestivalen :)



Söndag
Ny dag och nya bilproblem. Vi skulle ta oss iväg till Ikea och birsta och sedan hem. Vi hade ju konstaterat att startkablar inte funkade utan att vi var tvugna att hitta en bil som drog igång oss. Hm, ingen hade bogseringslina.. Men Serena och Jag fick napp när vi ställde oss ute på den lite större vägen och viftade med startkablarna ;) haha bilen körde förbi, vände och kom tillbaka. Även här en riktigt trevlig karl!! Han skjutsade oss så vi kunde köpa en bogseringslina sen drog han igång oss och vi kunde äntligen fara. Så dagen tillbringades på Ikea osv. Mycket trevligt :) Sen skjutsade vi hem Erika och vi drog vidare till Östersund och Serenas bil dog utanför mig ;) haha då var vi ju i alla fall hemma och kände folk!! :)

Tack brudar för en super rolig helg!! Vi har lärt oss en hel del om bilar på köpet också!! ;) <3

PUSS

Kommentarer
Postat av: Serena

Grymt trevligt hade vi :)

2012-02-07 @ 15:18:14
URL: http://serre.blogg.se/
Postat av: Erika

Grymt kul! :D Tusen tack själv! <3

2012-02-08 @ 22:12:45
URL: http://ewreka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0