Mötte upp Nathalie på stan sen gick vi till berhn arena, vi var i tid och fick väldigt bra ståplatser tycker jag! :) MITT I ÖREBROS HEJARKLACK!! ;D

Uppvärmning! :D

Uppvärmning! ;)

Hejjar klacksledaren! :D FULLT JÄVLA DRAG VAR DET!!! :D

Fast vi höll på att gasas ihjäl men ;) Fy fan vad det stank om röken och vi var typ instängd bakom en stor jävla flagga just då! :p

Ibland kan man funderar på vad folket har på matchen att göra??! En mängd av små fjortisar sprang runt, dom tittade inte på fotbollen en sekund utan kramades och typ ragga? Jaja..
Ett gäng av fjortisarna! :p

Det var riktigt kul fast vi såg bara första halvlek för nathalie skulle hinna med bussen hem :) Efter bara några minuter fick Ösk straff! :D Och den satt i målet! :D KLACKEN SJÖNG OCH DANSADE, det missade vi då inte ;) STÄMNING!! :)<3

De flesta bilderna är tagna under uppvärmningen det är därför det ser så tomt ut på läktarna men när matchen var igång så var det nästintill fullsatt! :)

Matchen slutade iaf 2-0 till ösk, sen när blev djurgården så dåliga? Och när blev ösk så bra? aja man kan ju inte alltid hänga med! :)